reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

sąsiadka mi właśnie przyniosła paczkę od aenye i między innymi był pan metka:-D suuuuuper ta zabaweczka jest:) i ptaszka takiego fajnego ćwierkającego.

głodna jestem a w lodówce nic nie ma. duupa.

acronka dla mnie inne budynie nie istnieją;-) tylko czekoladowy!

reklama
Wilmek, jeszcze ja jestem nierozpakowana :)

Zaraz Was doczytam. A Ty Aenye jeszcze tutaj ?
Ale dużo dziś narodzin :tak: Niezły wynik....

Edit: Jeszcze Aknovi nie urodziła. Jest w szpitalu, ale czeka. Chyba, ze cos się zmieniło i nie dała znać...

Ostatnia edycja:
Wilmek ja w 1ciazy poszlam rowne 2mc przed pporodem na macierzynski. Teraz chcialam przedluzac ile sie da... Ale i tak miesiac juz minal...

Tez mnie ciekawi co przyniesie jutro. Jakie gwiazdy urodza :-D

czy wogole komus sie spelnila wrozba mitaginki albo duchy czy tylko mi sie spelni?

asiunia mi mitaginka nic nie wywrozyla a ducha 9go ktory juz dawno minal :-D
ja doszlam do wniosku ze mam to gdzies nie wiem czy wroce do pracy ktora mam po macierzynskim (raczej wolalabym zmienic) wiec wolalam pojsc wczesniej, zalegly urlop a potem macierzynski :-)
anisad a gdzie Ty bylas jak Cie nie bylo? ;-) dopisalam Cie i aknovi no i jest 20tka jak nic..nie jestem sama w tej niedoli czekania :-D:-D:-D

no to pisac, laski, bo nam forum zdycha!

anisad
, do dupy te twoje przepowiednie ;-) czlowiek sie nastawil, ogolil, leb umyl i uczesal i co?! nico! echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;-)

wiecie, ze ja watpie, ze u mnie sie samo cos zacznie!? wkrecilam sobie, ze beda mi robic wywolanie i to nic nie da, i cc bede miec. ja to glupia jestem..
po prostu nie moge w to uwierzyc, ze mlody nie wylazl jeszcze, a on taki ruchliwy, ze po prostu brzuch rozsadzi zaraz. probuje wyjsc przez skore chyba ;-) nie tedy droga, maly, nie tedy!.. i powinien sie wyciszac, a tu zonk..

ide spac niedlugo, obzarlam sie lodow i bitej smietany - szok :szok: taka w proszku bita, hehe, ale pyyyyyyyyyyyyyyszna byla, wydawala mi sie najlepsza na swiecie!!! jenysku, a teraz mnie muli i po prostu zaraz zwroce wszystko przyrodzie ;-)

skurczy dzis niet, tzn sa, ale takie pojedyncze i nie warto liczyc, tak slabe. wczoraj to bylo cos, no dalabym sobie rece uciac, ze sie zaczyna ekszyn. a tu nic. moja intuicja siadla, wymiekla i poddala sie ostatecznie. zawsze byla dobra, a teraz? nie dosc, ze z corcia zawiodla (bylam pewna na 100%, ze to Sara), to jeszcze daty sobie nie wywrozylam (juz 3 podejscia mialam tzn wydawalo mi sie, ze juz na pewno w te dni wyjdzie - 1.04, 07.04, 11.04). przy chlopcach mi sie sprawdzalo!!! zawsze!!!
dlatego jesli jutro nic to jade z tata domki ogladac, urodze w koscierzynie najwyzej, hihi :-D albo zakupy z moja siostra, sama nie wiem, co lepsze, bo chyba nie czuje sie an silach szukac z nia butow na slub..

no nic to, jadzki, chwile posznufruje na bb, spije herbatke i ide spac..

aenye ja sie tez obawiam ze mlodego beda musieli wygonic bo sam nie wyjdzie...najgorsze jest to ze polozna mam po terminie w czwartek przed swietami i nawet jak mi wtedy umowi wywolanie to pewnie po swietach ehhh
jutro ide z moim mlodym do dentysty juz sie boje co to bedzie..pewnie nie bedzie chcial buzi otworzyc

ja się obżeram frytkami. nie ma to jak smażony ziemniak z kilogramem soli.

aenyemitaginkowe przepowiednie też się nie sprawdzają. miałam rodzić z niedzielę... ehh.. dupa i tyle.

jeszcze na dobranoc się z moją rodzicielką pokłóciłam. ta do mnie najpierw, że bardzo dobrze, że Młody się jeszcze nie rodzi, bo im dłużej w brzuchu tym lepiej dla niego, a po chwili na mnie z TAKĄ mordą, za przeproszeniem, wyskoczyła, że wczoraj w nocy nie zostałam w szpitalu, że chyba całe trójmiasto słyszało.

reklama
Do góry