reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

witam rano :-) ja jak zwykle zamiast spac to rano pobudki..w nocy tez jak sie obudzilam to nie moglam zasnac :-( chyba bedzie ladny dzien bo juz slonko swieci chce mi sie gdzies polazic moze m wyciagne...
nati moglby sie ktorys dzidziul urodzic terminie wiec niech to bedzie Twoj trzymam kciuki :tak:
shanonka narobilas mi ochoty na kakao och Ty :-p

reklama
Witajcie dziewczęta,

widzę,że jakoś sennie na forum.
Ja zaraz się zbieram i idę sama (mam nadzieję,ze się nic nie wydarzy) z córcią do kościółka i po buty dla niej, bo wyrosła. Chce kupić ten krem na pękające brodawki, Morgaine, Ty chyba jakiś polecałaś? Jakis na L?:) Jak możesz przypomnij nazwę...
Jutro stawiam się rano na czczo w szpitalu....może już jutro będę miała Piotrka?

koot- a czemu jutro? tzn lekarz tak zdecydowal czy Ty? bo ja postanowilam ze w czwartek ale nie wiem co w szpitalu powiedza. jutro bede do nich dzwonic

Tak zadecydowała lekarka i dała skierowanie. Termin mam na dziś, no ale dziś niedziela, więc mniejsza obstawa w szpitalu, a jutro normalny dzień pracy. mam skierowanie na cc ze względu na poprzedni bardzo trudny poród i brak w nim postępu.

a no tak, to inna sytuacja. Bo niby 2tyg po terminie sie zglasza ale to akurat swieta wiec chce byc w domu. W razie jakis komplikacji musze liczyc tydz w szpitalu wiec zeby sie przed swietami wyrobic musze w tym tyg

Mi lekarka powiedziała,ze jak będzie jakiś nawał na porodówce i brak miejsc na patologii, to mnie odeślą...więc też nie wiem czy to jutro. Zobaczymy.
Nati Ale co Ty chcesz iśc na wywołanie czy masz zalecenie na cc, bo pewnie gdzieś mi umknęło?

na wywolanie, niby mam w razie czego zalecone cc ale w 1-szej kolejnosci sn. Mam nadzieje ze mala sama zdecyduje sie wyjsc ale jak nie to musze ja pogonic

reklama
cześć laski!
ale noc, tzn sny! Same zboczone sceny mi sie śniły.. Jakas wycieczka par gdzie wszyscy wszystkim ze wszystkimi i naraz! no szok :tak:a jak realistycznie! Chyba podswiadomie człowiekowi sexu brakuje, najnormalniej w świecie :-)

Mamuśki dziś rodzące- kciukasy za szybka akcję! I od razu sms słać co byśmy miały co robić;-) Swoją drogą, nie wiem czy bym chciała tak dokładnie wiedzieć kiedy urodzę, chyba bym sie strasznie denerwowała przed. A tak to czekam, włos, oko już zrobione:-D I co ma byc to będzie!

A u nas pogoda taka sobie, pochmurno, 10 st na dworzu i powiewa... A na obiad do mamci jadę sama samochodem. Czemu Wy już nie jeździcie??

Do góry