reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Zuza powodzonka!
Akkm tez powodzonka jutro!

Ja usycham ide spac... zobaczymy co przyniesie noc... u mnie tylko delikatne nieregularne skurcze. Moze rano jak znowu bedzie wiecej tej wody/wydzieliny to juz nie bede sie pytac tylko sunąć na IP :-)

i tak i tak dam wam znac :-)

trzymajcie sie kobietki. Dobrej nocy wam zycze ;-)

reklama
ale nowiny! super, ze joll urodzila, ufff, kamien z serca.

mitaginka
bidula, niedlugo nacieszyla sie swoboda.. kurcze. oby teraz szybciutko urodzila i miala z glowy to cale ciazowe lezenie. wspolczuje jej strasznie.

morgaine
, nie panikuj, prosze cie, jak ty panikujesz, chociaz mialas dwa super porody, to ja powinnam srac w majty ze strachu, bo mialam dwa okropne, a jakos mnie nie rusza i nie moge sie doczekac. to chyba zly znak.. i bedzie dobrze, kochana, buzka do gory :-) obiecuje ci to ciocia pati :-) i wcale nie chcesz cc, przeciez wiesz o tym :-)

u mnie cisza, tzn po prostu NAZARLAM sie jak swinia, inaczej sie tego nie da powiedziec, no, ewentualnie nawp...dalalam sie jak niedzwiedz andyjski :-D nagle opanowal mnie apetyt zgola wilczy, jak nie szatanski jakis i zrobilam sobie potrawke z piersi kurczaka w pomidorach z czosnkiem (cala srednia patelnia) do tego 6 kawalkow chleba (calych!!!). umieram!!!!!! nie moge dzis rodzic bo wszystkie sily mojego organizmu poszly na trawienie!!!! matko... do rana nie strawie tego. co ja narobilam, o glupia....

dobra, ide herbate spijac, jeczec i ogladac jaja w tropikach ;-)

a co do seksu to moj nadal niewyzyty ;-) i nie ma najmniejszych oporow, hehe. dziwny jakis czy co ;-) ale ja tez nie mam nic przeciwko, wiec dobrze nam ze soba i juz :-D

dobra, idacym spac dobranoc!

witam wieczorkiem :-)
baby fajnie ze juz w domku :-)
cucumber ja budzilam chyba tylko ze 3 pierwsze dni a potem to raczej musialam malego ssaka przestawiac na dluzsze przerwy miedzy karmieniami ;-)
antonina usmiech poprosze..wygon gdzies ten smutny nastroj :tak:
margola to jutro najlepsze ciuszki i w te ciuszki wody chlust :-D
asiunia owocnej nocki :-)
zuza akkm trzymam kciuki za jutro :tak:
morgaine nie bojsia bedzie dobrze :tak:
biedna mitaginka co tam znowu sie dzieje :-(
marma ekspresowy porod tez taki chce z wodami a nie wywolanie
aenye twoje porowniania mnie zabijaja :-D niedzwiedz andyjski :-D

Ostatnia edycja:
Joll trzymam kciuki za Ciebie,żeby wszystko minęło i wielkie gratulacje, dobrze,ze córcia ma sie dobrze.

Mitaginka- trzymam kciuki skarbie, biedna Ty, no!

Baby oj ciężko było...dobrze,ze już w domciu siedzieice:)

U mnie na razie lekko do przodu, a mianowicie odszedł mi czop. Nie wiem czy cały czy nie, bo nie wiem ile go powinno być. Więcej nic się nie dzieje, ale czuję sie dziwnie i brzuch jakiś taki inny. Nie wiem, zobaczymy co będzie. Idę sie kłaść,zeby jakby co, to wyspana pojechać. Z tego wszystkiego torbe spakowałam juz tak do końca:)
Miłego wieczorku babeczki.

super ze Joll urodziła teraz koleje juz tylko na mnie. Proszę o trzymanie kciuków za szybki i łatwy poród , a jak tylko Maja wyjdzie prześlemy ciociom zdjęcie:-) idę spać by mieć siły na jutro tylko czy usnę bo już zaczyna mnie nosić czy wszystko będzie dobrze!
Powodzenia życzę reszcie mamusiek nierozpakowanych.

Wow! Gratulacje dla joll i marmy!!
akkm i zuzanna powodzenia jutro! :-) Alez Wam zazdroszcze! :-) Ale i na mnie w koncu przyjdzie czas... nie ma wyjscia :-)

baby, w koncu w domku - i co, bolalo? ;-)

Ciekawa jestem, ktora jeszcze sie zalapie na 'smolenski' termin? ;-)

dzień dobry laseczki :-)

Akkm i Zuza trzymam dziś mocno kciuki - no w końcu się doczekałyście, jeszcze chwila moment i Wasze Maleństwa będą w Waszych łapkach :-)

Mitaginka trzymaj się kochana, mam nadzieję, że coś się ruszy, albo, że po prostu będzie tak jak chcesz, czekamy na wieści

ciekawe kto jeszcze dziś....

pora na kakao :-)

reklama
mitaginka- trzymaj sie
Joll- super
dobrnelam do 40 tc ale jakos mnie to nie cieszy ze tak dlugo. Moze dzisiaj? moze moje dziecko bedzie idealne poukladane i punktualne i urodzi sie dokladnie w terminie :-)
pierwszy raz od tyg jestem sama i jakos mi nie swojo :-(
od 6 jak maz wyszedl to ciagle jesc mi sie chce dziwne

Do góry