reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Zuza powodzonka!
Akkm tez powodzonka jutro!

Ja usycham ide spac... zobaczymy co przyniesie noc... u mnie tylko delikatne nieregularne skurcze. Moze rano jak znowu bedzie wiecej tej wody/wydzieliny to juz nie bede sie pytac tylko sunąć na IP :-)

i tak i tak dam wam znac :-)

trzymajcie sie kobietki. Dobrej nocy wam zycze ;-)

reklama
ale nowiny! super, ze joll urodzila, ufff, kamien z serca.

mitaginka
bidula, niedlugo nacieszyla sie swoboda.. kurcze. oby teraz szybciutko urodzila i miala z glowy to cale ciazowe lezenie. wspolczuje jej strasznie.

morgaine
, nie panikuj, prosze cie, jak ty panikujesz, chociaz mialas dwa super porody, to ja powinnam srac w majty ze strachu, bo mialam dwa okropne, a jakos mnie nie rusza i nie moge sie doczekac. to chyba zly znak.. i bedzie dobrze, kochana, buzka do gory :-) obiecuje ci to ciocia pati :-) i wcale nie chcesz cc, przeciez wiesz o tym :-)

u mnie cisza, tzn po prostu NAZARLAM sie jak swinia, inaczej sie tego nie da powiedziec, no, ewentualnie nawp...dalalam sie jak niedzwiedz andyjski :-D nagle opanowal mnie apetyt zgola wilczy, jak nie szatanski jakis i zrobilam sobie potrawke z piersi kurczaka w pomidorach z czosnkiem (cala srednia patelnia) do tego 6 kawalkow chleba (calych!!!). umieram!!!!!! nie moge dzis rodzic bo wszystkie sily mojego organizmu poszly na trawienie!!!! matko... do rana nie strawie tego. co ja narobilam, o glupia....

dobra, ide herbate spijac, jeczec i ogladac jaja w tropikach ;-)

a co do seksu to moj nadal niewyzyty ;-) i nie ma najmniejszych oporow, hehe. dziwny jakis czy co ;-) ale ja tez nie mam nic przeciwko, wiec dobrze nam ze soba i juz :-D

dobra, idacym spac dobranoc!

witam wieczorkiem :-)
baby fajnie ze juz w domku :-)
cucumber ja budzilam chyba tylko ze 3 pierwsze dni a potem to raczej musialam malego ssaka przestawiac na dluzsze przerwy miedzy karmieniami ;-)
antonina usmiech poprosze..wygon gdzies ten smutny nastroj :tak:
margola to jutro najlepsze ciuszki i w te ciuszki wody chlust :-D
asiunia owocnej nocki :-)
zuza akkm trzymam kciuki za jutro :tak:
morgaine nie bojsia bedzie dobrze :tak:
biedna mitaginka co tam znowu sie dzieje :-(
marma ekspresowy porod tez taki chce z wodami a nie wywolanie
aenye twoje porowniania mnie zabijaja :-D niedzwiedz andyjski :-D

Ostatnia edycja:
Joll trzymam kciuki za Ciebie,żeby wszystko minęło i wielkie gratulacje, dobrze,ze córcia ma sie dobrze.

Mitaginka- trzymam kciuki skarbie, biedna Ty, no!

Baby oj ciężko było...dobrze,ze już w domciu siedzieice:)

U mnie na razie lekko do przodu, a mianowicie odszedł mi czop. Nie wiem czy cały czy nie, bo nie wiem ile go powinno być. Więcej nic się nie dzieje, ale czuję sie dziwnie i brzuch jakiś taki inny. Nie wiem, zobaczymy co będzie. Idę sie kłaść,zeby jakby co, to wyspana pojechać. Z tego wszystkiego torbe spakowałam juz tak do końca:)
Miłego wieczorku babeczki.

super ze Joll urodziła teraz koleje juz tylko na mnie. Proszę o trzymanie kciuków za szybki i łatwy poród , a jak tylko Maja wyjdzie prześlemy ciociom zdjęcie:-) idę spać by mieć siły na jutro tylko czy usnę bo już zaczyna mnie nosić czy wszystko będzie dobrze!
Powodzenia życzę reszcie mamusiek nierozpakowanych.

Wow! Gratulacje dla joll i marmy!!
akkm i zuzanna powodzenia jutro! :-) Alez Wam zazdroszcze! :-) Ale i na mnie w koncu przyjdzie czas... nie ma wyjscia :-)

baby, w koncu w domku - i co, bolalo? ;-)

Ciekawa jestem, ktora jeszcze sie zalapie na 'smolenski' termin? ;-)

dzień dobry laseczki :-)

Akkm i Zuza trzymam dziś mocno kciuki - no w końcu się doczekałyście, jeszcze chwila moment i Wasze Maleństwa będą w Waszych łapkach :-)

Mitaginka trzymaj się kochana, mam nadzieję, że coś się ruszy, albo, że po prostu będzie tak jak chcesz, czekamy na wieści

ciekawe kto jeszcze dziś....

pora na kakao :-)

reklama
mitaginka- trzymaj sie
Joll- super
dobrnelam do 40 tc ale jakos mnie to nie cieszy ze tak dlugo. Moze dzisiaj? moze moje dziecko bedzie idealne poukladane i punktualne i urodzi sie dokladnie w terminie :-)
pierwszy raz od tyg jestem sama i jakos mi nie swojo :-(
od 6 jak maz wyszedl to ciagle jesc mi sie chce dziwne

Do góry