reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
też mi się wydaje że zostanę na samym końcu :) chociaż żyje już nadzieją że to już :D twardnienie znów się zaczęło ale bólu żadnego...

Cucumber ja też karmiłam jak Kuba się obudził a nie regularnie, ale to zależy czy dziecko dobrze przybiera bo jak słabo to trzeba budzić...

ja od 2 tyg mam "regularne" skurcze. trwaja 2-3 godz i przechodza :(
jednego dnia mialam caly dzien i tez przeszlo. Pewnie jak bym pojechala na ip to by mi oxy podali i bylabym po ale ja tak na ta patologie nie chce wracac :(

Acronka -ale powiem Ci że z każdą kolejną 'rozpakowaną" jakaś taka mnie tęsknota bierze i smuteczek że sama na końcu zostanę:-(...Mitaginka na pewno sie wcześniej wywinie;-), a za mną już nie za wiele aktywnych tu na forum dziewczątek, chyba już sie nie wypowaidam, bo wprowadzam jakiś smętny nastrój
antonina - nie smuć się, na Twoją osobistą radość przyjdzie czas! Jeszcze ja tu jestem i na razie nic nie zapowiada,bym miała się gdziekolwiek wybrać (mam na mysli szpital ;-)) Czekam do środy, co mi powie ginka.
W trakcie ciązy byłam w 100% przekonana, że będę dążyła do tego by urodzić w okolicach 36-37tc. Ale potem mi się zmieniło.Anielka ma się dobrze, jest zdrowa, ruchliwa, widać podoba się jej w brzuszku i na silę nie będę jej wyganiać. Mimo że mnie ochota na seksik bierze nieustająca (my ciągle pościmy....) to I się wzbrania,że pośpieszymy dziecko. Z jednej strony by chciał z drugiej się boi. Ech, te chłopy...

moj nie chce sexu bo "to za blisko dziecka glowki" i mu jakos tak dziwnie i zadne tumaczenia nie daja rezultatu, a mi to roznie czesto chce ale lapia mnie wieczorem skurcze i juz mi sie odechciewa

słuchajcie ja z OM mam termin na 28-go, a z usg niby mi wpisała ginka zgodny, ale sobie tam doczytałam, że 30-ty wychodzi, skurczy u mnie brak, czopów i innych brak, troszeczkę mnie brzuch jak na @ pobolewał niedawno, ale to już było i minęło, tak więc nie zostaniecie tu raczej same, jeśli będziecie mieć cierpliwość, to będę Wam tu smęcić :-)

ostatnia to urodzę ja... najpierw wszyscy trzęśli sie żebym dochodziła do 36tyg przez ta cholestazę, teraz wskaźniki wątrobowe ładnie pospadały i pewnie jeszcze przenoszę:wściekła/y:
cos mnie czyści.. cały czas chce mi się ku.ę.. a jak pójdę to na rzadko jadę.. Nawet nie próbuję sobie wkręcać że to jakiś objaw, bo mam włosy nie umytę a myć teraz to mi sie nie chce! Z takim wyglądem jak teraz sobą reprezentuje to wstyd jechać do szpitala! Nawet moje dziecie stwierdziło; "mamo, umaluj sie bo wygladasz jakoś bleeeee" :szok::-D
w ogóle to tak jak stwierdziłyście, czekam jak wody odejdą i jadę:tak: najlepiej w dzień, jak będe wyspana, uczesana i umalowana:-D

reklama
moj nie chce sexu bo "to za blisko dziecka glowki" i mu jakos tak dziwnie i zadne tumaczenia nie daja rezultatu, a mi to roznie czesto chce ale lapia mnie wieczorem skurcze i juz mi sie odechciewa
jakbym swojego słyszała... nie wiem co z nimi... W sumie z 2 strony nie wiem czy mi chcialoby sie z wielorybem :-D

czekam jak wody odejdą i jadę:tak: najlepiej w dzień, jak będe wyspana, uczesana i umalowana:-D
o ja tez :-D
kurcze moze to bedzie jutro ;-) a jak nie to prosze sobie jaj ze mnie nie robic na pare dni przed CC tylko czekac do czwartku! Słyszy mnie ktos tam do gory?? :-D

Do góry