reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
5/5 to jest ze czuje cale 5czesci glowki, a 1/5 to ze czuje tylka jedna bo reszta w kanale - takie oznaczenia nigdy u poloznej nie doczekasz bo to oznacza porod i ze dziecko wychodzi :-D max co mozesz miec u poloznej to 2/5 i po tym powinnas rodzic lada moment. Ja dzis mialam 3/5 plus rozwarcie (na ile to mi nie powiedzieli) no i ze u kazdego idzie innym tepem ale przy 2 i kolejnej ciazy z glowka na 3/5 tygodnia nie pochodze... Oby sie mylili :-)

aaaaaaa i wszystko jasne! :-D
U mnie te oznaczenia sa pod nazwa 'presentation' i myslalam, ze to o brzuchol chodzi, obnizanie sie, wyglad itd., o szczegoly nie pytalam, a to o golowke biega... Na ostatniej wizycie mialam 2/5 czyli juz juz! To brzmi optymistycznie!! :-)
Dzieki dziewczyny za uswiadomienie! :tak:

dranissimo "presentation" a nie "engagement" ? w kazdym razie 2/5 brzmi optymistycznie ;-)

No wlasnie "presentation" - u mnie nie m takiej rubryki jak "engagement". Stad ta zmylka, a ze nie pytalam... ale to by wskazywalo na to co mowicie... bo co wizyte mialam mniej i mniej, a wczoraj juz 2/5... Troche mi ulzylo... ale nadal jestem zla, ze nic poza tym sie nie dzieje! :-( :-:)-:)-:)-(

no nie, zebrały się poliglotki :-D

mitaginka, wyobraz sobie, ze tu jak nie zapytasz, to sie nic nie dowiesz... Oni nic nie mowia, tylko cos tam sobie notuja dla siebie i tyla. A jak ktos nie wie o co np pytac... A z drugiej strony, zapytasz ich o cos, bo np w necie wyczytalas, bo inni tak maja, czy robia, to oni oczy robia, ze takie cos jest i ze tak sie np robi...

wpadam na chwilkę....

staram się na bierząco uzupełniać listę rozpakowanych, ale przy dwóch maluchach nie jest to łatwe...
rozpakowane mamuśki poproszę o weryfikację swoich danych na liście i PW z poprawkami ;-)

pozdrawiam :o*

pierwsza??

od jutra zmniejszam dawkę na 3x1
od soboty 3x 0,5
od niedzieli nie biorę
już się boję...
sama sobie tak ustaliłaś, czy Twój gin przeciwnik fenka?

mitaginka ta poliglotki się zebrały... my byśmy se po ślonsku pogodały ale ani jo ani Ty nie umiemy....;-)

pandorka jak tam Tosia? jak Filipek? napisz chociaż ze 2 zdania o sobie, a nie tylko o pełnieniu obowiązków moderatora;-)
tylko Ty i Jola jesteście moderatorami?
mitaginka się tu będzie bujać do maja, to może ona by została i nas wszystkich powstawiała?;-p

nie no żaruję mitaginka, ja się tu do maja będę bujać, bo co mnie na wieczór zbiera, tak noc prześpię ... jak niemowlę(?) ...jak dziecko:) i rano nowa ja:)
na bank urodzisz przede mna:angry:

laski a wy wszystkie rodzicie?? co tu taka cisza... NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE SAMEJ :nerd:

edit: poszły rodzić.... :szok: :angry:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Rzeczywiście, albo rodzą albo śpią słodko :-) I w sumie się nie dziwię, u nas przynajmniej taka pogoda, że gdyby nie fakt, że zaraz wujek z ciocią przyjadą, to spałabym teraz słodziutko :-)

Idę po kakao. Pozdrawiam :-)

reklama
witam :-) niemozliwe zebym byla trzecia chyba cos przegapilam :baffled:
nadal boli mnie glowa chyba przez moja wlasna glupote bo mialam wziac wieczorem paracetamol i nie wzielam...
Morgaine ja tez mam wizje chodzenia w ciazy do maja...zadne magiczne metody wywolania na mnie nie dzialaja...wizyte mam 21go wiec po terminie i pewnie wtedy laskawie mi wyznaczy wywolanie i to bedzie na bank po swietach :wściekła/y: i jeszcze bede musiala pojsc na egzamin w pon a co za tym idzie cos sie do niego pouczyc :wściekła/y: wsciekla jestem :wściekła/y:

Do góry