reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witam!
Ja wczoraj miałam fałszywy alarm! Od 20 miałam skurcze co 25, potem co 20 minut, o 23 zadzwoniłam do połoznej, naprawde myslalam ze to już, ale kazała mi wziaść 2 nospy i wejśc do wanny na pół godziny. Po kąpieli skurcze jeszcze byly ale słabsze, o 1 poszlam spać......nie urodzilam:-) ale coś sie dzieje......i teraz tez mam bóle okresowe cały czas

reklama
ktoś pisał coś o kakao...:-) no to śmigam sobie zrobić kakałko i śniadanko.
kadruję zdjęcia...matko ile roboty, 200 zdjęć do wywołania a ja muszę wszystko mieć pięknie wykadrowane...ehhh marzy mi się aparatos z prawdziwego zdarzenia...i nie wiem czy sobie nie kupię:-D trochę kasy to kosztuje, no ale jak ktoś lubiiii robić zdjęcia!!!! mnie nie wystarcza kompakt:-( a lustrzankę mam analogową, kto by tam filmy kupował....

Hey drogie panie
Ale mi się dziś dobrze spało, padłam wczoraj jak kawka po tych big porządkach, może z dwie kartki książki przeczytałam i od razu chrapanie się włączyło. W nocy od niepamiętnych czasów obudziłam sie dwa razy na siusiu, nie wiem czy to ze stresa żeby sprawdzić czy dalej tam coś nie podcieka. Zobacze jak dziś sytuacja się rozwinie, i jakby co jadę na IP
jejciu jejciu Magdalen to chyba dzisiejszy dzień obstawisz razem z aknovi:-)

Witam się i ja w dwupaku. Wczoraj wieczór i popołudnie minęły bardzo intensywnie. Między innymi uciekałam z Kacperkiem biegiem do domu przed deszczem :p Dzięki czemu młody tak mi się wcicnoł w krocze że nóg nie mogę złonczyć i siedze w rozkroku. Skurczy zero :p Zresztą rodzę w poniedziałek a jutro na zajęcia :p

Dobra teraz lecę was poczytać :p

Która dzisiaj rodzi?

No,faktycznie jakoś tu pusto;-) Ja czekam na położną,Karolek błogo śpi...Nawet noce przesypia ładnie,co 2-3 godz.na karmienie... A swoją drogą-ciekawe kto dziś urodzi???Tydzień temu jeszcze byłam na IP o tej porze,a dzisiaj..:-)

Pozdrawiam Was,trzymajcie się cieplutko (bo u mnie pogoda nijaka,zimno i wietrznie) Całuski!!!!

Edit: a tu dla niezdecydowanych-polecam nietradycyjne imiona: http://dziecko.onet.pl/61716,0,9,a_...ciej_nadawane_imiona_w_roku_2010,artykul.html

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie zdecydowanie Kermit ;-) ale ciekawe czy przeszedłby Ciasteczkowy Potwór :-D idealnie po mamusi:-D

mamusiadorusia udanej wizytacji życze i buziaki dla Karolka

ta, ja zostaję przy Weronice:-)
jankesowa a Twoje imię od 10ciu lat na pierwszym miejscu!! ależ jesteś popularna;-)

laski ja rozumiem że to forum będzie puste przez wakacje, jak będziemy miały dzieciaczki, wczasy, piękną pogodę, a tu będzie 5 postów dziennie. ale teraz?? jeszcze kwiecień?? brzydka pogoda?? jeszcze nierozpakowane??!!

ehhh zawiodłam się na was:-(
idę dalej kadrować foty, zjadłam bułeczkę z dżemikiem, swojskim, najlepszym i zapiłam kakaem!!
to tak jakby ktoś miał dylematy śniadaniowe!!

edit: rozpoczął mi się 40 tydzień??!! jeszcze 7 dni, a potem będę przeterminowana :angry:

Ostatnia edycja:
Hej Kobietty!
Tu relacja na żywo z krakowskiego Ujastka...
gdzie -na o/patologii leżą dwie BBetki -Krakowianka i Joll, które dzieli TYLKO ŚCIANA
Krakowianka przemierza szpitalne korytarze w poszukiwaniu szerszej perspektywy i szyjki, a joll zaległa w łożu (oczywiście w pozycji wertykalnej -znaczy siadła po turecku) z powodu kolejnego stada skurczybyków, na razie na czoło wysunęły się łagodne skurczyki, czekamy na te bycze okazy. Uprasza się Szanowne BBetki o kciuków trzymanie za obydwie ujastkowe rezydentki, oby obydwie wypłynęły na szerokie szyjki i upolowały bycze okazy skurczy macicznych...
Pozdrawia BB Live Cracovia

Jesteś boska :-D:-D:-D Trzymam mocno kciuki :-D

morgaine tez mi to nie pasi, zeby rodzic przed Toba, ale to chyba musiałabym łykac tego fenka i lezec w dalszym ciagu...
ech...
ale chociaz do srody musze wytrzymac, bo nie mam jeszcze wyników tego nieszczesnego GBS...
Słonko ty się niczym nie przejmuj. Jak odstawisz fenoterol to od razu zapomnisz co to skurcze :-p Patrz na mnie i na Baby :-p;-):-D

Kurde muszę się ruszyć. Chce mi się ptysia... czy to już uzależnienie? :-p

reklama
Dzień dobry
ja chcę rodzić plis mogę??
noc do du... już myślałam, że się coś zaczęło bo miałam skurcze, ale takienawet mało bolące, nie nasilające się i kłucie co 15 minut chodziłam na siku i tak do prawie 3 rano aż w końcu usnełam umordowana.

Do góry