reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Ja wprawdzie miałam wywoływany poprzedni poród, ale też żadnego czopa nie widziałam na oczy...

A tak poza tym, to coś nas mało... jakby wszystkie poszły rodzić :szok:

no bo ja sobie mysle tak:

czop to korek zamykajacy i usadowiony w szyjce tak? no to jak szyjka sie otworzy to co go trzyma? Na moje rozumowanie nic i powinien wypasc... No chyba ze moja logika na chlopski rozum tutaj akurat nie dziala....
Czlowiek stary a glupi...

no tymbardziej że skoro czop trzyma wody...??? nie wiem, ale zapytam o to położnej! nie omieszkam;-)
no a on by się tak rozpuścił żebym go na podłodze nie zobaczyla..? wody są przezroczyste, jak woda:-D

Klaudencja ja też mam termin na 20, i tak samo oprócz "twardnienia" nic poza tym.

Anisad ja nie miałam w ogóle ktg, ciekawe czy mi kiedykolwiek zrobią. :szok:

Pozdrawiam!!!

anisad- ja też nigdy nie miałam robionego ktg więc nie jestes sama
ja lecę do łóżka bo po tej dzisiejszej wizycie jakoś dziwnie mnie w dole boli, jakbu kuło albo napierało. Muszę sie położyć. Dobrej nocki zycze .

dobra laseczki ja idę do mojego priv spa, ktore ma wanne i jakis plyn do kąpieli w ofercie:-D i spadam spać, bo muszę przespać póki M nie wróci rano...

joll, krakowianka, cocosova, aknovi czyli kochane nasze szpitalne walczące dzielnie o swoje bejbiki, trzymajcie się, wiem że wam się spieszy do dzidzioli ale jeszcze prześpijcie noc, i rano o 7 przyj!!

buziaki

edit: meriderka nie zauważyłaś że nie czepiam się Ciebie, tzn. Twoich postów;-)

reklama
Ja też lecę, bo ile można siedzieć na BB :szok: Córa śpi, a ja mam ostatnie chwile relaksu (ze zgagą i spuchniętymi nogami) :-)

Dobranoc wszystkim i trzymam kciuki za te rodzące ( czyli nie za Aenye- ją tylko pozdrawiam i życze jej miłych snów i marzeń o porodzie ):-D

Do góry