reklama
anisad
Fanka BB :)
Ja wprawdzie miałam wywoływany poprzedni poród, ale też żadnego czopa nie widziałam na oczy...
A tak poza tym, to coś nas mało... jakby wszystkie poszły rodzić
A tak poza tym, to coś nas mało... jakby wszystkie poszły rodzić
klaudencja
bo odeszły razem z wodami tzn "rozpuścił się" może tak być ...dziś świeżo po wizycie także uświadomiona troszke...
A
asiunia876
Gość
no bo ja sobie mysle tak:
czop to korek zamykajacy i usadowiony w szyjce tak? no to jak szyjka sie otworzy to co go trzyma? Na moje rozumowanie nic i powinien wypasc... No chyba ze moja logika na chlopski rozum tutaj akurat nie dziala....
Czlowiek stary a glupi...
czop to korek zamykajacy i usadowiony w szyjce tak? no to jak szyjka sie otworzy to co go trzyma? Na moje rozumowanie nic i powinien wypasc... No chyba ze moja logika na chlopski rozum tutaj akurat nie dziala....
Czlowiek stary a glupi...
dobra laseczki ja idę do mojego priv spa, ktore ma wanne i jakis plyn do kąpieli w ofercie i spadam spać, bo muszę przespać póki M nie wróci rano...
joll, krakowianka, cocosova, aknovi czyli kochane nasze szpitalne walczące dzielnie o swoje bejbiki, trzymajcie się, wiem że wam się spieszy do dzidzioli ale jeszcze prześpijcie noc, i rano o 7 przyj!!
buziaki
edit: meriderka nie zauważyłaś że nie czepiam się Ciebie, tzn. Twoich postów;-)
joll, krakowianka, cocosova, aknovi czyli kochane nasze szpitalne walczące dzielnie o swoje bejbiki, trzymajcie się, wiem że wam się spieszy do dzidzioli ale jeszcze prześpijcie noc, i rano o 7 przyj!!
buziaki
edit: meriderka nie zauważyłaś że nie czepiam się Ciebie, tzn. Twoich postów;-)
reklama
anisad
Ja też lecę, bo ile można siedzieć na BB Córa śpi, a ja mam ostatnie chwile relaksu (ze zgagą i spuchniętymi nogami) :-)
Dobranoc wszystkim i trzymam kciuki za te rodzące ( czyli nie za Aenye- ją tylko pozdrawiam i życze jej miłych snów i marzeń o porodzie )
Dobranoc wszystkim i trzymam kciuki za te rodzące ( czyli nie za Aenye- ją tylko pozdrawiam i życze jej miłych snów i marzeń o porodzie )
Podziel się: