reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Klaudencja - to super! w sumie podobne wieści co u mnie, ale ja jakoś sie nie nastawiam bo nic mnie nie boli tylko ciągle plamię po badaniu , juz 3 dzień...jak bedzie cos w przyszłym tyg to będzie git:-) ps. wysłałam ci wiadomość na priv
w przyszłym tyg spotykamy się na porodówce ;) i nie ma odwołania!!!!!

reklama
a ja w końcu fotki wysyłam do wywołania!! bo kurna jeszcze do ramek chcę powsadzać przed porodem!!
kurde i jutro chyba torbe do konca dopakuje. bo termin juz za tydzien...

aenye ja zaczelam lykac femisept uro. to moze byc kolka nerkowa czyli trzeba by troche oczyscic....wiem ze jedna ziolowa tabletka nic nie zmieni. ale od dzisaij 3xdziennie moze sie to wyciszy...no i magnezu sie nalykalam. na razie nospy nie bralam i jest lepiej troche. ale leze i sie nie ruszam...

morgaine to mnie gin w 36 tyg kazal magnez odstawic a bralam go na twardnienia i skurcze.... a ty czemu bierzesz

joll , krakowianka to trzymam kciukasy zeby szybko poszlo no

"do rozwierajacych sie" ale wam zazdroszcze tych cm no a u mnie to nic.... dlaczego dlaczego bede plakac no... nikt we mnie nie wierzy nawet maz ze w koncu urodze....

jankesowa nie biore regularnie. raz na jakis czas zeby skurczów lydek uniknąć!! a teraz wzielam rozkurczowo na te kolkę co mnie kłuje, zamiast nospy.
jak bede miala rodzic, to magnez i tak tego nie zatrzyma!! chyba, nie?

klaudencja-oby u Ciebie poszło wszystko sprawnie,trzymam kciuki!!!

joll,krakowianka-powodzenia,kochane:)
U nas wszystko w porządku,Karolek już chyba się zadomowił,ładnie śpi i w ogóle jest słodki.Ale straszny z niego ssak a i przy Marysi muszę mieć oczy dookoła głowy...Ostatnio już próbowała wyjąć braciszka z wózka,masakra!I ciągle go chce nosić..więc nie mam mowy,żebym te moje skarby choć na chwilkę opuściła!Dużo pomaga mi mama.:tak:Mój A wziął 2 tyg.opieki,ale co to za opieka,jak non stop go nie ma...:wściekła/y:

Hej dziewczyny:-)
Ja już po fryzjerze, kosmetyczce i odebrania prawka:-) Nie napiszę że mogę rodzić, bo czekamy co najmniej do 10, a poza tym jutro przyjeżdżają mebelki z Ikei , które panowie będą składać(podobno nawet 8 godzin):-) jak się spręże to w sobotę już na nowym jesteśmy :happy2:

Jak mnie nie ma to tu oczywiście się dużo dzieje trzymam kciuki za rodzące :-)
Aknovi , joll, krakowianko, cocosova bądźcie dzielne !!!

dzikuska GRATULACJE!!!

joll relacja pierwsza klasa :-)
Jakbym ja weszła na bb w szpitalu to P by mi głowę urwał (on nie lubi mojego nałogu:/)

Mitaginka jak u Ciebie po fryzjerze?? gratulacje dotarcia do 7 :-)

aenye kurde coraz bliżej końca dnia. Ale wierzę jeszcze że silne przeczucie matczyne zwycięży i urodzisz dziś jeszcze :-)

ducha biedna z ty odwykiem od bb jesteś. Pisz smski i nas informuj co tam u Ciebie :-)

klaudencja super wieści :-)

Spadam obiadek dla mężula robić :-)

MOPRGAINE hmm nie wiem pewnie nie ale mnie gin zakazal i widze roznice chocby w stawianiu sie macicy tak to 5 razy dziennie a teraz 5 razy na godzine jak nie czesciej czasem

w ogole, zapomnialam!!! ducha na odwyku.. toz to straszne!!! duszku pisz duzo smsow!!! i mmsow!

lilou,
pokaz sie, pokaz! ale ci fajnie, jakie meble wybralas?

eee, dzis to sie juz nie uda chyba :-( skurczy niet. ale wole jutro od rana znowu podzialac ;-) niech ta noc minie spokojnie, najwczesniej o 6 zapraszam skurcze ;-) trzeba sie wysypiac w koncu i niech mlody tez szanuje te stalowa zasade :-D

reklama
aenye meble różne jutro po złożeniu zrobię zdjęcia :-) ale masa tego wyszła, w zasadzie tylko do kuchni nie kupowaliśmy:-)
fryz wklejam gdzie trzeba ;-)

Do góry