Beatka buziaczki dla Ciebie i dzidzi. jesteście baaaardzo dzielne:-)
hejo
ja wczoraj czytałam że zimna kąpiel może wywołać skurcze!!
a oddychanie przeponą, mnie się przynajmniej tak wydaje, to na pewno pomaga przeżyć ból, ale myślicie że to ma wpływ na rozwarcie? ja nie wiem, wy chodziłyście na SR
i w ogóle taki weekend to człowiek może nadrobić, a nie tak jak tydzień temu 20 stron na dzień!!
ja w zasadzie powinnam na zakupowym przedstawić moją radość, ale tu się pochwalę
przyleciała kuzynka zRzymu dzisiaj i PRYWIOZŁA MI WALIZKĘ CIUCHÓW!!!! wszystko śliczniusie, piękniusie, ciuszki dla Konrada, Nikodema, Weroniki i dla mnie
super wszystko, ale się wylansuję przy wyjściu ze szpitala hihi.
no cool, nie dość że przywiozła co zamówiłam (buty dla chłopaków, t-shirty, spodnie) to jeszcze dla mnie pokupiła trochę na wyprzach i swoje ciuchy oddała, bo przytyła i ma za małe! no great ubrani jesteśmy rodzinnie
no, ale jeszcze nie mogę rodzić
jutro pidżamka dla Młodego no i w koncu te torebke musze wydziadować na allegro. mam upatrzoną, ale nie mogę zrobić kup teraz, bo małża dzisiaj postawiłam przed faktem dokonanym i zapłacił za mnie 300zl
takze musze czekac do wyplaty. wyplata sroda/czwartek wiec najwczesniej rodze w czwartek po poludniu, rano sobie przelew na torebke zrobie
to kiedy te przysiady mam robić? muszę to przemyśleć
buziaki dzieweczki, rozpakowujcie się, ja poczekam cierpliwie, nie bedę się wpychać w kolejkę
p.s. ciekawe czy Aenye skacze na piłce czy już rodzi?:-)