reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

no jak tak spojrzec wstecz to faktycznie zlecialo...
choc były momenty, ze dłuzyło mi sie niemiłosiernie- pewnie przez to lezenie i odliczanie tylko tygodnia za tygodniem...
molestuj ich zeby zrobili Ci cc jutro :tak:
fajna data 04.04 :-)

reklama
no mi też się dłużyło właśnie do tego 12 tc:tak:
e chciałbym jutro ale ordynatora nie da się zmolestować- ma z 70 lat,strasznie nieprzystępny, a lekarze nawet do pacjentek mówią że " tu stary o wszystkim decyduje":-D zero dyskusji:-D

Beatka to świetne wieści :-) uściski dla małej

A ja już objadłam sie grilowaną kiełbaską i chlebek przypieczony mmmmniam posmarowany masłem czosnkowym mmmmmmniam i zaraz pęknę chyba.

A w ogóle to brzusio mi się chyba obniżył - mamcia mi wczoraj mówiła a dziś siorka potwierdziła - fajnie fajnie!!! to znaczy że do porodu bliżej niż dalej JUPIIII

reklama
no własnie nie to
GBS to z pochwy i odbytu
dzwonie jutro do dr S. i pytam o to...tak sie zastanawiałam, czy to miałas, czy lekarze z Miko to zlecaja...a ponoc bardzo wazne badanie

Do góry