reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

antonina Twoja red fote tez chetnie zobacze ;)
wiecie, ze ja spragniona zabiegów fryzjerskich ;)

ja naprawde tak potwornie nie lubie sie w tej ciaży, szczególnie teraz pod koniec.....może jak juz mi ta woda zejdzie zewsząd, to wkleje foto

rozumiem cie dokłądnie z tymi zabiegami fryzjerskimi, mi jakichkolwiek zabiegów brakuje, jak sobie henne na brwiach u kosmetyczki zrobiłam to normalnie czułam sie jakbym ze spa wróciła;-)

reklama
JESTEM MEGA INTELIGENTNA:-D

Jankesowa wysłała mi swój nr telefonu smsem i napisala:

Jankesowa - Julia

a ja myslalam ze urodzila Julkę i jest za bardzo wyczerpana zeby napisac cos wiecej i chcialam to na nowinkach wkleić :-D :cool2:

hahah no comments
pozdrówka Julka;-)

to ja posłuchałam waszych rad troche wyluzowałam , pogadałam, razem posprzątaliśmy samochód i myslę że bedzie ok.
a teraz nius mam skurcze myślę że to skurcze boli jak na okres i normalnie tak boli że na nogach nie moge ustać usiąść też i za chwile przechodzą jak ręka odioł czyżby sie zaczęło . no to do szpitale jedzie sie jak co ile skurcze, i czy się kompać w ciepłej wodzie jak przejdzie to sie wkużę bo chce już moja kruszynkę

morgaine to ale bym sprinta musiala miec z tym rodzeniem :-D ale co tam chce tak, a ja jjeszcze jutro lody

Kobietki wy macie bolesne skurcze?? Bo mnie twardnieje brzuchol i tyle wcale to nie boli jedynie jest nie przyjemne... i czasem twardnieje tak mocno ze az mi serce walic zaczyna i zle mi sie oddycha.

a od godziny 16 moje dziecko jako sie tak wypycha ze czuje jakby mi zaraz mial brzuch strzelic i skory zabraknac....

Ochoty mi z tymi fryzjerami na robilyscie wiec ide w srode a co :-D chyba nawet jakis kolor rzuce :tak: i kosmetyczke tez jesze odwiedze:-p wiec tym bardziej rodzic nie moge :rofl2:

morgaine to ale bym sprinta musiala miec z tym rodzeniem :-D ale co tam chce tak, a ja jjeszcze jutro lody

Kobietki wy macie bolesne skurcze?? Bo mnie twardnieje brzuchol i tyle wcale to nie boli jedynie jest nie przyjemne... i czasem twardnieje tak mocno ze az mi serce walic zaczyna i zle mi sie oddycha.

a od godziny 16 moje dziecko jako sie tak wypycha ze czuje jakby mi zaraz mial brzuch strzelic i skory zabraknac....

Ochoty mi z tymi fryzjerami na robilyscie wiec ide w srode a co :-D chyba nawet jakis kolor rzuce :tak: i kosmetyczke tez jesze odwiedze:-p wiec tym bardziej rodzic nie moge :rofl2:

ja szybciej miałam skurcze ale do zniesienia, ale teraz są inne ból nieporównywalny już zaczynam się bać że jeszcze bardziej bedzie boleć

reklama
Do góry