reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ooo, czyżby jeszcze jeden dzidzik miał się pojawić i to jeszcze dzisiaj?
Adi, trzymam kciuki :tak:.

Tak piszecie o tych fryzjerach i kosmetyczkach... ja tez chcę ale codziennie nie moge sie wybrac umówić bo niemoc dopadła totalna :-(!!!
Jakoś tak już ciężko sie robi, nogi już troszkę puchną chyba (takie mm wrażenie) i w ogóle waga ciężka zaczyna doskwierać...

aaa, no i narzekam na wagę ciężką a pizzę zamówiłam i nawet pifko do niej jest (alk. free of course :-p)

Ostatnia edycja:
reklama
nie no wiecie co, to ja jestem super uczciwa z moim suwaczkiem (;-) ta, wierzcie Morgaine - ja sama nie wiem na kiedy mam termin)

no to proszę mi powiedzieć jaką datę na suwaczku postawić jeśli:
pierwszy raz jak byłam u gina z OM powiedział mi 15 kwietnia.
jedno z pierwszych usg pokazało 14 kwietnia.
a potem u gina, podczas rozmowy, wyszło że ja mam cykle 32 dniowe więc data z OM przy dlugim cyklu wychodzi 19 kwietnia.

TO JA SIĘ PYTAM KIEDY JA URODZĘ bo z tej matni kłamstw mogę być pewna że nie 14, nie 15 i nie 19 - bo statystyki mówią, że w terminie rodzi się najmniej dzieci:-D

jankesowa nie dość że sprintem urodziłaś, to jeszcze czekałaś na synusia, a urodziłaś Julkę :-D

Adi chyba pojechała co?

ja sobie tak dzisiaj pomyślałam, że jak się zacznie, a M nie będzie to się pobeczę:-( moja mama też się pobeczy :-( i tak sobie będziemy płakać zamiast rodzić:-D

idę myć łby dzieciakom....wrrr jak oni tego nie lubią!!!!

Morgaine, ja z OM ma termin na 24 marca , z usg najpierw byl na 19 kwietnia, potem na 18, potem na 17 kwietnia...ciekawe co ja mam myśleć ;) W pon mam wizytę, więc może coś nowego się dowiem :-)

Adi, trzymam kciuki mocno ! Masz dokladnie ten sam termin co ja, ale ja muszę czekać do 8-9 kwietnia :tak:

reklama
mitaginka- jak tak bardzo chcesz to podaj :), ja 07.07. a cykle 30 dniowe.
aniasid- przebiłas mnie, ja miałam rozbierzność max 14 dni
wczoraj w nocy oglądałam program gdzie rozmawiali o terminie i jak z USG to najdokładniej to z okolic 10 tygodnia (jak są dobre pomiary długości ) ale aparatura nie uwzględnia wymiarów rodziców więc w sumie kazali uśredniać. Mi na ostatnim usg wyszedł 01.04- mogę czuć się przeterminowana w 50% :-D
ale coby nie było ZAJĄC WIELKANOCNY będzie :)

Do góry