antonina01
Fanka BB :)
no ale boję się... sms'ami z porodówki będe was chyba zadręczać co 15 min...
spoko, na pewno nikt sie nie pogniewa:-), wiesz jak my tu żyjemy takimi akcjami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ale boję się... sms'ami z porodówki będe was chyba zadręczać co 15 min...
no wiemspoko, na pewno nikt sie nie pogniewa:-), wiesz jak my tu żyjemy takimi akcjami
Ja kładłam starszą córę w śpiworku i to dość długo. Nic tego nie zastąpi, bo śpiworka nie da się skopać i dziecko zawsze jest przykryte.słuchajcie, a mogę mieć bardzo głupie pytanie? Jak się kładzie taką małą dzidzię do spania? Tzn. pod kołderką czy wyeksmitować póki co kołderkę, a pod kocykiem albo w śpiworku? Wiem, że brzmi głupio, ale ja nigdy z małymi dziećmi kontaktu nie miałam i najnormalniej w świecie się zastanawiam czy ta cała pościel w łóżeczku to potrzebna...
Ja juz sama mam mętlik, ginka wpisała mi 15 w kartę ale powiedział, że od 12-stego mam miec macieżyński i będą wywoływać jak do tego czasu nie urodzę. Ona jest jakaś zadżumiona i za każdym razem co innego gada więc sobie ustawiłam datę kiedy minie równo 40 tygodni.meriderka a czemu Ty na liście kwietniowych mam jesteś wpisana z terminem na 15go, a suwaczek pokazuje że zostało 10 dni, czyli tak jakbyś na 12go miała??
Ja juz sama mam mętlik, ginka wpisała mi 15 w kartę ale powiedział, że od 12-stego mam miec macieżyński i będą wywoływać jak do tego czasu nie urodzę. Ona jest jakaś zadżumiona i za każdym razem co innego gada więc sobie ustawiłam datę kiedy minie równo 40 tygodni.