reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Aenye przeciez wiesz ze ja mam wylaczone myslenie :-D nie oczekuj odemnie inteligencji zwlaszcza w tak slaby dzien jak dzis...
Baw sie dobrze!

reklama
Ooo to tak jak ja... I dopiero w czwartek P ma wolne i wizja tylu dni jak ten samej z Joshem mnie przytlacza....

Chyba pojde sie zdrzemnac...

Edit. Ooo u mnie juz 38tc. Pamietam jak w 1ciazy mi sie dluzylo bo bylam sama w chacie i chcialam szybko urodzic,
a teraz nie chce rodzic i robie wszystko by dotrwac do 14go a przez to mi czas jeszcze szybciej plynie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
morgaine mnie to wszystko jedno byle bym do 5 wytrzymala no i 10 odpada przez ten smolensk mi sie obrzydlo:zawstydzona/y:, jutro jeszcze na deser lodowy musze jechac wiec 7 moze byc jak najbardziej

Ktora poda mi nr tel zebym w razie czego mogla sie odezwac :-)

Ostatnia edycja:
u mnie na klatce wywiesili kartkę, że od niedzieli do piątku nie będzie ciepłej wody za co serdecznie przepraszają :szok: chyba na głowę upadli... :wściekła/y:

no mam nadzieję, że coś im się pochrzaniło, bo się chyba popłaczę no...
nic to, idę jakieś pranie wstawiać, nie ważne czy jest pogoda :-(

reklama
asiunia, lilou wiem co czujecie jak chłopy w pracy...mój teraz ma maraton do 12go. jak urodzę wcześniej to weźmie L4, ale jak nie, to sama cały czas:-(
najgorsze że oni się cieszą jak idą do pracy :confused:

Morgaine- ja tam mogę 7 , aby nie 5 bo juz z fryzjerka się umówiłam. Odrosty mam ogromne a i siwe włosy ostatnio znalazłam.
eee no nieee!!!! faktycznie. z siwymi i odrostami na porodówkę??!! NO WAY
ja to już mam i kolor i henne na brwiach i rzęsach - tylko jak za 2 tyg. dalej będę w dwupaku to robię jeszcze raz tę hennę;-) no przecież muszę być wyczesana jak ta lala :-D:-D:-D
tyle że i tak wszyscy na porodówce będą się skupiać na innej części ciała niż twarz:-D

Do góry