reklama
A
asiunia876
Gość
Dobrze wiesz ze nie przegapisz!
Chociaz z drugiej strony wcale bym sie nie zdziwila jak nagle pojawia sie post od morgaine
"wlasnie urodzilam w toalecie, wiki ma sie dobrze jedziemy do szpitala"
Chociaz z drugiej strony wcale bym sie nie zdziwila jak nagle pojawia sie post od morgaine
"wlasnie urodzilam w toalecie, wiki ma sie dobrze jedziemy do szpitala"
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe
morgaine, oni w tym uk trzepia cyfrowy polsat i inne polskie platformy cyfrowe :-) mam racje, asia?
a co do skurczy, no to mi z Maksem wodami sie zaczelo i ani jednego skurczu nie mialam, wody lekko podciekaly. a skurcze zaczely sie dopiero po podaniu oxy.
za to z Filipem idealnie sie obudzilam o 6 rano z bolami jak na @, regularnymi - najpierw co 15min i tak z godzine, poltorej, potem coraz czestsze, ale regularne. takze mi sie zaczelo nagle i tak ladnie zostalo az do finalu. a przepowiadajacych NIGDY z chlopakami nie mialam, ani jednego!!! a teraz mam co i rusz. takze kazda ciaza inna, kazdy porod inny. mam nadzieje, ze tym razem go nie zauwaze nawet taka mila odmiana ;-)
chociaz jak one born ogladam to mi sie plakac chce, ze nie bedzie zzo!!! matko!!! nie urodze!!!!!!!
a ja ani chuda, ani wyszczekana!!! gadula straszna tylko ;-) ale szczekam tylko, jak mnie ktos ostro sprowokuje ;-)
morgaine, oni w tym uk trzepia cyfrowy polsat i inne polskie platformy cyfrowe :-) mam racje, asia?
a co do skurczy, no to mi z Maksem wodami sie zaczelo i ani jednego skurczu nie mialam, wody lekko podciekaly. a skurcze zaczely sie dopiero po podaniu oxy.
za to z Filipem idealnie sie obudzilam o 6 rano z bolami jak na @, regularnymi - najpierw co 15min i tak z godzine, poltorej, potem coraz czestsze, ale regularne. takze mi sie zaczelo nagle i tak ladnie zostalo az do finalu. a przepowiadajacych NIGDY z chlopakami nie mialam, ani jednego!!! a teraz mam co i rusz. takze kazda ciaza inna, kazdy porod inny. mam nadzieje, ze tym razem go nie zauwaze nawet taka mila odmiana ;-)
chociaz jak one born ogladam to mi sie plakac chce, ze nie bedzie zzo!!! matko!!! nie urodze!!!!!!!
a ja ani chuda, ani wyszczekana!!! gadula straszna tylko ;-) ale szczekam tylko, jak mnie ktos ostro sprowokuje ;-)
A
asiunia876
Gość
Hihi wiadomo ze platformy mamy. Mialam cyfrowy polsat a teraz "n" hihi
aenye a co nie chcesz zzo? Myslalam ze chcesz i ze mialas za poprzednim razem...
aenye a co nie chcesz zzo? Myslalam ze chcesz i ze mialas za poprzednim razem...
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
asiunia to ja cie zapraszam na fasolke, ostatnio gotowałam i zamroziłam ino podgrzać
..aenye
Mama grudniowa'06
asiunia, nie bluznij! mialam, chce i nie moge! nie dadza mi, bo nie ma w moim szpitalu juz przez ta nagonke. chyba, ze moj gin, na co licze, cos wymysli.. ale boje sie, ze nie :-(
A
asiunia876
Gość
No ale ja myslalam ze od kwietnia maja byc wszedzie i za free?
Btw co ty tu robisz jak mialas fajowy dzien spedzic???
Btw co ty tu robisz jak mialas fajowy dzien spedzic???
hej dziewczęta!
Mam pytanie, może któraś będzie umiała udzielić odpowiedzi
W badaniu moczu wyszły mi liczne bakterie, mój gin powiedział, że pod koniec ciąży to częste jest i jeżeli pozostałe parametry moczu są ok to mam brać tylko zuravit i wszystko powinno samo wrócić do normy.
Wiecie może jak się mają bakterie w moczu do stanu czystości pochwy? Właśnie rozważam poród w wodzie i zastanawiam się, czy jedno drugiemu przeszkadza?
Niestety mój gin na urlopie, więc póki co nie dzwonię poinformować go o ewentualnie zmianie planów ;-)
(reszta badań ważnych do wodnych porodów- HBs HIV, HCV, WR -ok)
Mam pytanie, może któraś będzie umiała udzielić odpowiedzi
W badaniu moczu wyszły mi liczne bakterie, mój gin powiedział, że pod koniec ciąży to częste jest i jeżeli pozostałe parametry moczu są ok to mam brać tylko zuravit i wszystko powinno samo wrócić do normy.
Wiecie może jak się mają bakterie w moczu do stanu czystości pochwy? Właśnie rozważam poród w wodzie i zastanawiam się, czy jedno drugiemu przeszkadza?
Niestety mój gin na urlopie, więc póki co nie dzwonię poinformować go o ewentualnie zmianie planów ;-)
(reszta badań ważnych do wodnych porodów- HBs HIV, HCV, WR -ok)
..aenye
Mama grudniowa'06
po meza dopiero o 15 jedziemy, do tej pory sie lenie
bosz, leb mi peka!.. masakra.. normalnie takie zawroty, ze na wymioty mnie zbiera.. fuj. to samo wczoraj mialam, brrr...
a co do zzo, to niestety, 7 kwietnia wchodza nowe standardy opieki okoloporodowej, ale o znieczuleniu nie ma w nim mowy.
bosz, leb mi peka!.. masakra.. normalnie takie zawroty, ze na wymioty mnie zbiera.. fuj. to samo wczoraj mialam, brrr...
a co do zzo, to niestety, 7 kwietnia wchodza nowe standardy opieki okoloporodowej, ale o znieczuleniu nie ma w nim mowy.
reklama
przeterminowana się kłania
...fatalnie się czuję...nogi spuchnięte...wszystko spuchnięte, ledwie na oczy widzę, zmęczenie nie mija, a jeszcze poród trzeba przeżyć....
ktoś ze mnie wyssał całą energię
Adi, nie Przejmuj się za bardzo tą sytuacją, to wszystko minie,
bardzo ładnie napisała Asiunia i, podpisuję się pod tym także ja,
to dla Was obojga trudne chwile, ale wszystko się ułoży.
Myślę, że łagodna szczera rozmowa, żadnych nacisków i presji,
i wspólny poród, który Was na pewno zbliży....będzie dobrze
...i właśnie w tej chwili jakieś skurcze mnie dopadły
...co 15min...takie spod piersi
ale znając życie po paru się wszystko wyciszy
...fatalnie się czuję...nogi spuchnięte...wszystko spuchnięte, ledwie na oczy widzę, zmęczenie nie mija, a jeszcze poród trzeba przeżyć....
ktoś ze mnie wyssał całą energię
Adi, nie Przejmuj się za bardzo tą sytuacją, to wszystko minie,
bardzo ładnie napisała Asiunia i, podpisuję się pod tym także ja,
to dla Was obojga trudne chwile, ale wszystko się ułoży.
Myślę, że łagodna szczera rozmowa, żadnych nacisków i presji,
i wspólny poród, który Was na pewno zbliży....będzie dobrze
...i właśnie w tej chwili jakieś skurcze mnie dopadły
...co 15min...takie spod piersi
ale znając życie po paru się wszystko wyciszy
Ostatnia edycja:
Podziel się: