reklama
A
asiunia876
Gość
Aenye moze nie powinnam sie pytac ale dlaczego w takim razie nie rodzisz tam gdzie zzo dostalas?
Joll oby sie ruszylo. I zdrzemnij sie pluki mozesz! Nie boj sie nie przespisz porodu :-)
morgaine a Ty co dzis robisz, ze tu jestes?
Joll oby sie ruszylo. I zdrzemnij sie pluki mozesz! Nie boj sie nie przespisz porodu :-)
tu jestem
eh asiunia, ja to w zasadzie nic nie robię.
jutro ma być ładnie bo idę na spacer - na nogach do cioci,kuzynka z Rzymu przylatuje z ciuchami dla dzieciaków
heh a mój M się pyta: będizesz miała siłę?
a ja na to:
po ciuchy iśc, no pewnie!!!
a w poniedziałek CH jeszcze zaliczam no i położną, sprawdzi czy mi się tam coś nie rozwiera hahahah
edit: patrzyłam na listę kwietniowych mam, 14 kwietnia cały rozpakowany!!
może tak datami pójdziemy:-) ja rodzę w takim razie z meriderką i jankesową i marmą. na kiedy się umówimy? 7my pasi?
Ostatnia edycja:
..aenye
Mama grudniowa'06
asiunia, babo, ty w ogole nie czytasz co ja wypisuje ;-) rodze tam gdzie zawsze, tylko przez nagonke na platne ZZO w mediach niemal wszystkie szpitale zrezygnowaly z ZZO w ogole. bezprawnie niby braly za to kase, a za darmo nikomu sie robic zzo nie chce. dalej jest, jak bylo, czyli 'ze wskazan medycznych', czyli prawie nikt sie do zzo nie kwalifikuje!
nie moge tego przezyc, dlatego sie tak denerwuje ;-) ech no.. moze pojdzie jak u morgaine, pojade do szpitala i tu ciach - 8cm? akurat, zeby sie zadomowic na lozku porodowym, ktg odpalic jedno i jazdaaa!
dobra, wychodzimy!
nie moge tego przezyc, dlatego sie tak denerwuje ;-) ech no.. moze pojdzie jak u morgaine, pojade do szpitala i tu ciach - 8cm? akurat, zeby sie zadomowic na lozku porodowym, ktg odpalic jedno i jazdaaa!
dobra, wychodzimy!
ech no.. moze pojdzie jak u morgaine, pojade do szpitala i tu ciach - 8cm? akurat, zeby sie zadomowic na lozku porodowym, ktg odpalic jedno i jazdaaa!
dobra, wychodzimy!
ta, ja miałam parte a rozwarcia nie było pełnego!! słyszałam tylko 'nie przyj!' ale szybko sie zrobiło...ufff, to był ból,mieć parte i nie móc przeć! ale świadomość że mnie rozerwie niewiadomo jak bardzo, zmobilizowała mnie.
ja też spadam. Starszak płacze w ogrodzie...nie wiem o co kaman...
mitaginka no co ty!! u nas ciepło, słońca nie ma ale dzieciaki na polu cały dzień i to bez czapek!!
ale lipnie się czuję...jak wszystkie z nas...chyba coś z pogodą:-(
no moze az tak zimno to nie jest, ale nie chciałam, zeby mnie zawiało ;-)
a własnie zauwazyłam (przegladajac liste rozpakowanych kwietniówek), ze nasza blizniacza mama maga 30 tez juz sie rozpakowała
reklama
A
asiunia876
Gość
A u nas teraz wyszlo slonce. Jak moj diabel nieokrzesany poszedl spac... No wkurzyc sie mozna! Bo on jak sie na spacerze czy gdzies nie wybiega to ciezy jest do wspolzycia, a dzis od rana na przemian chmurka deszczyk chmurka deszczyk...
Nudno mi... Posiedzialabym troche na ebayu i potracila kase a tu dupa.. Heh..
Morgaine mowisz ze 14sty rozpakowany? Zrobily miejsce dla mnie bo ja 14go rodze. hihi
mitaginka a co Ty taka cichutka dzisiaj?
Nudno mi... Posiedzialabym troche na ebayu i potracila kase a tu dupa.. Heh..
Morgaine mowisz ze 14sty rozpakowany? Zrobily miejsce dla mnie bo ja 14go rodze. hihi
mitaginka a co Ty taka cichutka dzisiaj?
Podziel się: