reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ha bo widzisz Ty znów zapomniałaś że z wielkiego świata jesteś:-p

akkm- zazdroszczę takiej możliwości:tak: u nas niby jest "prywatna klinika" ale ostatnio coraz więcej się słyszy że to bardziej przedsiębiorstwo produkcyjne niż klinika no i przyjmują tylko po ciąży bez komplikacji i płaci się 400 zł za poród.
A szpital w którym będę rodzić najgorszy nie jest tzn opieka spoko- oczywiście są wyjątki- warunki też ok- chociaż powiem wam że dużo zależy też od samych pacjentek, potrafią taki syf zrobić np w łazience że szok no i w ogóle póki co jestem "zadowolona" z pobytów tam... zobaczymy;-)

Oja głupia znowu zapomniała, dobrze, ze Ty mi przypominasz :-D

Baby55 to ja jadę do Ciebie rodzić :-). U mnie tak nie ma, za wszystko trzeba zapłacić.

zapraszam, pojedziemy razem na porodówkę :-);-)

EDIT:
aknovi u mnie na pewno nie podają niczego co może otumaniać, bo to może miec negatywny wpływ na dziecko wg komitetu upowszechniania karmienia piersią więc gaz odpada, a jak w innych szpitalach to nie wiem

Ostatnia edycja:
aknovi- z tym wywolaniem to roznie bywa, jak ja lezalam teraz w redlowie to dziewczyny max 2 dni po terminie wywolywali- a przyjezdzaly wlasnie z informacja ze nie czuja ruchow, 2 dziewczyny lezaly juz tydz a do terminu jeszcze mialy kika dni to tez im dawali kroplowki na wywolanie i zakladali cewniki w pochwy( to podobno bylo paskudne) wiec roznie to bywa a ze mnie juz tam znaja mam wypis na 8stron to jestem pewna ze mnie zostawia.
Co do ZZO ja mam za darmo- zaswiadczenie od lekarza i w razie czego cc, jak lezalam w szpitalu to chcialam i to i to teraz znowu mi przeszlo. Porod rodzinny za darmo, w wodzie niestety nie ma.

Eeeh. Tak właśnie myślałam, że z tym gazem może być coś nie tak... co do oddychania przeponą, to ja mam oddech przeponowy teraz już naturalnie, bo od wielu lat śpiewam i taki nawyk... dobrze wiedzieć, że się przyda ;)

reklama
Do góry