w tym szpitalu co ja rodzę zzo kosztuje 800 zl i nie wiem czy się zdecydować czy nie.
Rany to jakaś masakra - w jednym 200,innym 500 u Ciebie 800, skąd te różnice do diabła??!!
I jak się zdecydujesz weź rachunek!! koniecznie, w ogóle laski za wszystko za co ekstra w szpitalach płacicie to rachunek niech wam dają a potem sprawdźcie w nfz czy mogli brać ekstra kasę. Kurna za mordy ich trzeba! Po chust my im te skąłdki takie wysokie co miesiąc w haraczu oddajemy jak guzik z tego mamy?
Cocosova - ja chcę gofra!!! Miałam zaraz oboksiebie taką budkę z rewelacyjnymi goframi alemiją zamknęliHej,
trzymam kciuki za wszystkie laski na porodówkachto napewno nie zarty pryma-aprilisowe ?
Trzymajcie sie laskiii !!!
I gratulujue tym, ktore urodzily !!!
Ja miałam noc z dupy. Jedna z najgorszych w tej ciazy. Zasnełam moze o 5. O 9 juz nie spałam. Plecy bolały, brzuch sie stawiał, oddychać cieżko, jakakolwiek pozycja byla niewygodna. Bralam prysznic chyba ze 4 razy, no-spa... i nic. Wymęczyłam się. Ryczeć mi się chciało. Taka maruda się ze mnie robi pod sam koniec. Serio. Zamiast spać normalnie to całe noce mam zmarnowane, potem po porodzie już sie przeciez nie wyśpieAenye - odnośnie lodów z Maca - ja mieszkam w samym centrum Warszawy wiec mam blisko wszedzie - do maca i kfc na piechote 5 min, do arkadii, tarasów tramwajem 5 min. Wiec jak mam jakas zachcianke to sruuuuu... I dziś chyba też. Za to, ze noc taka lipna była
A siostra włąśnie gofry smaży, juupiiiii ! To najpierw gofry a potem lody
![]()