reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

a ja robie szybkie objady :)
dzisiaj: zupa zurek czyli ziemniaki, podsmazona kielbasa zurek z butelki, smietana i koperek
drugie- ziemniaki, kotlety mielone i tarte buraczki ze sloika
czyi najdluzej to obieranie ziemniakow :)

reklama
nati w życiu nie zrobiłam dwudaniowego obiadu :szok: chce ci się?

Dzwonił klient na szczeniaka, przyjedzie koło 15 :D ale się cieszę :-D

Ostatnia edycja:
Marma, Adi 30 ja też mam jakiegoś doła, popłakuję ciągle i nie mogę na niczym się skupić. Od drugiej w nocy nie spałam, słonka dziś nie ma, nie wiem co może poprawić mi humor. Słodycze jeść mi nie wolno:( na spacer nie chcę... Ogólnie masakra.

w mojej małej mieścinie też karetka przyjeżdza do rodzącej.

dziewczyny ja myśłam ze mi czop odchodził w tamtym tygodniu nie zabarwiony, ale to nie był jednak czop od wczoraj miałam takie małe ilosci brazowego sluzu ,a dziś to już była jedna wielka brązowa galaretowata gula.
ja też ten glut miała w wtorek i nadal nic

ostatnio nie :(
ale ogolnie to jak pisalam robie szybkie objadki wiec mi sie chce. No oczywiscie mam zrywy na pierogi czy kolduny ale w tym roku robilam tylko raz bo juz jednak sil brak.
Jak nie ma zupy to moja rodzina glodna za pol godz wiec juz wole szybka zupke zrobic. No oczywisice na kostkach bulionowych bo takiej tradycyjnej to nie robie, no czasami kapusniak na schabie z koscia ale to naprawde bardzo rzadko

Witajcie prima aprilisowo (tylko bez kawałów!!!:-D)

marma Cóż za optymistyczny post:-D:-D Sił kochana, jeszcze chwilka;-)
mamusiaDorusia Gratuluje pierszeg kwiatka:-)
asiunia mozemy sobie rece podac, ja tez rycze jak pomysle ze Olka bede musiala zaostawic na pare dni:sorry2:
nati nie wiem jak u ciebie ale u mnie co tydzien lekarz kontroluje a na wywolanie max 10dni po terminie
madziarkas nie polecam makijazu, jak sie upocis to ci wszystko poplynie:tak:

Co do znieczulenia to jak Olka rodzilam bylam zdecydowana na zoo ale lekarz nie zdaazyl bo mi rozwarcie skoczylo i za pozno bylo wiec caly porod na gazie przejechalam. Teraz bede chciala urodzic tez bez zoo ale jak cos to w trakcie poprosze- u nas jest kazde znieczulenie za darmo:blink:
Boli mnie wszystko, lazic nie moge, mam wrazenie ze sie rozsypie ale nic konkretnie nie chce sie zaczac:no:

reklama
jeju no ile mnie nie było ze 2godziny....a Mamusiadorusia raz raz i po sprawie, szybko poszło, super

mówiłam że Karolkowy brzuch miała i jest Karolek, a jakże i to jaaki dorodny facio:-) GRATULUJE

o i Eywa coś działa , no dziewczyny jak kwiecień to kwiecień, w końcu prawidłowo

ale fajnie

obym nie musiała długo czekać na swoją kwiatunie,

Do góry