reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

wreszcie was dogoniłam, przeszłam się po mieście, kupiłam sobie chustkę w cętki, fajnie ciepło jest, płaszcz wiosenny mam (ale go nie dopinam :/)
mi i tak w pamięci została wypowiedź którejś z dziewczyn w sprawie imion, że teście mieli czas na wybieranie i się nie popisali, powala mnie to normalnie:-D

reklama
czytałam,że niektórzy lekarze właśnie nie dają do porodu żadnych antybiotyków na te świństwa,ze dopiero pod czas porodu,we wtorek mam wizytę to się wypytam o wsio .

idę zara po Huberta do szkoły ,chce mnie się jak nie wiem tachać taki kawał ..zmęczę się :-p

ja mam wykryte te paciorkowce czy coś tam w kazdym razie lekarz powiedział, że skoro jest tak malutko tzn. że jestem nosicielem i dostanę antybiotyk podczas porodu, zeby małego nie zarazić i to wystarczy, drugi lekarz powiedział to samo

Co do znieczulenia to ja jak juz pisałam chciałabym bez, na co mój lekarz powiedział, zebym nie wykluczała bo różnie moze być i że zawsze jak bedę chciała to dostanę... więc różnie to jest z tymi lekarzami...

no ale jak dawniej sie rodziło w stodole :-D albo w polu i jakos to było, to moze tez bedzie, co...?
boli mnie ten brzuch dzisiaj niestety, boli...

mitaginko, ty sie juz naprawde nie stresuj, i tak dlugo wytrzymalas. teraz juz mala nie mialaby duzych problemow, jesli mialaby w ogole jakies, wiec wyluzuj. stres jest gorszy od tych skurczybykow. buziak

no u mnie to samo, za malo anestezjologow, zeby zapodac zzo!..

ja mam wykryte te paciorkowce czy coś tam w kazdym razie lekarz powiedział, że skoro jest tak malutko tzn. że jestem nosicielem i dostanę antybiotyk podczas porodu, zeby małego nie zarazić i to wystarczy, drugi lekarz powiedział to samo

Co do znieczulenia to ja jak juz pisałam chciałabym bez, na co mój lekarz powiedział, zebym nie wykluczała bo różnie moze być i że zawsze jak bedę chciała to dostanę... więc różnie to jest z tymi lekarzami...

no ja miałam na tym wykresie całym trzy jakieś krzyżyki czyli oznacza to że mam tego obfity wzrost ( tak było napisane),więc może dlatego mi dał,no zobaczymy czy się wytępi chodź kawałek .

no bo najwiekszy problem z zzo jest brak anestezjologów!! i sie wymawiają że nie ma sensu, nie ma pozytku itd...

zgage mam jak cholera. RATUNKU
wiecie co, mój brzuch to chyba tak jak anotniny, wyżej a nie niżej!! matko ja się cofam tygodniami ciąży, a nie do terminu zbliżam!! zamówiłam w aptece liście malin, jutro mają być. dzisiaj seksik, jutro liście malin. nad tym wiesiołkiem dopochwowo się zastanawiam... tak żebym nie przenosiła, prewencyjne działania to są;-) może po tygodniu picia tych malin coś mnie weźmie...
a sen miałam, że na rondzie rodziłam, bez bólu, problemu wyszła dzidzia. malusia. centymetrowa na poduszeczce:-D

no bo najwiekszy problem z zzo jest brak anestezjologów!! i sie wymawiają że nie ma sensu, nie ma pozytku itd...

zgage mam jak cholera. RATUNKU
wiecie co, mój brzuch to chyba tak jak anotniny, wyżej a nie niżej!! matko ja się cofam tygodniami ciąży, a nie do terminu zbliżam!! zamówiłam w aptece liście malin, jutro mają być. dzisiaj seksik, jutro liście malin. nad tym wiesiołkiem dopochwowo się zastanawiam... tak żebym nie przenosiła, prewencyjne działania to są;-) może po tygodniu picia tych malin coś mnie weźmie...
a sen miałam, że na rondzie rodziłam, bez bólu, problemu wyszła dzidzia. malusia. centymetrowa na poduszeczce:-D
to ty może torbaczem jesteś :-)

baby jak widzę Twój suwaczek i sobie przypomnę, że na fenku byłaś i byłam pewna, że jak tylko odstawisz to brzuch też pójdzie w odstawkę, to się dołuję:-( bo skoro Ty nie urodziłaś, to co dopiero ja?? 5 dni po Tobie termin i żadnych fenków nie było na podtrzymanie... ja to w ogóle nie urodzę :-D
heh i wiecie co, paradoks normalnie, tak przeklinałam na te skurcze przepowiadające, a teraz jak jakiś nadchodzi to tak się upajam tym bólem:-D może będzie się pogłębiał i się coś rozkręci?:-D:cool:

reklama
morgaine :-D dobry sen :-D

a ja mam juz montowany parawan nawannowy i walcze z sypialnia, zdycham, przelecialam juz wszystko po trochu, garderobe, salon, a zmeczona jestem jak nie wiem, co, sapie i spac mi sie chce..
i cholera, bede musiala kupic sobie szafeczke w ikei.. ech no.. zal kasy (130zl), ale co mam zrobic :-( musze miec co kolo lozka postawic.. ech.. na pol roku, no do roku max. slabo, nie.. ale ja mam tyle *******ek, lampke, ksiazki, leki, picie kolo lozka wszystko lezy, tzn w szufladzie. a najlepsze, ze juz mamy z D nocne szafki, tylko sa za duze :angry: o 4cm!

kaszle non stop !@#$%^&*^%$#@!!! fak!

i w ogole do kina dzisiaj D isc nie moze, ja zdycham i nie chce mi sie strasznie, wiec namowilam mame i siostre, one chlopcow wezma.. juppi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda, ze nie zobacze ich radochy, ale wezme ich innym razem, a przynajmniej wejsciowki sie nie zmarnuja. ja dzis nie mam sil na nic juz.

Do góry