reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

sunshine, no co ty, wszystko czujesz, skurcze etc tylko bol jest mniejszy, taki do zniesienia. ale nie ma opcji, zeby nie poczuc. zalezy oczywiscie od dawki, ale to anestezjolog ustala, zawsze daje tyle,v zeby skurcze normalnie czuc, tylko nie tak bardzo mocno.

Mnie straszyły kobietki, że nie dasz rady przeć, bo nie czujesz, że kręgosłup potem nawala i td. Ale chciałabym naturalnie rodzić, tylko przeraża mnie ból, zastanawiam się nad zzo, ale lekarz powiedział, że nie ma szans, nawet jak zapłacę!

reklama
WItajcie. Ło matko, człowiek rzuci się w wir rzeczywistości po czym wchodzi na BB a tu tyle mamusiek rozpakowanych! a kwiecień dopiero jutro mamy:)
co do teściów... tak, teściowe takie już są,,, a moja w niedziele przyjeżdża do nas na tydzień - RATUNKUUUUU - i będę walczyła z jej mega czerwoną szminką.. zobaczymy jak się ustosunkuje, bo poprzednio jak Rafał był cały w jej szmince powiedziałam jej ze do Filipa ze szminką jej nie dopuszcze, a ona ze nie oducze jej szminki.. więc będzie wojna!

U nas jakoś leci.. mały własnie drzemie, choć dzis mało śpi! wybieramy się za chwilkę na spacer pierwszy :) Ja czuje się już dobrze, ale kręgosłup boli, nie mogę się schylać:/ hmm
Pozdrowienia dla Was

kici zawsze mierze tak samo wiec za kazdym razem wchodze po schodach po cisnieniomierz czekam chwile i dopiero mierze i jest ok wiec to chyba raczej nie jest przyczyna ;-)
zadzwonilam do poloznej kazala poczekac godzine i zobaczyc jak sie bede czula...ale generalnie to mnie zdenerwowala bo pyta mnie po co ja wogole to cisnienie mierzylam skoro nie mam zadnych innych dolegliwosci :wściekła/y: a po co oni mierza na kazdej wizycie??? durne pytanie..pamietam ze z mlodym akurat na wizycie mialam wysokie to wyslala mnie na ktg... no nic poczekam jeszcze z pol godziny i sprawdze znowu...brzuch mnie pobolewa znowu i plecy ehhh a teoretycznie na 15 powinnam na zajecia

a tak w ogóle to ta koncówka marca jakos tak sie bez sensu ciagnie, tez tak macie?
a z moich statystyk wynika (nie ma to jak sie nudzic :-D), ze póki co- najwiecej z nas (az 3) urodziły w 36t3d ciazy (aligator, natasza, hatorska).
Jak mozecie zauwazyc na moim suwaku, dla mnie ta newralgiczna kombinacja nadejdzie w sobote :wściekła/y:, wiec prosze o kciukasy, aby tak sie NIE STAŁO.
Dziekuje :-)

Kciukasy są i będą:)
Posprzatałam:))) Obiad zrobiony, tylko prasowanie zostało, ale to chyba jutro, albo duzo póxniej. Teraz mysla wciągnąć zupke i na godzinke oczko zamknąć.....

Mnie straszyły kobietki, że nie dasz rady przeć, bo nie czujesz, że kręgosłup potem nawala i td. Ale chciałabym naturalnie rodzić, tylko przeraża mnie ból, zastanawiam się nad zzo, ale lekarz powiedział, że nie ma szans, nawet jak zapłacę!

mi tez tak gin powiedział, ze jrgo pacjentki nie rodza ze znieczuleniem, bo wiecej z tego szkody niz pozytku...
a tym klinicznym, w którym lezałam tez nie ma zzo...:/

Kurde, a ja nawet nie zaczęłam, bo czekałam na Ciebie.

Ja mam pojedyńcze jakies pałeczki gronkowca i paciorkowca i moja gin mi nic nie dała i cały czas się zastanawiam czemu...mam z tym chodzić?

czytałam,że niektórzy lekarze właśnie nie dają do porodu żadnych antybiotyków na te świństwa,ze dopiero pod czas porodu,we wtorek mam wizytę to się wypytam o wsio .

idę zara po Huberta do szkoły ,chce mnie się jak nie wiem tachać taki kawał ..zmęczę się :-p

reklama
Do góry