reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

krakowianka masz rację :happy::happy: popieram, ja kawę odstawiłąm a jak już to małą wyjątkowo z dużym mlekiem

ja od zawsze pijam bezkofeinową, bo smakuje mi bardziej, ale nie jest to zbożówka i od zawsze z dużą ilością mleka, herbatę tylko earlgrey i to bez teiny ;-) a poza tym to herbaty owocowe i duuuzo wody!

w poniedziałek mam wizyte u położnej i potem pewnie w 12 tyg. około USG.

reklama
ojijciu Pandorko przeogromne gratki

Filipka niedawno rodzilas a tu juz drugi kruszek rosnie

gratki dla Ciebie i Vezyrka
ale mi sie geba smieje

no i gratki dla wszystkich kwietniowek

Krakowianka dla Ciebie rowniez

Ostatnia edycja:
Świetnie, trzymam kciuki mocno !
Wciąż oglądam wątek i przeglądam suwaczki dziwiąc się jak wiele z nas prawdopodobnie w tym samym czasie zaszla w ciążę w róznych częściach Polski,jakie to niesamowite!

reklama
a tak wogole to troche nas tu przybywa :) widze, ze temat objawow bardzo na czasie, wiec dodam swoje "trzy" grosze. zmeczenia az tak bardzo nie czuje, bo i tak musze lezec w lozku (zalecenie lekarza, bo niestety wystapilo niewielkie plamienie), wiec wybycze sie za wszystkie czasy. z rana troszke mnie mdli i wszystkie zapachy przyprawiaja mnie o bol glowy, dzisiaj maz przyniosl mi do lozka jajecznice o mojej reakcji moze pisac nie bede ;) a tak poza tym to przedewszystkim wspomniany bol glowy, nadwrazliwosc piersi i lekkie pobolewanie w podbrzuszu, zazwyczaj wieczorem...

Do góry