reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

cucumberku trzymaj się dzielnie kochana będzie wszystko dobrze z niunią!!!!! bo dobrze być musi odpoczywaj teraz i nabieraj sił bo zaczną się nocki zarwane na karmienie itd:D będzie ok

reklama
mala_mysz - siemię moze być albo w ziarenkach albo mielone, ja mam w ziarenkach. Zalewam gorącą wodą odstawiam na trochę i potem to piję razem z tym kisielkiem, który sie robi i z ziarenkami, które rozgryzam jeszcze. Na mnie to działa.
Z innych rzeczy mnie pomaga Rennie,ale mi się skończyło i nie chcę kupować nowej paczki.
Migdały i soda też na mnie nie działają.

dobra, dobranoc kobitki, idę śpiochać. Też mi się pewnie porody będą śniły. Nie mogę się doczekać, co jutro przeczytam z rana, czy się przypadkiem jakieś nowe dzidziusie niespodzianie nie pojawią :D

przez to, ze tak pózno bylam u gina, to wydaje mi sie, ze dopiero jest gdzies 20:00
nie wiem, jak zasne taka rozbudzona :/
na zgage mozna jeszcze Maalox- taka zawisinka mietowa o dzialaniu zblizonym do renie

tak jak już kiedyś pisałam siemie lniane przynajmniej mi pomaga super na zgage...może nie na mega długi czas ale popije troszkę i jest lepiej a nawet smakuje mi to :D

mala mysz, zaplulam monitor :-D "jeszcze zeby mogl wiecej niz lyzeczka natrzepac" dobre, dobre :-D oj, brakowalo mi ciebie tutaj!

i wez sie powklejaj z brzucholem, bo zaraz ci go ubedzie, a my tu wszystkie juz obmierzone i obgadane, musisz dolaczyc do grona :-D

a ja mam wypas, siedze przy stole, jedna reka mieszam w garnku z krowkami (dzieki, baby, chyba zjade dzis ze szczescia, moje dzieci i maz, i w ogole wszyscy tyz, ducha, jak starczy do czwartku to tobie tez dam taka szyszunie :-D), a druga klepie w bb :-D jeje

Alez sie tu dzieje dzisiaj!! :szok:
2 nowe dzieciaczki i kolejny w drodze ;-) Super! Oczywiscie gratulacje i trzymam kciuki za hatorska! A cucumber niech sie nie martwi, bo bedzie dobrze! Wielu dzieciaczkom cos dolega na poczatku, ale przeciez to mija. Nom.

JA TEŻ JESZCZE NIE CHCĘ RODZIĆ!!!! BARDZO DOBRZE MI W TEJ CIĄŻY!!!! Morgain chyba jesteśmy tu jedyne co rodzić nie chcą ;-)

Ja tez jeszcze sie nie chce! :-) Mam termin na 7go i czekam jeszcze 9 dni ;-) Mala tez sie nie spieszy, grzecznie sobie siedzi w brzusiu wiec chyba Jej tam dobrze, no to czekamy :-)

W ciąży fajowo jest być, ale tak w 20tc. Potem to już męczące.

e tam, pewnie zalezy od ciazy. Ja sie czuje swietnie przez cala ciaze! Praktycznie zero dolegliwosci... Brzusio mi nie przeszkadza, wrecz bardzo go polubilam i pewnie troche dziwnie bedzie bez niego przez jakis czas ;-) Oczywiscie teraz jest duzo ciezej niz na poczatku, ale bez narzekania :-)

...Ciekawe jak tam jola? Tez miala jakies skurcze i chyba sie wybierala do szpitala, jakos cicho od Niej... Moze kolejna dzidzinka bedzie jutro... ;-)

mala mysz, zaplulam monitor :-D "jeszcze zeby mogl wiecej niz lyzeczka natrzepac" dobre, dobre :-D oj, brakowalo mi ciebie tutaj!

i wez sie powklejaj z brzucholem, bo zaraz ci go ubedzie, a my tu wszystkie juz obmierzone i obgadane, musisz dolaczyc do grona :-D

a ja mam wypas, siedze przy stole, jedna reka mieszam w garnku z krowkami (dzieki, baby, chyba zjade dzis ze szczescia, moje dzieci i maz, i w ogole wszyscy tyz, ducha, jak starczy do czwartku to tobie tez dam taka szyszunie :-D), a druga klepie w bb :-D jeje

trzymaj, trzymaj szyszunie dla mnie :tak:.

A ja wygrałam kilka rund boksu na play-ce pod rząd i mi sie znudziło, więc zaraz idę sie ścigac na torze :-). Ok, na dzisiaj zmykam bo po gierce myju, myju i spaciu. Do jutra dziewuszki, a jutro juz pewnie będzie dzidziol hatorskiej na świecie, no ale że na mnie nie poczekała małpa jedna to nie daruję normalnie... tyle umawiania na darmo, ehhhh (żart oczywiście), oby szybko i gładko poszło :tak:. kolorowych brzuszki :***

też się kładę, bo mąż juś się plecami odwrócił, jak zdąże to się przytuli :) a tak to sie go dobudzić nie da...
do jutra i spokojnej nocy

reklama
duszka, postaram sie, ale watpie.. sa pyszne, cudne, malenkie i duze, ale wiesz co.. moze zrobie nowe ;-)

baby
, dzieki tobie mam cudowny wieczor i jutro caly dzien taki bedzie :-D jesu, niebo w gebie!!! od lat nie jadlam tych szyszek!!!

a hatorska prze... oby, oby!!! nic cie nie powstrzyma, tygrysie!!! dawaj dawajjjjjjjjjj! wielki buziak :-)

jenysku, jak pieknie wygladaja fyfunie, normalnie sid mi sie przypomnial i epoka lodowcowa ;-) i to nic, ze mam zakrowkowanego lapka ;-) jutro posprzatam.

Do góry