reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam Was:)
Jejku jak Wy duzo tu skrobiecie...No juz zapomnialam co i jak u ktorej...
Tym co maja Maluszki Gratuluje super...
Czytam to co piszecie i normalnie przezywam z Wami, mimo ze nie pisze wiele..
Mi czop odchodzi juz chyba 2 tydzien...Skurcze przepowiadajace od ponad tygodnia i te napinania brzucha meczace bardzo. Do tego nie widze swoich kostek tak mi nogi popuchly..I co skurcza to od razu na zegarek co ile...Ja tez bralam fenka odstawilam w 36tyg skonczonym..Jutro ostatni dzien 37 tyg..
4 kwietnia mam konsultacje w sprawie cc..Ciekawe na kiedy wyznaczy...Dobra to koniec o mnie:-)
Przepraszam ze nie odp do kazdej ale nie moge spamietac co do ktorej chcialam napisac:)

P.S Gdzie wstawiacie smsy od Dziewczyn ktore juz tula Maluszki itd...Bo sie stresuje bo nie wiem co pisza:-):-)

Jestem po wizycie- ten cukier w moczu niby jest w normie i w takich ilosciach moze wystepowac. Szyjka niemal zgładzona, ale moze jeszcze troche wytrzyma ;) nastepna wizyta 11 kwietnia, a fenka mam odstawic 7 kwietnia.
Brzuch mnie teraz prawie cały boli...
wrzuciłam smsy od hatorskiej- póki co leków na płucka nie dostaje, moze juz nie ma takiej potrzeby...pewnie wszystko sie rozkreci w nocy, najpóznij jutro
ale nie traci dziewuszka pogody ducha ;)
za to cucumber współczuje...ale napisałam jej, ze wszystkie trzymamy kciuki

Wiecie z tymi wodami to nie jest tak, że wszystkie wyciekają! tylko te co są przed głowką, więc tam w macicy jeszcze sporo zostaje. Na pewno to monitorują, bez paniki!
hatorska dzielna babka, trzymam kciukki.
Za Cucu i Gabrysię też. Na pewno wszystko dobrze się skończy!

Cucu kciuki zacisniete i modlimy sie za Was

hatorska bedzie dobrze trzymaj sie i przyj Kochana przyj

Ok Dziewczeta i my mykamy spać, a Wam bezbolesnej nocy zycze

reklama
Do góry