reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam Was:)
Jejku jak Wy duzo tu skrobiecie...No juz zapomnialam co i jak u ktorej...
Tym co maja Maluszki Gratuluje super...
Czytam to co piszecie i normalnie przezywam z Wami, mimo ze nie pisze wiele..
Mi czop odchodzi juz chyba 2 tydzien...Skurcze przepowiadajace od ponad tygodnia i te napinania brzucha meczace bardzo. Do tego nie widze swoich kostek tak mi nogi popuchly..I co skurcza to od razu na zegarek co ile...Ja tez bralam fenka odstawilam w 36tyg skonczonym..Jutro ostatni dzien 37 tyg..
4 kwietnia mam konsultacje w sprawie cc..Ciekawe na kiedy wyznaczy...Dobra to koniec o mnie:-)
Przepraszam ze nie odp do kazdej ale nie moge spamietac co do ktorej chcialam napisac:)

P.S Gdzie wstawiacie smsy od Dziewczyn ktore juz tula Maluszki itd...Bo sie stresuje bo nie wiem co pisza:-):-)

Jestem po wizycie- ten cukier w moczu niby jest w normie i w takich ilosciach moze wystepowac. Szyjka niemal zgładzona, ale moze jeszcze troche wytrzyma ;) nastepna wizyta 11 kwietnia, a fenka mam odstawic 7 kwietnia.
Brzuch mnie teraz prawie cały boli...
wrzuciłam smsy od hatorskiej- póki co leków na płucka nie dostaje, moze juz nie ma takiej potrzeby...pewnie wszystko sie rozkreci w nocy, najpóznij jutro
ale nie traci dziewuszka pogody ducha ;)
za to cucumber współczuje...ale napisałam jej, ze wszystkie trzymamy kciuki

Wiecie z tymi wodami to nie jest tak, że wszystkie wyciekają! tylko te co są przed głowką, więc tam w macicy jeszcze sporo zostaje. Na pewno to monitorują, bez paniki!
hatorska dzielna babka, trzymam kciukki.
Za Cucu i Gabrysię też. Na pewno wszystko dobrze się skończy!

Cucu kciuki zacisniete i modlimy sie za Was

hatorska bedzie dobrze trzymaj sie i przyj Kochana przyj

Ok Dziewczeta i my mykamy spać, a Wam bezbolesnej nocy zycze

reklama
Do góry