reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

U nas dzisiaj tak sensacyjnie, że nie wiem czy będziemy miały spokojną noc. Mnie się na pewno dzisiaj porody będą śniły, na bank!
Ale dzisiaj nie rodzę, czekam do kwietnia, tak do połowy.
Mój mąż stwierdził, że 13 to fajna data. To się przepisuję na 13-go.

reklama
No to lada chwila będzie nowy dzidziuś!
A mnie znów zgaga meczy. Od jakichś dwóch tygodni tak mam, że mi się dziura wypala. W nocy nieraz mam wrażenie, że mi kwas uszami pójdzie, bo piecze od żołądka aż do nosa i uszu dosłownie i nic mi nie pomaga.
A co do tego, czy już rodzić, czy nie, to jestem zmęczona gigantycznym brzuchem, bólem w miednicy reszta atrakcji, ale z drugiej strony (jestem nienormalna) nie lubię niespodzianek, więc taki zaplanowany poród jest 100% w moim stylu. to jest jedyny plus cc. W ciąży fajowo jest być, ale tak w 20tc. Potem to już męczące.
Idę omlet sobie usmażę, może jak wrócę, to już nowy człowiek będzie na świecie :)

mala_mysz - skopiuję radę którejś z Szanownych Koleżanek na zgagę - siemię lniane. Jaka ulga!!! Polecam!

I przy okazji dziękuję - tylko nie wiem której (przepraszam) za radę o tym siemieniu!!!!

myślę, że lekarze nie zrobili by tak, gdyby coś zagrażało dziecku... Na pewno wszystko jest pod kontrolą i niebawem pojawi się na świecie śliczny, mały, zdrowy dzidziuś :)
joll - trzymam kciuki żeby zadziałało :)
cucu - gratulacje! Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki

a wie ktoś, czy adi pojechała w końcu drugi raz na ip? Z tymi wodami?

Zrobiłam kolejne porządki, wyprałam wykładzinę, byłam w szkole.. I moje plecy chcą mnie teraz zabić :/ to się położę... Miłej nocy dziewczyny
jestem jestem czekam na surcze, lek. Powiedział że poczekać do jutro i jutro wizyta chyba że w nocy będą skurcze

zrobilam sobie omlet urojony... mleka nie mam. I co mój malzonek stwierdził na to: "mogę ci natrzepać". Faceci są obrzydliwi. Żeby jeszcze był wstanie wyprodukowac więcej niż łyżeczka od herbaty.
Acronka a to siemię, to w jakiej postaci. Bo próbowałam taka mamałygę z ciepłą wodą robić. Obrzydliwe i nie pomogło. Sodę nawet wcinałam. Efekt był tylko taki, że odbijało mi sie jeszcze bardziej.

reklama
mała mysz ja siemienia tez nie cierpie, ale jak dodam troche miodu lub syropu malinowego to nawet da sie wypic...tyle ze ja nie na zgage to, a na zoładek jak cos

tekst o łyzeczce wiesz czego swietny :)

Do góry