reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Wielkie uściski dla Cucu i Gabrysi :-) trzymam za Was z całych sił!
joll wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze po tym olejku będziesz następna :-)

Ten dzisiejszy dzień to pełen dreszczyku emocji, a jaki poniedziałek taki cały tydzień ponoć... ciekawe ile jeszcze kwietniowych dzieciątek w marcu się pojawi...

Życze Wam spokojnej nocy mamuśki!!!

reklama
Madziarkas, my z Baby już ustaliłyśmy, że ona bierze moją akcję na siebie, a ja w swoim terminie, czyli prima aprilis

no, ale życie pokaże

a ja jestem ciekawa czy ktoras z nas urodzi "w terminie" tzn dokladnie 40tyg ciazy :-D
tez sie chyba rozejrze za tym olejem ale wykorzystam dopiero po 5tym ;)

trzymam kciuki za Gabrysię, będzie dobrze!

A ja jakby tego wszystkiego było mało to jeszcze się dziś przewróciłam (na pupę) bo źle wycelowałam a chciałam usiąść na takim podnóżku dla dzieci, który się stawia przy umywalce....
JA TEŻ JESZCZE NIE CHCĘ RODZIĆ!!!! BARDZO DOBRZE MI W TEJ CIĄŻY!!!! Morgain chyba jesteśmy tu jedyne co rodzić nie chcą ;-)

matko, to się cucu nastresuje biedaczka, my również trzymamy kciukasy za Gabrysię i nerwy cucu!!!

aenye, hatorska miala termin identyko jak ja na 23 kwietnia. Też sie dziwię, że ją bez wód trzymają :confused:

Joll jakby coś sie więcej u Ciebie działo to zaraz pisz :) jestem strasznie ciekawa bo jak to fajnie zadziała to może i ja sie wreszcie zdecyduję...

Ostatnio znajomą trzymali 48h po odejściu wód a to było w niemczech więc chyba tyle można...

myślę, że lekarze nie zrobili by tak, gdyby coś zagrażało dziecku... na pewno wszystko jest pod kontrolą i niebawem pojawi się na świecie śliczny, mały, zdrowy dzidziuś :)
joll - trzymam kciuki żeby zadziałało :)
cucu - gratulacje! na pewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki

a wie ktoś, czy Adi pojechała w końcu drugi raz na IP? z tymi wodami?

zrobiłam kolejne porządki, wyprałam wykładzinę, byłam w szkole.. i moje plecy chcą mnie teraz zabić :/ to się położę... miłej nocy dziewczyny

Kozica ja tez nie chce rodzic. Tzn mam momenty ze chce, ale po dluzszym namysle moglabym spokojnie znowu w 20tc byc :-D

ja tez trzymam kciuki za Cucu i jej Gabryske. Bedzie dobrze!
No i hatroska oby szybko sie rozkrecilo, bo dla mnie bez sensu potrzymywac donoszona ciaze...

u nas polozna mowila ze po odejsciu wod (oczywiscie czystych nie zielonych) trzymaja 24godz
szukalam tego nieszczesnego olejku i przy okazji znalazlam takie rady na wywolanie :-D byly w kategorii "niesprawdzone" ;-)
- dmuchanie balonow
- wypozycz lzawy film i poplacz sobie porzadnie
- zaloz swoja najlepsza bielizne (napewno wody lub czop Ci odejda) :-D

reklama
Do góry