reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
matko, a czytam teraz, ze nie powinnam kawitacji w ciazy, ze to jakies ultradzwieki. a moge przeca usg robic, to jak? moge czy nie?
strasznie chce i sie chyba upre.. najwyzej urodze szybciej, nie..? :-D

Nie wiem czy powinnam Wam opisywac co spotkało mnie w szpitalu, gdyz wiele z Was jest jeszcze w błogosławionym stanie a nie chce zniechęcać czy straszyć. Zapewne będziecie płakać jak to opiszę.

witam wieczorkiem :-)
poczytalam i nic nie pamietam :-p no moze oprocz akcji z pojemnikiem :-D
pierwszy raz dzis mialam takie konkretne skurcze ojjj bolalo az m sie wystraszyl ze mu urodze w samochodzie...no i przypomnialo mi sie jak to pachnie i zaczynam sie bac...
plus taki ze skurcze nie krzyzowe wiec moze krzyzowych nie bedzie...
zycze udanych jutrzejszych wizyt :)
ja mam w czwartek ale nie mam mojej poloznej jak bedzie ta ktora byla na zastepstwie wczesniej to sie zalamie..mamy plan porodu pisac a ona ostatnio moze 2 slowa do mnie powiedziala :szok:
milego wieczoru :-)

ja popieram propoyzcje petinki , zeby zalozyc osobny watek do porodowych opowiesci...szczerze, ja nie chce póki co czytac strasznych historii, bo wiem, jak na mnie to podziała...
herbatita córeczka przesliczna :)

aenye ja chciałam robić i kosmetyczka odradziła. Ale to było w 5 miesiącu.

Jestem za osobnym porodowym tematem:tak:

W głowie i mi się kręci okropnie :-(ciśnienie mam 90/70...

herbatita-witaj w domku!Ale śliczności urodziłaś,super Wikusia:))

aenye-ty to jesteś!!!Historię z pojemnikiem czytałam i wytrzymać nie mogłam.Ale nie popuściłam;-) Agentko ty nasza!!!

mitaginko-bidulko,u Ciebie jak nie urok to... no właśnie. Wszystkie propozycje zostały wyczerpane-spróbuj którejś-pomoże!!!

morgaine-dobrze,że na wizycie ok. I zazdroszczę Ci tej szyjki... oddaj,oddaj,w zamian dam moją-twardą i "opancerzoną";-)

My praktycznie cały dzień na dworze,ale dziś już mam dosyć.Bóle nadal są,brzuch się napina i co???Czekać,czekać,czekać... Spotkałam się ze znajomą babką-taka starsza pani,przesympatyczna i ona zawyrokowała:W tym tygodniu urodzisz... Wróżka,co???? Ale byłyby jaja:-D
Małża boli gardło i biedak musiał się położyć,bo go "połamało",normalnie masakra-jak małe dziecko,gorzej:wściekła/y: A mnie boli i kłuje i nie jęczę i ie leżę,bo nie ma kiedy...te chłopy...

Zaraz wchodzę na allegro,co by jeszcze pościel dla nas zamówić i dla Marysi też,niech ma,a co....
To spokojnej nocki,ja mam no-spę w pogotowiu:))

reklama
tez mysle ze osobny temat to dobry pomysl...po za tym ze kto nie chce to nie czyta to tez tutaj nielatwo te opisy bedzie pozniej znalezc a juz niedlugo sie posypia ;-)

Do góry