reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

widze ze kilka z Was tez ma na srode wizyte...dzis M ma mi odebrac wyniki wlasnie morfologia,mocz,anty rh,hbs,hcv,wr...
Juz nie moge sie doczekac to moja 1 ciaza...I caly czas szukam tylko oznakow czy to juz czy nie...Paranoja?
Nie wiem czego sie spodziewac...
Mam tylko nadzieje ze moj maluszek ok..Bo w 33 tyg okazalo sie ze ukm w lewej nerce ma 7mm..niby do 1cm traktuja jako norme...Byle sie nie powiekszyl bo przyspiesza porod by go leczyc...I czekam z niecierpliwoscia na ta srode..

reklama
Owca to nie paranoja :-) kazda z nas tak ma bez wzgledu czy to 1sza czy 4ta ciaza :-D

to rzeczywiscie wszystkie mamy w srode cos. Hehe to tak grupowo idziemy taak? :-D hehe

ja chudzina i powiem, ze boli ;) leze na tym lewym boku jak najwiecej, ale czasem musze zmienic pozycje...jak leze na wznak to brzuch sie bardziej stawia, wiec klade sie na chwile na prawym boku, ale Martynka tego nie lubi- odpycha sie nozkami, a to to juz boli najbardziej

Nati ja nie chudzina a boli jak........:laugh2:
ja jeszcze bardziej nie- chudzina i też strasznie zaczęło boleć ostatnimi dniami, a wieczory,jak mała się budzi w najlepsze to koszmar, na żadnym boku leżeć nie mogę, o spanie pomarzyć mogę do...2 w nocy średnio:D ale i tak się cieszę,że daje popalić;)

Mitaginka jak bym o swoich przeżyciach czytałą co do prawego boku;)

i przyszly kolejne dwie paczki :)
w jednej ta posciel z Disneya, ktora wklejalam na zakupowy, a w drugiej czerwone baleriny dla mnie ;) ha ha
powiem wam, ze to co mnie relaksuje najbardziej to ogladanie/kupowanie dla siebie ciuchow, w które wskocze, jak wróce do zywych z mojej długiej 9-miesiecznej podrózy...

Ja mam problemy ze snem budze sie co 1,5-2 godz i siusiu...takie mam parcie...moj maly ma glowke na gorze mojego brzucha, nogi z prawej strony...Bol niesamowity jak rownoczesnie sie wypnie..
jutro odstawiam ten fenoterol i troszke przeraza mnie to...Jak mi sie skonczyl i nie mialam jednego dnia,to brzuch mi sie stawiam ponad 30 razy w ciagu dnia..Mam nadzieje ze jeszcze pojde na ta wizyte w srode:)

To ja tak mam z lewym bokiem. Mam wrazenie ze malutki ma pleci na prawym boku i jak na nim leze jest ok bo lezy "na plecach", ale tylko sprobuje polozyc sie na lewy (niby to ten wskazany i zdrowszy) to kopie tak mocno ze nie raz juz lza mi z bolu poszla... Ale lepiej niech kopie! Nie nazekam juz :-D

no wlasnie apropo lezenia. jak mialam KTG to malutka miala wiekszy puls jak lezalam na plecach niz na lewym boku, dziwne mi sie to wydaje. ale niestety ze wzgledu zoladka to tylko na plecach moge lezec ewentualnie na prawym boku, jak sie poloze na lewym to wymioty od razu :-(

reklama
Do góry