reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
a co do wózka to ten zakup jeszcze przede mna ;) ale przynajmniej juz sie zdecydowałam :) wybrałam tako warrior kolor zółto szary, przykładowa fotka ponizej. Teraz szukam aukcji ;)

Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1499903714) - Aukcje internetowe Allegro

baby dzieki za opinie :)

Mitgainko nie ma za co :) wy macie niedaleko to może mąż podjechałby do producenta do Częstochowy, tam by wam taniej wyszło :)

Co do HBS to ja mam wynik z wrześnie i lekarz powiedział, że nie ma sensu powtarzać i tamten wynik wystarczy

Nati mnie czop odszedł tydzień temu i dalej nic

Witam nową kwietniówkę :)

Jestem po wizycie lekarz stwierdził, ze mogę nie doczekać KTG za tydzień więc kazał mi podjechać do szpitala w czwartek na KTG
Szyjki nie ma a rozwarcie prawie na palec, mały waży ponad 2700 g więc ok :) ma trochę poniżej normy kość udową ale tak jest od dawna więc wychodzi na to, ze bedzie po prostu malutki, ale myz mezem duzi nie jesteśmy wiec ok :)

Zaraz wrzucę wiadomość od MARGOLI moze jutro ją wypuszczą do domu

sunshine ja widzę tylko opcję SN (wczoraj teściówka mnie zaszokowała mówiąc, iż jest przecież XXI i po co kobiety mają się tak męczyć i czemu nie załatwię sobie cc...:eek: nie chciało mi się nawet podejmować z nią tego teamtu bo to tak sensu nie ma Ja wychodze z założenia, że kobiety zawsze rodziły i dawały rade to co - ja nie dam??? i dla dzidzika to niby lepiej, a przeca zawsze można znieczulenie zapodać - jak dla mnie cc to ostateczna ostateczność
ducha ja to mam nadzieje że też szybciusio wskoczę w moje 36, ewentualnie na początek bielizna korygująca aby conieco spłaszczyć :cool:
mitaginka też mam tą pościel z Disneya, chyba jutro wrzucę do pralki to się okaże co to to, narazie wygląda całkiem ok

A ja juz po dentyście, jaaaaaaaaaaaaaak booooooooooolało :szok::-:)angry::ninja2::frown: mam zaczęte kanałowe ale już teraz apap zadziałał i przestało uffffffffff
Ide pozjadać resztki ciacha do taty

Mówił, ze obawia sie, ze do KTG za tydzień nie doczekam więc dlatego mam podjechac na KTG do szpitala w czwartek, chyba, ze wcześniej coś sie zacznie
więc moze sie zacząć w każdej chwili :)

reklama
Do góry