reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
dokladnie spod Warszawy...
Moja ginekolog prowadzaca ciaze jest położnikiem na Madalinskiego i tam bede rodzic..Zreszta slyszalam tylko dobre opinie o tym szpitalu.
A ty?

i przyszly kolejne dwie paczki :)
w jednej ta posciel z Disneya, ktora wklejalam na zakupowy, a w drugiej czerwone baleriny dla mnie ;) ha ha
powiem wam, ze to co mnie relaksuje najbardziej to ogladanie/kupowanie dla siebie ciuchow, w które wskocze, jak wróce do zywych z mojej długiej 9-miesiecznej podrózy...

fajowo masz z tymi paczkami :-). A powiedz mi jak ta pościel disneya jakościowo? zadowolona jesteś?!

morgaine, trochę coś w Twoim ulubionym temacie :)

hihi, ja też siedzę na allegro i przeglądam sukienusie jakieś, coby mama miała co na siebie na święta włożyć i płaszczyk może jakis wiosenny :tak: (chociaż jaja by były, jakby mi Groszek zrobił psikusa i by nie wyszedł do świąt :szok:).

owca moze nie bedzie tak zle, baby odstawiła juz jakis czas temu, a nadal nie rodzi ;)
ciekawe, kiedy ja bede odstawiac...na pewno nie przed 7 ;)
a co do stawiania sie macicy, to ja Cie doskonale rozumiem!

ducha no to by byly jaja, jakby nasze maluszki poczekały np. do maja ;)
troche to nierealne mi sie wydaje, biorac pod uwage stan mojej szyjki, raczej podejrzewam, ze jak dotrwam do 7 i wstane z łozka i pójde do fryzjera i odstawie fenka, to sie zacznie...

a posciel super! wydaje sie bardzo dobra jakosciowo, ale jak bedzie, to pewnie dopiero po praniu sie okaze ;)

Ducha no wlasnie przypomnialas mi ze nie mam outfitu na wielkanoc... A juz myslalam ze po porodzie odsapne i dopiero pojde na lowy a tu wielkanoc przecie bedzie!
W sumie mam jedna nowa sukienke ale w rozm 12 i nie wiem czy w ciagu tyg-2och po porodzie sie w nia wcisne... Kurcze no...

asiunia nie martw się, nie jesteś sama z tym problemem:-)

tylko ja mam trochę innej natury..przed ciążą sporo schudłam i nie zdążyłam ciuchów wymienić, bo miałam zamiar jeszcze chudnąć,więc nie opłącało się, potem ciążą, to też zbytnio nie stroiłam się, na l4 od listopada jestem, a teraz z ciekawości sprawdzałam ,to wchodzę z brzuchem w spodnie sprzed diety...czyli nie będę miała nic po porodzie:D a najlepsze,że nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie i w ogóle,nieźle się porobiło:-)

hihi, ja też w opcjach na allegro zaznaczyłam w rozmiarze optymistycznie 36, jak zawsze przed ale później chwile sie zastanowiłam :-p, chociaż jak to tak, większy rozmiar?! Nieee, szybciutko pobiegamy przy dzidzinkach i wracamy do starych rozmiarów w kilka chwil :tak:. A tak serio, wlaśnie dlatego szukam sukienki - bo w ramionach aż tak bardzo chyba nie przytylam, a brzuch musi się zmieścić, dlatego nie chce takiej bardzo dopasowanej. Gorzej jak sie cycki nie zmieszczą :-D.

eywa, chyba lepiej w tą niż w drugą stronę :-)

Owca - ja też słyszałam o Madalińskim raczej dobre opinie. Ja bede rodzic na Inflanckiej, ze względu na fakt, ze tu mam najbliżej, tu chodzę do lekarza i stąd mam położną :) Mimo, ze opinie różne. Liczę na to, ze bedzie ok :)

reklama
Ja co prawda blisko nie mam..Ale jak ostatnio dostalam boli w 33 tyg ciazy i pojchalam tam gdzie mam blisko(Pruszków) to Pan pozniej 2 Pani doktor powiedzieli po co ja tu przyjechalam...I zebym na drugi raz sie nie lenila tylko pojechala do Warszawy...Wiec super podejsie..

Do góry