reklama
ducha
Tymciowa mama :)
i przyszly kolejne dwie paczki
w jednej ta posciel z Disneya, ktora wklejalam na zakupowy, a w drugiej czerwone baleriny dla mnie ha ha
powiem wam, ze to co mnie relaksuje najbardziej to ogladanie/kupowanie dla siebie ciuchow, w które wskocze, jak wróce do zywych z mojej długiej 9-miesiecznej podrózy...
fajowo masz z tymi paczkami :-). A powiedz mi jak ta pościel disneya jakościowo? zadowolona jesteś?!
morgaine, trochę coś w Twoim ulubionym temacie
hihi, ja też siedzę na allegro i przeglądam sukienusie jakieś, coby mama miała co na siebie na święta włożyć i płaszczyk może jakis wiosenny (chociaż jaja by były, jakby mi Groszek zrobił psikusa i by nie wyszedł do świąt ).
ducha no to by byly jaja, jakby nasze maluszki poczekały np. do maja
troche to nierealne mi sie wydaje, biorac pod uwage stan mojej szyjki, raczej podejrzewam, ze jak dotrwam do 7 i wstane z łozka i pójde do fryzjera i odstawie fenka, to sie zacznie...
a posciel super! wydaje sie bardzo dobra jakosciowo, ale jak bedzie, to pewnie dopiero po praniu sie okaze
troche to nierealne mi sie wydaje, biorac pod uwage stan mojej szyjki, raczej podejrzewam, ze jak dotrwam do 7 i wstane z łozka i pójde do fryzjera i odstawie fenka, to sie zacznie...
a posciel super! wydaje sie bardzo dobra jakosciowo, ale jak bedzie, to pewnie dopiero po praniu sie okaze
A
asiunia876
Gość
Ducha no wlasnie przypomnialas mi ze nie mam outfitu na wielkanoc... A juz myslalam ze po porodzie odsapne i dopiero pojde na lowy a tu wielkanoc przecie bedzie!
W sumie mam jedna nowa sukienke ale w rozm 12 i nie wiem czy w ciagu tyg-2och po porodzie sie w nia wcisne... Kurcze no...
W sumie mam jedna nowa sukienke ale w rozm 12 i nie wiem czy w ciagu tyg-2och po porodzie sie w nia wcisne... Kurcze no...
asiunia nie martw się, nie jesteś sama z tym problemem:-)
tylko ja mam trochę innej natury..przed ciążą sporo schudłam i nie zdążyłam ciuchów wymienić, bo miałam zamiar jeszcze chudnąć,więc nie opłącało się, potem ciążą, to też zbytnio nie stroiłam się, na l4 od listopada jestem, a teraz z ciekawości sprawdzałam ,to wchodzę z brzuchem w spodnie sprzed diety...czyli nie będę miała nic po porodzie a najlepsze,że nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie i w ogóle,nieźle się porobiło:-)
tylko ja mam trochę innej natury..przed ciążą sporo schudłam i nie zdążyłam ciuchów wymienić, bo miałam zamiar jeszcze chudnąć,więc nie opłącało się, potem ciążą, to też zbytnio nie stroiłam się, na l4 od listopada jestem, a teraz z ciekawości sprawdzałam ,to wchodzę z brzuchem w spodnie sprzed diety...czyli nie będę miała nic po porodzie a najlepsze,że nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie i w ogóle,nieźle się porobiło:-)
ducha
Tymciowa mama :)
hihi, ja też w opcjach na allegro zaznaczyłam w rozmiarze optymistycznie 36, jak zawsze przed ale później chwile sie zastanowiłam , chociaż jak to tak, większy rozmiar?! Nieee, szybciutko pobiegamy przy dzidzinkach i wracamy do starych rozmiarów w kilka chwil . A tak serio, wlaśnie dlatego szukam sukienki - bo w ramionach aż tak bardzo chyba nie przytylam, a brzuch musi się zmieścić, dlatego nie chce takiej bardzo dopasowanej. Gorzej jak sie cycki nie zmieszczą .
eywa, chyba lepiej w tą niż w drugą stronę :-)
eywa, chyba lepiej w tą niż w drugą stronę :-)
Owca - ja też słyszałam o Madalińskim raczej dobre opinie. Ja bede rodzic na Inflanckiej, ze względu na fakt, ze tu mam najbliżej, tu chodzę do lekarza i stąd mam położną Mimo, ze opinie różne. Liczę na to, ze bedzie ok
reklama
Ja co prawda blisko nie mam..Ale jak ostatnio dostalam boli w 33 tyg ciazy i pojchalam tam gdzie mam blisko(Pruszków) to Pan pozniej 2 Pani doktor powiedzieli po co ja tu przyjechalam...I zebym na drugi raz sie nie lenila tylko pojechala do Warszawy...Wiec super podejsie..
Podziel się: