reklama
margola poruszaj brzuszkiem, jak miałam ktg, a mała spała, to polozna [odchodziła i trzesła brzucholkiem, zeby ja obudzic. Mój M. jak raz to zobaczył, to sie zirytował ale pomagało
jejku, ja nie pamietam, co to sex...to juz 8 miesiac bez :/
jejku, ja nie pamietam, co to sex...to juz 8 miesiac bez :/
mitaginka, to było pierwsze co robiłam, widziałam jak byłam na patologi że dziewczynie tak budzili dziecko..
pilam zimne, trzęsłam brzuch, leżałam na lewym boku i na płasko- zawsze pomagało......! od 11 zaraz będą 3h! brzuch nie drgnie tylko co jakiś czas twardnieje-skurcze?
pilam zimne, trzęsłam brzuch, leżałam na lewym boku i na płasko- zawsze pomagało......! od 11 zaraz będą 3h! brzuch nie drgnie tylko co jakiś czas twardnieje-skurcze?
..aenye
Mama grudniowa'06
margola, a zjadlas juz cos slodkiego? na mojego zawsze dziala. chociaz dzis chyba udzumilam go cebula.. hehe..
..aenye
Mama grudniowa'06
margola, kciuki zacisniete!!!
dobra, ide sie ogarniac. matko, 14, a ja nic nie zrobilam, musze troche torbe przeorganizowac, chcialam szafe swoja sprzatnac.. ech.. ile tego!!!
dobra, ide sie ogarniac. matko, 14, a ja nic nie zrobilam, musze troche torbe przeorganizowac, chcialam szafe swoja sprzatnac.. ech.. ile tego!!!
reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
No i zajrzałam i co???Szalejecie,nie ma co!Oby tylko wszystkie porody były szybkie,maleństwa zdrowe a mamusie zadowolone!!!
Podziel się: