reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Dzień Dobry. Kurcze, wstrzymać porody, wiosna uciekła, czekamy na nią i nie rodzimy w taka pogodę :-).

A tak poważnie, ale numer - 3 słodkie maluszki sie dzisiaj pojawią :tak::-). Trzymam kciukasy za szybkie i bezbolesne wyjście na świat i czekam z niecierpliwością na zdjęcia!!!!

reklama
hej dziewczynki :*

potrzebuje porady bo nie wiem czy panikuje czy może rzeczywiście dzieje się coś co może świadczyć o tym że to już czas na mnie...

od 2 dni moje wkładki są caaale wilgotne, czasem sie wycisza a czasem po chwili wkladka jest mokra :( obawiam się że to może oznaczać podciekanie wód, wkladki są zupełnie czyściutkie tylko wilgotne... może po prostu tak się pocę, bo nie jest to taka gesta ciążowa wydzielina itp, tylko biala woda ale raczej jak pot...
jestem w kropce... ;/
nie chce się bez sensu zgłaszać na IP

pomocy kochane :((

ja tak miałam ostatnio, ale siedzieliśmy u znajomych dosyć długo i było mi cały czas gorąco więc uznalam ze to pot. faktycznie potem bylam u gina parę dni pozniej i wszystko ok, nawet nie infekcja... ale wiesz kazdy przypadek jest inny szczerze mówiąc więc nie odradzam IP, ja po prostu cała byłam oblana potem wtedy....ehhh juz nawet poseidziec u znajomych nie mozna!!

witam!
a tutaj znowu nowinki z rana - Herabtita, Justi, Anawoj trzymajcie się ciepło, myślami jestem z Wami!!!!!!
zaraz biore się za czytanie żeby nadrobić was troszkę, a M. pojechał po wózeczek bo już przywieźli do sklepu :D wstawie fotki jak przywiezie i się naciesze hehe :D
ja nadal leże skurcze póki co ustały ale twardnienie brzucha mam dosyć często ale jakoś przywiązałam się do myśli tak jak powiedział lekarz że do 7kwietnia wytrzymam napewno a co dalej to zobaczymy. W weekend trzeba się trzymać bezbólowo bo mam urodzinko-imieniny w niedziele (tak tak starzeje się człowiek) no i rodzinka wpadnie na ciacho. A tak apropo urodzin to ja miałam się urodzić 20kwietnia tak jak teraz nasz Dominiś ale urodziłam się 20marca :) mam nadzieje że Synuś nie będzie spieszył się tak jak ja :D miłego dzionka dziewczynki

Ostatnia edycja:
pandora ten Twój stanik mi się bardzo podoba, ale boję się że za płytki będzie.

ja w końcu zdecydowałam się na ten :
Alles MaMa DREAM BIUSTONOSZ do karmienia 80D (1491541196) - Aukcje internetowe Allegro

ten Twój też jest śliczny:tak: ja mam już jeden z tych bardziej zabudowanych z H&M taki pancerzyk na początek:-D a ten czarny strasznie mi się od początku podobał:tak:

herbatita już na porodówce
justi pewnie też
anawoj w drodze

czyżby dzisiaj rekordowy dzień, 3 dzieciaczki?:-)
ja pierdziu, tym tempem to my się wszystkie marcówkami staniemy!!!!!!!! oby nie majówkami!!!!!

NIE NO NIBY CHCIAŁAM CZEKAĆ DO TERMINU
ALE
JA TEŻ JUŻ CHCE

co chcesz?? Ty się nigdzie nie śpiesz wytrzymaj chociaż ze mną do tego 4:-D bo przypominam po raz enty że my umówione jesteśmy:-D

a ja się dziś wybieram na prawdopodobnie ostatnie przedporodowe zakupy:-) mnie też ostatnio strasznie puchną nogi i obawiam się że będzie już tylko gorzej:-(
a jeszcze się "pochwalę" że wczoraj streetcom zrobił mi niespodziankę- wypełniłam kiedyś ankietę którą jedna z dziewczyn zamieściła na bb i dzis dostałam pieluszki co prawda aż 8 "2" sleep&play ale po pierwsze się nie spodziewałam a po drugie będę mogła wypróbować bez kupowania:-D

Tak tylko jednym okiem zerknęłam, żeby sprawdzić co nowego, a tu takie wieści! Jeśli dobrze rozumiem, to 3 maleństwa mają się dzisiaj pojawić na świecie? Justi Herbatity i ?Czyzby Anawoj? Potem doczytam, na razie muszę czytać Słonia Trąbalskiego.... Za Dziewczyny i dzidziusie mocno trzymam kciuki!

dzień dobry!!!

Ale wieści od rana :-) justi, herbatita, anawoj kciuki trzymam aż bolą :-)

Chyba coś jest w tej pełni. Ja najwyżej na następną się piszę ;-) dziewczyny ja czuję że Wy już wszystkie będziecie tulić swoje dzieciątka a ja będę nadal w dwupaku i szlag mnie będzie trafiał..no ale tak to jest jak się ma termin na koniec kwietnia.

cocosova zdrówka dla Ciebie!!!

Zrobiłam dziś córci wagary i nie puściłam do przedszkola, żebyśmy sobie pobyły we dwójkę. Ech dziś już ostateczny termin na prasowanie sobie wyznaczyłam :-)zbieram się i zbieram a pranie czeka i woła do mnie.
Mąż dziś na targi motoryzacyjne idzie :crazy: denerwuje mnie to strasznie, bo wiecie coś mi się wydaje że samochody to odgrywają tam drugorzędną rolę:baffled: no ale to jego branża więc nie mogę zabronić... ech :baffled:

pandora czekam, czekam. tak tylko marudzę;-) ja jeszcze nie spakowana hahahah także jeszcze nie czas na mnie.
dzisiaj kumpel przychodzi nas prosić na wesele, 14 maja, M chce iść sam;-( tzn. razem na obiad itd. ale on chce zostac sam na noc tam;-(

WIDZIAŁAM DZIDZIĘ ALIGATORKA. dostałam mmska. no śliczna niunia!!! jakie ma pucki!!! i tyleeeee włosków czarnych na główce:-)
NIE NO JA TEŻ CHCE!!!!!!!!!
pandora musimy do czwartego czekać?
a na jakie zakupy sie wybierasz?
jest promocja chusteczek pampers w tesco ale za daleko, nie chce mi sie... chyba ze w malym tesco tez bedą? :confused:

anawoj już po ktg. wykryło 2 skurcze dochodzące do 50. teraz wchodzi do gina i się okaże co i jak. TRZYMAMY KCIUKI:-D

Morgi- no ja też jeszcze nie spakowana:-D planuje pakowanie na 3:-D o ja głupia:szok: i dlatego musimy:tak: no chyba że przyjedziesz na kawkę i mnie przy okazji spakować- wtedy już nie będę miała wyjścia:-D
też bym już chciała mieć małego, a z drugiej strony im bliżej tym bardziej się boję:zawstydzona/y:
a zakupy planuję różne- może jakieś ciuszki jeszcze dla małego właśnie w tesco znajdę:tak: i po ręczniki do jyska, a pampers chusteczki sa też w promocji w kauflandzie 4 op za 17 czy 18 zł:tak: ja już mam 12 op i chyba póki co wystarczy?? jak myślisz;-)

edit: a tak serio to ja już się tak na tego 4 nastawiłam że nawet nie myślę że coś się może wcześniej wydarzyć tak jakbym miała na to wpływ:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry