reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ten Twój też jest śliczny:tak: ja mam już jeden z tych bardziej zabudowanych z H&M taki pancerzyk na początek:-D a ten czarny strasznie mi się od początku podobał:tak:

co chcesz?? Ty się nigdzie nie śpiesz wytrzymaj chociaż ze mną do tego 4:-D bo przypominam po raz enty że my umówione jesteśmy:-D

a ja się dziś wybieram na prawdopodobnie ostatnie przedporodowe zakupy:-) mnie też ostatnio strasznie puchną nogi i obawiam się że będzie już tylko gorzej:-(
a jeszcze się "pochwalę" że wczoraj streetcom zrobił mi niespodziankę- wypełniłam kiedyś ankietę którą jedna z dziewczyn zamieściła na bb i dzis dostałam pieluszki co prawda aż 8 "2" sleep&play ale po pierwsze się nie spodziewałam a po drugie będę mogła wypróbować bez kupowania:-D

ja tez dostałam 8 dwójek moja kupela 4 szt. ale to zależy jaki rozmiar małych daja najwięcej

reklama
hej hej!

no ja zadowolona po wizycie, ale zadowolona bym byla bardziej, gdyby sie szyjka cos ruszyla. a tu nic, zero. za to spotkalam moja ulubiona polozna (ona pracuje z moim ginem jako sekretarka w jego prywatnym gabinecie, ale jest rzadko tam, na zmiane z 2 innymi) - i sie strasznie ucieszylam, pocieszala mnie, ze nawet jak nie bedzie zzo to maja inne sposoby i damy rade, powiedziala, kiedy ma dyzur, wiec wiem juz, kiedy rodzic :-D nie chcialam sie umawiac na specjalne rodzenie z nia, bo troche mi glupio, a poza tym naprawde w wejherowie sa wszystkie polozne super i w sumie nie ma duzej roznicy, ja sie czulam 'dopieszczona' przez kazda.
no i ona twierdzila, ze 3 dziecko to wyjdzie ze mnie w tempie rekordowym, ze trzecie zawsze bardzo szybko idzie i ze nie mam sie w ogole martwic. mowila 'do zobaczenia niedlugo' a mi jakos tak nogi zmiekly..

no ale jakis nastroj taki porodowy mnie ogarnal, chyba bym tez chciala juz.. i powiem wam, ze mimo, ze mnie napierdziela co jakis czas dol tak od ciezaru dzidzika juz, to nie spoczywam ;-) i mam zamiar najdalej co 2 dzien sie kochac ;-) trudno, troche bardziej sportowo niz romantycznie ;-) ale to chyba najlepszy sposob na rozruszanie szyjki itp. taki plan ;-) na szczescie malz nie protestuje :-D wczoraj zaczelismy ten trening i co? jakby nigdy nic.
najwyzej zintensyfikujemy starania :p

acronka
- no z tym jedzeniem to cos moze byc, ja od jakiegos czasu mam niespozyty apetyt, hehe ;-) np dzis rano tez wciagnelam sledzikow miche (akkm) :-D z cebulka, jablkiem i smietana +gorace ziemniaki (pierwsze, co rano zrobilam, to wstawilam ziemniaki w mundurkach). a teraz pije herbate za herbata, bo mi sie cebula odbija.
i wcinam na to czekolade :p

a co do menow.. no moj tez mistrzunio w tym 'zaraz to ogarne' - zaraz dluuugo trwa. ale ja nie robie za niego, trudno. w ogole wszystko jest 'dobra, zaraz, przypomnij za chwile' - no szlag :-/ najbardziej mnie wnerwia, jak mu musze 5 razy przypominac o przelewie na moje konto, na rachunki czy inne - NO SZLAG, wtedy sie czuje jak jakas utrzymanka, co musi prosic o pieniadze na zycie normalnie!!! WRRRRRRRR!!! ale wiem, ze on absolutnie tak nie mysli, tylko po prostu w pracy zawsze ma leb zajety czym innym. ech no.

fajny program na tvn style leci :-) wlaczcie sobie :-)

anawoj już po ktg. wykryło 2 skurcze dochodzące do 50. teraz wchodzi do gina i się okaże co i jak. TRZYMAMY KCIUKI:-D

jak byłam na ktg w zeszłym tyg miałam skurcze 61,63.. w trakcie piętnastominutowego zapisu i lekarz powiedział że zapis bardzo dobry :eek: ciekawe co jej powie.......

Jakiś czas temu pisałam Wam o pasji mojego M; na gumtree przyjmie wszystko co sie da :tak: i gdzieś w zeszłym tyg wstawił ogłoszenie że przyjmie rower dla córki. Dziś babeczka pisze sms że odda rower:-D właśnie do niej dzwoniłam i ma mi wysłać mms. Normalnie nowy góral.. jak będzie sie podobał to mozemy go wziąć :-D Ale jazda, Iga dostanie rower za free;-)

A ja od 11 nie czuje ruchów małej i zaczynam się niepokoić! Dałam jej czas na sen ale 2 godz to trochę dużo.. Piłam zimne już i nic.. Żeby tylko ten poranny niepokój to nie było to..........

smutasek wczoraj jak byłam na wizycie to chciałam powiedzieć gin, że czasem to mam całą mokrą wkładkę a gin mnie uprzedziła mówiąc, iż pod koniec ciąży wydzielina jest znacznie, znacznie zwiększona i że może to być taka jakby woda. Później sprawdziła mi ilość wód płodowych i jest ok. Tak że zawsze możesz pojechać sprawdzić na IP czy to przypadkiem nie płodowe, dla spokoju ducha:-)

Trzymam kciuki za porodówkowe dziołszki:-)

A ja już zaliczyłam kawę i ciacho urodzinowe u taty, jak tak sobie z rana sami siedzimy to załapałam się na nadprogramowe mniam mniam:-)
Wczoraj też wcinałam wypasione ciastka bo siorka odebrała prawko i nas zaprosiła na prawojazdowe oblewanie;-) A ja, że teraz do pracy nie jeżdże to zatankowałam do pełna mój wóz i siorka będzie sobie teraz pykać do pracy (bo tak w ogóle to nie do końca mój samochód, dziadek przestał jeździć bo już wiekowy, z wzrokiem nie za dobrze i stwierdził, że mi się przyda bo mam daleko do pracy i tak oto stałam się posiadaczem superhiper szybkiej błyskawicy)
Chyba cosik poprasuje a potem na szybko rybkę na patelnie wrzuce i obiadek gotowy

ps. wczoraj popołudniu zamówiłam fotel a dzisiaj już się bujam :-):-):-)

aeyne a z tym kochaniem na sportowo.... to do końca? W sensie że wszystko w Tobie zostaje? przepraszam że tak bez owijania ale nie znalazłam odpowiedniego zamiennika ;-) mój M nie nalega, ja przez rozwierającą się szyjkę nie naciskam, choć nie powiem brakuje mi sexu.. Wiem że sperma przyspiesza, a sam masaż?

ale mam dzis lenia ehh...posiedzialam troche z mlodym w ogrodku bo w koncu slonko i teraz sie obijam czyt. przegladam sobie ebaya chociaz nie mam kasy :-D
Margola masaz jak najbardziej...polozna na szkole rodzenia kilkakrotnie podkreslala ze na przyspieszenie najlepszy seksik ;-)

Margola podczas orgazmu u kobiety występują delikatne skurcze macicy i to też może przyspieszyć poród więc może być bez pełnego stosunku i zostawania w środku

reklama
baby, wiem, ogladalam kilka razy nawet i za kazdym razem ryczalam.. ;-) jakies takie prawdziwe i bez owijania w bawelne to wszystko, naprawde fajne :-)

margola, tak, do konca, teraz nie ma sie czego obawiac, zreszta mi o to chodzi, zeby wszystko przyspieszyc i jakby tak przygotowac ;-) chcialabym tym razem bez nacinania i bez oxy, bez masazu szyjki, zeby rozwarcie samo i szybko postepowalo.. cala ciaze dosc aktywnie podchodzilam do tematu, jakos wyjatkowo mi sie chcialo ;-) no zobaczymy :-)

ale powiem ci, ze nie wiedzialam, ze sperma przyspiesza - cala ciaze na zywiol jechalismy, no patrz, nie wiedzialam, ze czyms ryzykuje..

Do góry