reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

termin z OM już minął??
mdłości??
moja droga, ja na Twoim miejscu pakowałabym torbę:-D

wow, tu się na serio zaczyna coś dziać.
JA TEŻ CHCĘ, A TU JESZCZE MIESIĄC!! no 4 tygodnie równo od dzisiaj...

reklama
cocosova zdrówka dla Ciebie i brzuszka!!!
akkm kolejna 'kwietniówka' na marcową listę się wpisze??? jakby co dawaj znaka

A wiecie co, zerkam sobie dziś przez okno w kuchni a tu widzę, że tulipanki i krokusy wykiełkowały a sadziłyśmy je z mamcią w sierpniu czy wrześniu:-) wiosenka nadchodzi pomimo tego pochmurzonego nieba

morgaine ja od jutra odliczam 4 tyg:-)

No wreszcie ktosik zauważył ;-) a już parę dni istnieje!!!!!! Tak na wiosennie chciałam :-)

Jak kwietniówki no to w kwietniu i kropka :-) a za wszystkie nasze kwietniowe marcówki trzymam kciuki

morgaine, madziarkas minął minął !!17 marca wychodzi mi z OM tyle ze ja miałam nie regularne miesiączki, a z pierwszego USG niby 1, 2 kwiecień wiec Maja sama zadecyduje kiedy ma się urodzić! jak byłam 3 tyg temu na wizycie to gin powiedział że powinna byc po 20 . torba już spakowana mąż w gotowości a wy jak coś to trzymajcie kciuki bo ja muszę dojechać do szpitala 50 km!

dzien dobry dziewczyny,

znowu w przelocie...nadrobie wieczorem...a dla justi - toi...toi...toi...dzis wasz wielki dzien!!! trzymamy z oliverem kciuki,czekamy na wiesci i foty...:o)

milego dzionka,bez dolegliwosci etc,trzymajcie sie cieplo

to się faktycznie zaczęło Herbatita miała taki sam termin jak ja .
lecę do apteki do kupić jeszcze jedne majtki z siatki jak się przejdę to może też się coś ruszy dalej
w końcu pełnia się zbliża :-)
muszę wpisać sobie nr do którejś z Was bo nigdy nic nie wiadomo jeszcze z apteki nie wrócę hehehehhe

herbatita już na porodówce
justi pewnie też
anawoj w drodze

czyżby dzisiaj rekordowy dzień, 3 dzieciaczki?:-)
ja pierdziu, tym tempem to my się wszystkie marcówkami staniemy!!!!!!!! oby nie majówkami!!!!!

NIE NO NIBY CHCIAŁAM CZEKAĆ DO TERMINU
ALE
JA TEŻ JUŻ CHCE

reklama
witam:-)
jaki ruch na porodowkach cos w tej pelni chyba jest ;-)
justi herbatita anawoj trzymam kciuki zeby szybko i malobolesnie :tak:
Morgaine mam tak jak Ty , niby jeszcze nie chce ale jak czytam ze juz sie dzieciaczki rodza to chce ;-) a ja mam jeszcze egzaminy 28go i 5go to moze lepiej poczekam :-D

Do góry