reklama
madziarkas
Fanka BB :)
cocosova zdrówka dla Ciebie i brzuszka!!!
akkm kolejna 'kwietniówka' na marcową listę się wpisze??? jakby co dawaj znaka
A wiecie co, zerkam sobie dziś przez okno w kuchni a tu widzę, że tulipanki i krokusy wykiełkowały a sadziłyśmy je z mamcią w sierpniu czy wrześniu:-) wiosenka nadchodzi pomimo tego pochmurzonego nieba
morgaine ja od jutra odliczam 4 tyg:-)
akkm kolejna 'kwietniówka' na marcową listę się wpisze??? jakby co dawaj znaka
A wiecie co, zerkam sobie dziś przez okno w kuchni a tu widzę, że tulipanki i krokusy wykiełkowały a sadziłyśmy je z mamcią w sierpniu czy wrześniu:-) wiosenka nadchodzi pomimo tego pochmurzonego nieba
rodzimy razem? heh moze kwietniówki powinny jednak w kwietniu rodzic co??!!
madziarkas zajefajny suwaczek waszej rocznicy;-)
madziarkas
No wreszcie ktosik zauważył ;-) a już parę dni istnieje!!!!!! Tak na wiosennie chciałam :-)
Jak kwietniówki no to w kwietniu i kropka :-) a za wszystkie nasze kwietniowe marcówki trzymam kciuki
Jak kwietniówki no to w kwietniu i kropka :-) a za wszystkie nasze kwietniowe marcówki trzymam kciuki
akkm
morgaine, madziarkas minął minął !!17 marca wychodzi mi z OM tyle ze ja miałam nie regularne miesiączki, a z pierwszego USG niby 1, 2 kwiecień wiec Maja sama zadecyduje kiedy ma się urodzić! jak byłam 3 tyg temu na wizycie to gin powiedział że powinna byc po 20 . torba już spakowana mąż w gotowości a wy jak coś to trzymajcie kciuki bo ja muszę dojechać do szpitala 50 km!
alexandra_73
dzien dobry dziewczyny,
znowu w przelocie...nadrobie wieczorem...a dla justi - toi...toi...toi...dzis wasz wielki dzien!!! trzymamy z oliverem kciuki,czekamy na wiesci i foty...)
milego dzionka,bez dolegliwosci etc,trzymajcie sie cieplo
znowu w przelocie...nadrobie wieczorem...a dla justi - toi...toi...toi...dzis wasz wielki dzien!!! trzymamy z oliverem kciuki,czekamy na wiesci i foty...)
milego dzionka,bez dolegliwosci etc,trzymajcie sie cieplo
akkm
to się faktycznie zaczęło Herbatita miała taki sam termin jak ja .
lecę do apteki do kupić jeszcze jedne majtki z siatki jak się przejdę to może też się coś ruszy dalej
w końcu pełnia się zbliża :-)
muszę wpisać sobie nr do którejś z Was bo nigdy nic nie wiadomo jeszcze z apteki nie wrócę hehehehhe
lecę do apteki do kupić jeszcze jedne majtki z siatki jak się przejdę to może też się coś ruszy dalej
w końcu pełnia się zbliża :-)
muszę wpisać sobie nr do którejś z Was bo nigdy nic nie wiadomo jeszcze z apteki nie wrócę hehehehhe
herbatita już na porodówce
justi pewnie też
anawoj w drodze
czyżby dzisiaj rekordowy dzień, 3 dzieciaczki?:-)
ja pierdziu, tym tempem to my się wszystkie marcówkami staniemy!!!!!!!! oby nie majówkami!!!!!
NIE NO NIBY CHCIAŁAM CZEKAĆ DO TERMINU
ALE
JA TEŻ JUŻ CHCE
justi pewnie też
anawoj w drodze
czyżby dzisiaj rekordowy dzień, 3 dzieciaczki?:-)
ja pierdziu, tym tempem to my się wszystkie marcówkami staniemy!!!!!!!! oby nie majówkami!!!!!
NIE NO NIBY CHCIAŁAM CZEKAĆ DO TERMINU
ALE
JA TEŻ JUŻ CHCE
reklama
witam:-)
jaki ruch na porodowkach cos w tej pelni chyba jest ;-)
justi herbatita anawoj trzymam kciuki zeby szybko i malobolesnie
Morgaine mam tak jak Ty , niby jeszcze nie chce ale jak czytam ze juz sie dzieciaczki rodza to chce ;-) a ja mam jeszcze egzaminy 28go i 5go to moze lepiej poczekam
jaki ruch na porodowkach cos w tej pelni chyba jest ;-)
justi herbatita anawoj trzymam kciuki zeby szybko i malobolesnie
Morgaine mam tak jak Ty , niby jeszcze nie chce ale jak czytam ze juz sie dzieciaczki rodza to chce ;-) a ja mam jeszcze egzaminy 28go i 5go to moze lepiej poczekam
Podziel się: