reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Morgaine -miałam ten krem z avonu, ale to dawno temu było i nie pamiętam efektu. Chyba musze zamówić i sprawdzić. Dziękuję.
Ja tez chcę jak Ty - rachu ciachu i po porodzie. Bajka!
A propos kryzysów - to ja wolę takie przejścia i narzekania jak teraz niż KRYZYS. Nigdy więcej.

baby - ten płyn na mnie nie działa. Gorzkie mi nie przeszkadza :-D Najgorsze kciuki - chyba muszę prze jakiś czas z pozaklejanymi połazić, i może jakoś to będzie.
Licze na to że jak się Mała juz urodzi to nie będe miała czasu na skubanie :)

aenye - fajnie żeś zadowolona po wizycie.

Ja też uciekam spać. Spokojnych snów Wam życzę i mało wstawania!

reklama
lilou przepływy sprawdza się podczas usg; widać na ekranie takie czerwone plamy (w miejscach gzie są tętnice, żyły, pępowina) i słychać takie szumy, jak to przepływa (nie wiem, jak to lepiej wytłumaczyć ;)
aeyne fajnie, że wsio ok
acronka przecież Ty dopiero co byłąs u fryzjera :p

ja ze spaniem muszę czekać do 24:00, bo wtedy zażywam fenka

mitaginka to teraz lekarka wogóle tego nie robiła :/ ech i jak tu się nie martwić ?

Ja nie śpię bo czekam na mojego paskuda..właśnie dzwonił i przepraszał..ale się chyba jeszcze gniewać będę :-p

Hej hej! a jeszcze se weszłam na neta.. spac nie mogę.. w żołądku mnie ściska,ręce mi się trzęsą.. podbrzusze mnie boli.. a i jeszcze skurcze tak gratisowo przez pół nocy... plecy bolą.. ehh o 8 wyruszam!
dzięki wszytskim za ciepłe słowa.
Trzymajcie się Kochane ! Buziaki

justi dzisiaj wielki dzien dla Ciecie i malenstwa:) w zasadzie można złożyć życzenia urodzinowe Twojemu bobasowi:) no to wszystkiego naj...
będzie dobrze

nie moge uwierzyc ze kolejne bb dzieciątko juz przychodzi na swiat...
oj niedlugo sie posypie coś czuje...

Hey dziewczynki, spać znów nie moge! Budze się razem z mężulą jak do pracy wstaje i potem ślęcze przed kompem lub tv i nie ma szans na spanie
Dzisiaj mój tato ma urodzinki (i jednocześnie na emeryture przechodzi):-) byliśmy już rano u niego z życzeniami - to już taka nasza tradycja rodzinna że solenizanta zawsze budzimy wcześnie rano ze śpiewem i życzeniami:tak: Popołudniu będzie ciacho mmmmniam:-)
Aaaaa i mały skrót z wczorajszej wizyty - ogólnie wszystko OK:-):-):-) wyszło, że Maleństwo waży 2230g (gin mówiła, że ok 30dag trzebaby dodać bo to tak orientacyjnie) ale patrząc na tę wagę stwierdziła że przez ten miesiąc to mały do 3000 powinien dobić, nie dużo więcej. No i że ja wąziutka w biodrach, nie mam 'zadka jak stodoła':-D to przy takiej wadze maluszek powinien bez problemu przejść:-)Przepływy OK! Mały ruchliwy jak pchła, nie chciał nam buzinki pokazać i najfajniejsze to trafiliśmy na moment jak robił siusiu:-D najpier pęcherz taka big czarna kulka a po chwili juz malutka - tak że mamy za sobą pierwsze siusiu bez przewijania:-D:-D:-D Pessar dobrze siedzi sobie tam gdzie ma siedzieć, podtrzymuje co ma podtrzymywać hihi 5 kwietnia będzie mi go ściągać to wówczas może (ale nie musi) zacząć się coś dziać :tak: ale fajnie!!!
aenye widze, że też wizyta udana:-)
justi POWODZENIA!!!!
Dobra, ide sobie zrobić śniadanko

Dzień dobry!!!

I już z rana zaczynam narzekać-bo słaaaabo mi,kręci mi się w głowie...nigdy się tak nie czułam.No,może po jakimś kacyku.. masakra!!!
W miarę możliwości będę zaglądać,pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!

justi-jeszcze raz-będzie dobrze!!!

MADZIARKAS,AENYE-gratki za udaną wizytę!!!!

Czesc...

Ja tylko na moment. Przepraszam, ze sie nie odzywam. Ale jestem w rozsypce. wlacze z wirusówką od kilku dni. Temperatura, gardło, zanik głosu. Leże taki flak bez sił. Nawet do łaienki nie mam siły wstać. Przepraszam, ze Was nie nadrobie, tak tylko o sobie. Moze potem uda mi sie ogarnac Was Kobietki.

Buziaki.

Dzień dobry !!
aenye, madziarkas super ze z dzieciaczkami wszystko ok i ze jesteście zadowolone :-)
ktoś wczoraj pisał że ponoć przed porodem ma się zachcianki jedzeniowe ja wczoraj miałam ochotę na galaretkę noi zrobiłam ja ale to nie bylo to:-D wysłałam K po parówki do sklepu, a ja między czasie zjadłam dosłownie cała miske śledzi z jabuszkiem i śmietanką! ah te zachcianki. mam skurczybyki już jakiś 3 dzień ale nie regularne a wczoraj było mi niedobrze mdliło mnie jak na początku ciąży czyżby coś się szykowało :> ?? dodam tylko ze termin z OM już mi minął:szok:
Justi trzymamy kciuki będzie dobrze jeszcze chwilunia Cię dzieli i będziesz tulić Filipka :-)
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ NAM WSZYSTKIM.

reklama
Dzień dobry

Madziarkas,Aenye super że dobre wieści przyniosłyście z wizyt.

Justi trzymam kciuki.:tak:

Dzisiaj wogóle nie jestem w formie ,cała lewa noga mnie w stawie boli i promieniuje do kości ogonowej .Nie wiem dlaczego tak sie dzieje,nie miałam przecież jak nadwyrężyc tego stawu.Przez to cała noc z głowy .
Ponadto jestem zaniepokojona,sprawdziłam swoje wyniki morfologi i mi do góry poszły bardzo leukocyty.Norma do 10 a ja mam 18 .Dzisiaj wizyta u gina w szpitalu,mam tylko nadzieje że mnie nie zatrzyma bo ostatnio coś mówił że jak będą rosły to bedzie chciała sprawdzić czy żadne wewnątrzmaciczne zakażenie się nie szykuje.
Może mi przepisze antybiotyk i będe mogła brac w domku.
Dziewczynki Wy miałyści podwyższone leukocyty ??

Do góry