anisad
Fanka BB :)
Justi , trzymam kciuki za jutrzejszy poród :-) Ale masz fajnie. Czekamy na wieści i zdjęcia Nie denerwuj się tylko (łatwo mówić....)
Dobranoc kobitki !
Dobranoc kobitki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
morgaine Najlepsze życzenia dla synka!!!!
Co do stanika to ja chyba kupię sobie firmy alles :
Alles SWEET miękki BIUSTONOSZ do karmienia 75D (1476066080) - Aukcje internetowe Allegro
no właśnie nie zawsze, pewien fenomen w moim życiu nastąpił.Krakowianko cieszę się, że Was wypuścili i fajnie, że mały przybiera na wadze:-)teraz odpoczywaj w domku i zregeneruj siły bo szpital jednak wykańcza, zwłaszcza psychicznie...
no co Ty, dziołuszka!! i tak wszystko sprowadza się albo do pościeli albo do staników. nie ważne jaki wątek!baby są różne ;-) ten np z fiszbiną : Biustonosz do karmienia 75 Alles Bianca 02 75B (1502974460) - Aukcje internetowe Allegro
wiem wiem powinnam na zakupowym;-)
my mamy rocznicę 13go. mam nadizeję że nasze dzidziole się wstrzelą idealnie w tą datę;-)Ja na kolejną wizytę u kosmetyczki już umówiona 7 kwietnia i chyba na fryzjera też się wtedy umówię, żeby tak kompleksowo ;-)mam nadzieje że Staś cierpliwie posiedzi :-) no i rocznicę mamy 10 to będę zrobiona :-)mam nadzieje że ten mój potwornicki doceni starania..a spróbuje nie
ja mam krem do pielegnacji skorek z Avonu (nie lubie tej firmy ale ten krem jest akurat ok) i smaruje nim na noc lub 2x dziennie na około paznokcia i nie mam czego skubac bo nie ma skorek.lilou - zazdroszczę pazurków!
Ja sobie jednakże nie zrobię. Teraz tylko skracam i skracam i wygładzam powierzchnię.
A znacie jakąś metodę jak nie skubac skorek? Nie obgryzam, ale skubie,i to nerwowe niestety.
edit: pandorka: 20 minut nie 2 godziny!! kto to by sie 2 godziny na porodówce męczył
biję się w pierś za dużo tych dwójek i mi się pomyrdało