reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Dziendoberek :).
Dzisiaj wreszcie troszku pospałam, więc sukces :). Mały też w nocy trochę pospał, a teraz się wierci, moę się przestawia na odpowiedni tryb :p - oby!!!

anawoj, marudź ile wlezie, po to nas w końcu masz. Chociaż uparciuch z szanownego synalka :), nie chce jeszcze i już! Ale mam nadzieję, że szybko zmieni zdanie.

nela, fajnie że się odezwałaś, raczej nikt Wam teraz nie będzie głowy pytaniai zawracał. Po prostu dawaj co jakiś czas znać co z Małą i koniecznie ja ucałuj od bb-ciotek :***. A Wy dzięki temu dostaliście kopa i całe remontowo idzie pewnie ze zdwojona siłą :).

lenka, nienienie, żadne grypsko, to katar sienny ;P bo wiosnę czuć (tak, to wiosna, zima fuj i bleee)

reklama
Fajnie masz ducha :) Ja codziennie wstaje o 6:45, bo córę do szkoły muszę wozić :-( Nie ma szans na pospanie do 8-9..

taaa, tylko weź pod uwagę, że na ogół w ogole nie sypiam prawie, cierpię na jaką bezsenność ciążową :(, wię raz na jakiś cza się przyda senna regeneracja sił :)

E tam ja nie alergiczka więc katar sienny odpada :tak:
Już go prawie nie ma ,zniknął po herbatce ,dobry znak !

Córcia moja rozbrykała się na dobre i narazie wstać nie moge ,bo jak tylko to zrobie to w szyjce mnie kuje .Na pewno dziecię moje zabawy sobie urządza kosztem moich biednych narządów.Ale narzekać nie będę ,jak ruchliwa bardzo to znaczy że dużo siły ma i ćwiczy .Niech baluje jak najczęściej ,nie martwie się wtedy.Mam tylko nadzieje że nie długo jej się znudzi moja szyjka bo musze wstać , umówiona jestem na 11 denastą.

Zrobię jedno podejście pod prysznic,jak bedzie mnie kuło to wracam na fotel i czekać będę cierpliwie.:blink:

hej, właśnie przylukałam, że brzuch na moim avatarku nie ma pępka :DDDD hahaha, kosmiczny brzuch siakiś :)

nie wiem, gapię się na fotę w powiększeniu i też nie widzę, zresztą co za rożnica :), ważne że mój jest na miejscu :)))

Ducha Ja też dzisiaj pospałam :)

Anawoj dzielna Kobieto dasz radę, juz niedługo przejdą Ci te bóle i będziesz tulić Michasia

Nela malutka dała Ci teraz czas, żebyś mogła porobić wszystko i przyjąć Ją w wyremontowanym mieszkanku :) Ucałuj Ją mocno od Nas :) dzięki, ze znalazłaś chwilę żeby do nas napisać:tak:

posta mi zjadło grrrrrrrrrrrr

Witam tak w ogóle
Na Śląsku śnieg pada :-( dopiero co wstałam bo pochmurzone jak cholewcia a myślałam, że mnie słonko obudzi.
Wczoraj zaglądałam od czasu do czasu ale do pisania nie miałam weny. Wstąpił wczoraj we mnie jakiś supermen/superwomen :-) i sprzątałam wszystko co było w zasięgu mojego wzroku. Mamcia umyła mi okna :-) ja poprasowałam i zawiesiłam firanki i zasłonki - od razu w domciu odżyło, błyszczące szyby, pachnące firanki - uwielbiam mmmm POtem wskoczyłam do kuchni i całą gruntownie wyczyściłam - w żadnej szafce ani gram kurzu czy okruszka nie znajdziecie:tak: A potem w salonie wszystkie szuflady na błysk uprzątnięte i najważniejsze że w końcu posegregowałam ogromną kupę dokumentów - odczekały już swoje. Wieczorem to prawie z bólu wyłam - taaaaak mnie stopy bolał (nieprzyzwyczajone do noszenia nadprogramowych 14kg), mężula pojechał pograć w halówkę i nie miał mi kto wymasować :-(
A dzisiaj energii brak :baffled: a przydało by się trochę kurze pościerać i podługi umyć ale to mężuli zostawię

anawoj siły i wytrwałości życze - to już prawie JUŻ:-)
nela dobrze że się odezwałać, zdrówka dla malutkiej:tak:

reklama
Do góry