reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

krakowianka, 3 maj się. najważniejsze, że cały czas monitorują co sie dzieje i jak by co podejmą szybciutko odpowiednie decyzje.

reklama
Mam nadzieję, że u Mitaginki się wszystko dobrze potoczy... Margola - Ty leż plackiem, proszę. Marma - ciepłe myśli nieustające. Alexandra - ślicznego macie Synka. :) Cucumber - i jak u Ciebie?

Niby jestem monitorowana, ale... czy myślicie, że mnie to pociesza? :( Tak się strasznie boję o JEgo zdrowie... JEszcze nigdy się tak nie bałam i nie byłam tak dobita. :(

krakowianka dobrze że jesteś w szpitalu. będą sprawdzać dzieciątko codziennie. wiem że się martwisz i co czujesz. jesteśmy z wami:* wszystko będzie dobrze!

cucumberku zmykaj na IP lepiej to sprawdzic
margola24 o matko!! Faktycznie sie sypiemy:szok:
mamusiaDorusia Jak to zawracac glowy????? Wygadaj sie, od tego tu jestesmy:tak: Kazde problemy sa wazne.
Morgaine No wlasnie, samo sie pouklada, nie zamartwiaj sie teraz, nie wskazane;-)
krakowianko trzymam za was kciuki, a ile mazy malenstwo?

Moje dziecko spi, T cos przy aucie grzebie a ja nogi w gore i seriale walkuje, Hotel 52 i zaraz Szpilki...

Smsy od Pandorki w odpowiednim watku.

Dziewczyny prosze zacisnijcie cipki bo to juz zabawne nie jest. Jakies fatum nad kwietniowkami jest czy co???

Acronka-ja o tych po wiem :) z autopsji....ale o tych przed nie wiedziałam :)
A o tych przed to gdzieś już słyszałam, ale żadna ze znanych mi dziewczyn ostatnio ciężarnych nie korzystała.

krakowanianko - wszystko będzie dobrze, może to tylko błąd pomiarów, usg usg nierówne, każdy lekarz robi badanie trochę inaczej i każdy inaczej się na sprzęcie zna. Ważne że będą Was obserwować i badać. Jesteś pod dobrą opieką. Myśl pozytywnie. Trzymam kciuki za najszczęśliwsze zakończenie.

edit:
doczytałam info o pandorce - o żesz, jak nie urok to.... Biedactwo domyślam się jak cierpi, bo mój mąż pół roku temu spadł na d... z drabiny i połamał sobie kregi. Współczuję. Dobrze, że Niunia nie ucierpiała.

Laski, to jakiś pogrom kwietniowy w marcu.......

Ostatnia edycja:
masakra.
pandorka ostatnio leciała z dwóch schodów i na szczęście nic się nie stało!!
a teraz!!pandorka trzymaj się.

jakiś okres dziwny nad kwietniówkami....
idę spać... nie mogę już czytać tych wieści, smutno mi, tyle się dzieje:(
jestem z wami dziewczyny. jeszcze 3 tygodnie wytrzymajmy wszystkie co?? a potem niech się dzieje co chce!! no chyba że dziewczyny które mają na koniec kwietnia termin to jeszcze 5 tyg wytrzymać minimum!! ROZKAZ!!

reklama
jeszcze 3 tygodnie wytrzymajmy wszystkie co?? a potem niech się dzieje co chce!! no chyba że dziewczyny które mają na koniec kwietnia termin to jeszcze 5 tyg wytrzymać minimum!! ROZKAZ!!

Tak jest Pani Kapitan!!

Dobrych snów Wam życzę. Idę się położyć, bo te wiadomości mnie trochę zdołowały.

Do góry