reklama
krakowianka85
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że u Mitaginki się wszystko dobrze potoczy... Margola - Ty leż plackiem, proszę. Marma - ciepłe myśli nieustające. Alexandra - ślicznego macie Synka. Cucumber - i jak u Ciebie?
Niby jestem monitorowana, ale... czy myślicie, że mnie to pociesza? Tak się strasznie boję o JEgo zdrowie... JEszcze nigdy się tak nie bałam i nie byłam tak dobita.
Niby jestem monitorowana, ale... czy myślicie, że mnie to pociesza? Tak się strasznie boję o JEgo zdrowie... JEszcze nigdy się tak nie bałam i nie byłam tak dobita.
jola.24
cucumberku zmykaj na IP lepiej to sprawdzic
margola24 o matko!! Faktycznie sie sypiemy
mamusiaDorusia Jak to zawracac glowy????? Wygadaj sie, od tego tu jestesmy Kazde problemy sa wazne.
Morgaine No wlasnie, samo sie pouklada, nie zamartwiaj sie teraz, nie wskazane;-)
krakowianko trzymam za was kciuki, a ile mazy malenstwo?
Moje dziecko spi, T cos przy aucie grzebie a ja nogi w gore i seriale walkuje, Hotel 52 i zaraz Szpilki...
margola24 o matko!! Faktycznie sie sypiemy
mamusiaDorusia Jak to zawracac glowy????? Wygadaj sie, od tego tu jestesmy Kazde problemy sa wazne.
Morgaine No wlasnie, samo sie pouklada, nie zamartwiaj sie teraz, nie wskazane;-)
krakowianko trzymam za was kciuki, a ile mazy malenstwo?
Moje dziecko spi, T cos przy aucie grzebie a ja nogi w gore i seriale walkuje, Hotel 52 i zaraz Szpilki...
anisad
Krakowianka, trzymaj się dzielnie ! Wyobrażam sobie, jaki masz stres, ale zobaczysz, ze wszystko będzie dobrze.
A
asiunia876
Gość
Smsy od Pandorki w odpowiednim watku.
Dziewczyny prosze zacisnijcie cipki bo to juz zabawne nie jest. Jakies fatum nad kwietniowkami jest czy co???
Dziewczyny prosze zacisnijcie cipki bo to juz zabawne nie jest. Jakies fatum nad kwietniowkami jest czy co???
A o tych przed to gdzieś już słyszałam, ale żadna ze znanych mi dziewczyn ostatnio ciężarnych nie korzystała.Acronka-ja o tych po wiem z autopsji....ale o tych przed nie wiedziałam
krakowanianko - wszystko będzie dobrze, może to tylko błąd pomiarów, usg usg nierówne, każdy lekarz robi badanie trochę inaczej i każdy inaczej się na sprzęcie zna. Ważne że będą Was obserwować i badać. Jesteś pod dobrą opieką. Myśl pozytywnie. Trzymam kciuki za najszczęśliwsze zakończenie.
edit:
doczytałam info o pandorce - o żesz, jak nie urok to.... Biedactwo domyślam się jak cierpi, bo mój mąż pół roku temu spadł na d... z drabiny i połamał sobie kregi. Współczuję. Dobrze, że Niunia nie ucierpiała.
Laski, to jakiś pogrom kwietniowy w marcu.......
Ostatnia edycja:
masakra.
pandorka ostatnio leciała z dwóch schodów i na szczęście nic się nie stało!!
a teraz!!pandorka trzymaj się.
jakiś okres dziwny nad kwietniówkami....
idę spać... nie mogę już czytać tych wieści, smutno mi, tyle się dzieje
jestem z wami dziewczyny. jeszcze 3 tygodnie wytrzymajmy wszystkie co?? a potem niech się dzieje co chce!! no chyba że dziewczyny które mają na koniec kwietnia termin to jeszcze 5 tyg wytrzymać minimum!! ROZKAZ!!
pandorka ostatnio leciała z dwóch schodów i na szczęście nic się nie stało!!
a teraz!!pandorka trzymaj się.
jakiś okres dziwny nad kwietniówkami....
idę spać... nie mogę już czytać tych wieści, smutno mi, tyle się dzieje
jestem z wami dziewczyny. jeszcze 3 tygodnie wytrzymajmy wszystkie co?? a potem niech się dzieje co chce!! no chyba że dziewczyny które mają na koniec kwietnia termin to jeszcze 5 tyg wytrzymać minimum!! ROZKAZ!!
reklama
jeszcze 3 tygodnie wytrzymajmy wszystkie co?? a potem niech się dzieje co chce!! no chyba że dziewczyny które mają na koniec kwietnia termin to jeszcze 5 tyg wytrzymać minimum!! ROZKAZ!!
Tak jest Pani Kapitan!!
Dobrych snów Wam życzę. Idę się położyć, bo te wiadomości mnie trochę zdołowały.
Podziel się: