reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
to prawda. dla mnie najdziwniejszy jest fakt, ze WANIENKI sa tak tanie zwykle ok 25zl ;-) toz to szczyt taniochy jak na tak wazny sprzet
..aenye
Mama grudniowa'06
bosz, a ja sie TAK zmeczylam kapiela, ze po prostu leze na kanapie i wzdycham. cholerrra.
..aenye
Mama grudniowa'06
ducha, mowisz..? ;-) bo ja jeszcze obiad zjadlam do tego i juz w ogole sie ruszyc nie moge mam jeszcze 40min.. moze zdaze?
no a ile ma kosztowac kawalek szmatki z metkami? ;-)
spoko, na razie jest na allegro, my mamy 1 szt w hurtowni, ale jakbyscie serio chcialy mozemy domowic :-)
morgaine, pisalas ;-)
no ja obowiązkowo!! 1sztuka plus jeszcze jakąś inną zabawkę bym domówiła co by mi się koszty przesyłki opłacały... aaa chyba że mi przywieziesz i na zakupy sie razem wybierzemy co? kawe wypijemy, pączka zjemy, PRZYJEŻDŻAJ:d:d
ahaaa
heh weisz aenye, bylam dzisiaj w rosmanie, hihi ubralam se kiecke i kozaczki, wypielam brzuszek (moj brzuch to taka piłka wystająca) pomalowałam se oko wzięłam syna z pkola i do CH mężowi marynarkę kupiłam co by na chrzciny miał - stwierdził że na poród sobie ją też ubierze hihi. a teraz leżę bo po tak aktywnym dniu brzuch się zaczął napinać.
aenye a Ty jak dzisiaj wyglądasz? jak wizyta u ginka?
najgorsze to że myślałam że dzisiaj luz, a mój M mi oświadczył że za pół godz do pracy idzie!! to se poleżałam!!
cały dzień jednak myślę o mitagince. chętnie bym jej podesłała te moje poprasowane ciuszki dla dzidzioli co by już je miała gotowe... chyba niedługo na świecie pojawi się Martynka, ale niech te płucka się jeszcze rozwijają...
..aenye
Mama grudniowa'06
dobra, to powiem, zeby zamowil ;-) ja zaraz wlasnie zwlekam dupsko z kanapy i ide sie szykowac, wizyta na 18.30, a jeszcze by sie po te posciel skoczylo.
i nati dzis poznam, hehe
buziaki!
i nati dzis poznam, hehe
buziaki!
to fajniedobra, to powiem, zeby zamowil ;-) ja zaraz wlasnie zwlekam dupsko z kanapy i ide sie szykowac, wizyta na 18.30, a jeszcze by sie po te posciel skoczylo.
i nati dzis poznam, hehe
buziaki!
juz mi wlaciwie lepiej. Wzielam uderzeniowa dawke witaminy C. 8 sztuk i zero krwawienia dziąsel a otatnio przy myciu zebow wygladalam jak wampir.
chyba bedziemy zyc, nawet faworki zaraz bedziemy robic
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
nati, mi tez z dziasel leciala krew jakis czas temu. jakos poki co przeszlo.
moja kuzynka urodzila Amelke :-) 3950gr, 60cm dluga! ta wariatka zadzwonila do mnie 3h po cc chyba nie jest z nia najgorzej
i nie jedziemy po posciel :-( moich rodzicow nie ma jeszcze i nie zdazymy, bo tam do 18 tylko :-( fakkkk
moja kuzynka urodzila Amelke :-) 3950gr, 60cm dluga! ta wariatka zadzwonila do mnie 3h po cc chyba nie jest z nia najgorzej
i nie jedziemy po posciel :-( moich rodzicow nie ma jeszcze i nie zdazymy, bo tam do 18 tylko :-( fakkkk
Podziel się: