reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

alexandra, słodziak ten Twój synek :) Widać, że już się robi pulchniejszy :)

aenye, trzymam kciuki za wizytę i za szyjkę :) a co do mężów to ja postanawiam też się swoim trochę więcej zająć, chociaż leżąc to wiele zdziałać nie mogę. Ale mam plan, że będę czasem z nim grała w jakieś gry :) Bez gadania non stop o ciąży, moich dolegliwościach i wyprawce. Muszę też mu pokazać, że jestem dumna z tego, że zarabia, bo widzę, że on się tym bardzo martwi, że czuje się odpowiedzialny finansowo.

Dostałam pączki :) Przywiózł mi i pogadaliśmy, powiedziałam, co czuję, że jestem teraz podenerwowana, bo ja też się boję. I jest dobrze :)
Dzisiaj mąż idzie z kolegą na piwo. A niech idzie, może się wygada i mu będzie lżej. Ale jestem dumna, bo postanowił, że idzie o 17 i na 20 wraca i pije jedno piwo, bo się dzisiaj źle czułam i musi być w pogotowiu :)

reklama
Olivierek jest cudaśny :-) Alexandra masz wspaniałego syna i jak pięknie przybiera na wadze. Buziaki.

Idę walczyć o duplikat L4 do przychodni :wściekła/y: boszeee ile mnie to nerwów kosztuje zgrozo, moze prześlą wkońcu kase!!
we wtorek jest Dzień Kobiet:-) to zafundowała bym sobie jakis relaksik u kosmetyczki np pedicur bo już nie daje rady sam cokolwiek zrobić

cucumber, super. Fajniutki ten twój mężuś.

Wiecie, im też naprawdę nie jest lekko. Martwią się, że nie poradzą sobie z kasą, bo przecież każdy z nich chce zapewnić jak najlepszą codzienność i mamusiom i maluchom, nie mówią nam o tym, bo to by uraziło ich męską dumę, poza tym wiedzą, że nie powinni nas denerwować i dlatego zamykają się w sobie. Poza tym nie ukrywajmy, że stajemy sie z dnia na dzień coraz bardziej nieznośne...
Iiiii.... oni niestety nie czują tego w ten wspaniały sposób jak my.

hehe, cucu :-) dokladnie, ja mu tez musze wiecej zainteresowania praca okazac, bo w koncu on na to wszystko pracuje, ja tylko wydaje i to niemalo ostatnio, wiadomo.

i moj wlasnie zadzwonil, ze ma Pana Metke w pracy (hehe, Marma chyba cos pisala o tej zabawce i sie pytalam, czy mamy ja dla malego) ;-) i ze odklada juz. niom.

a moja kuzynka dzis ma CC.. bidna, 12 dni po terminie i zadnej akcji skurczowej!.. nic a nic, szyjka rozwarta na palec, mieciutka itp, a ani jednego skurczu. i zrobili jej cc w koncu. jejku :-) a od 7 miesiaca z rozwarciem chodzila i bala sie, ze zaraz urodzi :-/ ale uhodowala sobie corcie 4300 :-) ciekawe, czy sie potwierdzi ta waga z usg.

aenye plan dobry, oni tez wymagaja uwagi, jak dzieci;-)
alexandra Oliverek jest cudny:-)
cucumber dobrze ze rozmowa pomogla

Ja po wizycie, tak jak pisalam rutyna. Dzidzia nisko glówka ale to zadna niespodzianka bo gdzie ma byc na 4tyg przed porodem?:-)
Pączków wkoncu nie kupilam bo T sie do pracy spieszyl i ma kupic w drodze powrotnej. Na obiad bialy barsczyk dzisiaj.

Ja bym mojemu najchętniej masaż pleców zrobiła, ale boję się, że jak na nim siądę to go te plecy rozbolą dopiero :p Ale fakt, przeżywają panowie z nami czasem cięzkie chwile. Patrzeć np jak najukochańsza żona płacze i nie wiadomo dlaczego, jak ma dziwne zachcianki, jest humorzasta a przed ciążą była kimś innym. Normalnie jak Dr Jekyll i Mr Hyde :D i nie wiadomo, kiedy w którą postać się zamieni :p

Hej dziewczynki

ja się zgłaszam jeszcze w dwupaku. W nocy znowu skurcze i leże pod kroplówkami. Szyjka jeszcze trzyma ale się znów skróciła. Ja zaciskam nogi i rodzę w maju! No dobra koniec kwietnia. :p

antonina, dokladnie, moj tak samo, identyko :-) no i naprawde okropnie wygladam, normalnie od dzis postanowienie poprawy! bede sie malowac nawet w domu, jak morgaine :-D
a skąd wiesz ze sie codziennie maluje?
nie no, moj chlop juz mi kiedys powiedzial jak siedzialam w domku ze zona jest ozdoba domu i mam wygladac:D no to wlasnie ide sie malowac (dzisiaj rano nie mialam sily hahahah) i spadam do rossmanna.
aleksandra cudenko
aenye ja tez chce pana metke;)

reklama
Hej dziewczynki

ja się zgłaszam jeszcze w dwupaku. W nocy znowu skurcze i leże pod kroplówkami. Szyjka jeszcze trzyma ale się znów skróciła. Ja zaciskam nogi i rodzę w maju! No dobra koniec kwietnia. :p

z tym majem to nie przesadzaj :), kwietniówka to kwietniówka!!! Ale póki co mamy marzec, więc ściskaj nogi, ściskaj!!!
A my ściskamy Ciebie mocno!!!!

Do góry