reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

...melduje sie w biegu,zeby przekazac wielgasnego buziaka dla wszystkich bb-ciotek od olivera...
002.jpg...tak sie ciesze...niunio wazy juz 1510 g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2:

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
alexandra, On jest po prostu przecudowny!!!!! Niesamowite, że wszystkie mamy w brzuchach takie cuda :). Buziolki dla Oliverka od ciotki duchy i Albercika :)

eywa, dzieki :-) zaraz wskakuje do wanny, zrobie sie na bostwo ;-) kurcze, tak sobie pomyslalam, ze okropnie sie zaniedbalam ostatnio, tzn przez te choroby i siedzenie w domu, ciagle w pizamie lub w dresie. dzisiaj rajstopki i sukienka bedzie w planie, nie ma to tamto :-)

bosz, moje dzieci spia :-/ wczoraj tez spali w dzien. jakie to dziwne, az sie boje, ze sa chorzy na cos! nie spali w dzien od nie wiem kiedy juz!.. moze im cos jest, naprawde..?

anawoj
- buziaki dla dwulatka!!!!!!!!!!!!!

ducha
, to teraz plackiem lezec :-D

jestem ciekawa, co m igin powie dzis. kurcze, naprawde bym chciala, zeby sie szyjka cos skrocila troche, cokolwiek, bo ostatnio ciagle mnie kluje w dole, ledwo chodze. no i ten kaszel, co ciagle mnie meczy. jak jej to wszystko nie ruszylo, to juz chyba nic nie zdola :-(
bosz, ja wiem, jak to skandalicznie brzmi, ale moja szyjka jest naprawde twarda sztuka, nawet w trakcie porodu nic nie postepuje, kazdy cm rozwarcia jest wymasowywany przez gina i juz sie tego boje!.. bo przez to porod trwa i trwa bez konca :-(

eywa, dzieki :-) zaraz wskakuje do wanny, zrobie sie na bostwo ;-) kurcze, tak sobie pomyslalam, ze okropnie sie zaniedbalam ostatnio, tzn przez te choroby i siedzenie w domu, ciagle w pizamie lub w dresie. dzisiaj rajstopki i sukienka bedzie w planie, nie ma to tamto :-)

Pewnie, zrób się na mega krakersika, dzisiaj mniej gadania o bejbusiu w brzusiu i znowu jeteś jego extra żoną, która się interesuje jego sprawami. Będzie dobrze!!! poczuje sie znowu Twoim mężem, nie tylko tatusiem i będzie git. Czuję to :)

kurde, znowu coś z cytatem nie wyszło :/

Ostatnia edycja:
Alexandra - foty Twojego Oliviera to normalnie ku pokrzepieniu serc., zwłaszcza dla tych dziewczyn co ciągle walczą tu na forum ze skurczami, szpitalami, szyjkami skracającymi. Jak sie już widzi że to takie realne to od razu lepiej...:-)

apropo's mężów - mój to generalnie jest ciągle taki sam, nie roztkliwia się nad brzuchem od początku, ale już kiedyś mi powiedział że on to poczuje dopiero jak zobaczy dzidzie. Więc mimo że czasami mi brakuje takich różnych małych słodkich gestów z jego strony, to że tak powiem- przywykłam - znam go tyle lat, że wiem że go nie zmienie na siłe. Ale wiem że mnie kocha ... A co do dzieci to jak widze jak sie fajnie bawi z dziecmi znajomych i swoim bratankiem 2-latkiem, jak te dzieci lgną do niego to nie mam obaw co do jego tacierzyństwa...

ale faktycznie to co aenye zauważyła, i co mi mama całe życie powtarza - nie można zapominać że jesteśmy kobietami i tak zgnuśnieć, odpuścić. Trzeba sie z czasu odpicować;-), podmalować. Niech wie (mąż) że ciągle o tym pamiętamy, że te brzuszki nas nie zdominowały tak w 100%. To zdrowe dla związku.....

ale dałam wywód:-D

reklama
antonina, dokladnie, moj tak samo, identyko :-) no i naprawde okropnie wygladam, normalnie od dzis postanowienie poprawy! bede sie malowac nawet w domu, jak morgaine :-D

Do góry