jola.24
Fanka BB :)
Witam brzuchatki
Z mojego doświadczenia wynika kochana ze tak ok 7, 8 m-ca to dopiero dostaniesz powera - syndrom wicia gniazda Ja to sprzatalam, prasowalam, okna mylam i robilam wszystko to na co teraz nie mam sil dlatego spokojnie czekam na tego kopa a puki co nie robie nic poza tym co robic musze;-)
Ja na twoim miejscu zrobilabym badania na toxo tak czy tak, tak jak pisala aenye jak przechodzilas wcesniej to nie masz sie czym martwic, moim zdaniem lepiej dmuchac na zimne
Witaj, serdeczne gratulacje i zdrówka zycze:-)
Co do warunkow mieszkaniowych to my tez mamy domek i wielki ogród ale ja nie przywiazuje se bardzo do takich rzeczy, nie twierdze rownierz ze to tu wlasnie sie zestarzeje
My po slubie czekalismy z ciaza na tzw "lepsze czasy", ciagle cos jeszcze bylo do zrobienia az wkoncu jak sie zdecydowalismy to okazalo sie ze to nie takie proste jakby sie wydawalo, nadzieja juz odchodzila az po dwoch latach udalo sie:-) Teraz stwierdzilismy ze nie bedziemy juz czekac niewiadomo na co, sa rzeczy ważne i ważniejsze
Zazdroszcze Ci też mi się marzy domek z ogródkiem,mały warzywniak,sad itp.
No niestety mieszkam w samym centrum Warszawy w 2 pokojowym mieszkaniu a mogło mieć więcej pokoi tylko chcąc przestrzeni pozbyłam się ścian i zostały mi same okna.
A teraz żałuje.
Nie mam pomysłu jak urządzić pokój dla dziecka,może jeszcze trochę wcześnie na takie przygotowania,ale z drugiej strony teraz mam więcej siły ,energi ,a z czasem na pewno będę bardziej zmęczona.
Zastanawiam się też gdzie ja na spacery będę chodzić z wózeczkiem,bo tu w okolicy tyle zieleni co pies na płakał,nie wspomnę już o jakości powietrza.
Tyle jeszcze do zrobienia a czas leci i brzuszek rośnie
Z mojego doświadczenia wynika kochana ze tak ok 7, 8 m-ca to dopiero dostaniesz powera - syndrom wicia gniazda Ja to sprzatalam, prasowalam, okna mylam i robilam wszystko to na co teraz nie mam sil dlatego spokojnie czekam na tego kopa a puki co nie robie nic poza tym co robic musze;-)
...ja mam dziś sądny dzień... Jeszcze nasza kotka mnie przez przypadek drapnęła... milimetr na milimetr, ale do krwi.... i teraz mój Mąż panikuje, czy mnie czymś nie zaraziła... Możliwe, że gdyby ewentualnie miała pod pazurami resztki z kuwety mogła mi coś sprzedać...? Kociaste, proszę o odpowiedź... :*
Ja na twoim miejscu zrobilabym badania na toxo tak czy tak, tak jak pisala aenye jak przechodzilas wcesniej to nie masz sie czym martwic, moim zdaniem lepiej dmuchac na zimne
cześć dziewczynki
pragnę dołączyć do super grona przyszłych kwietniówek 2011;-):-)
teścik zrobiony , pierwsza wizyta u ginki zaliczona , jednak nie za dużo było widać więc idę na powtórkę za 2 tygodnie
na BB jestem od jak zaszłam w ciążę z Danielkiem apropos też kwietniaczek...no i tak leci już czwarty roczek
pierwszy był synuś teraz obstawiamy dziewczykę
pozdrawiam was i gratuluję fasolek
Witaj, serdeczne gratulacje i zdrówka zycze:-)
Co do warunkow mieszkaniowych to my tez mamy domek i wielki ogród ale ja nie przywiazuje se bardzo do takich rzeczy, nie twierdze rownierz ze to tu wlasnie sie zestarzeje
My po slubie czekalismy z ciaza na tzw "lepsze czasy", ciagle cos jeszcze bylo do zrobienia az wkoncu jak sie zdecydowalismy to okazalo sie ze to nie takie proste jakby sie wydawalo, nadzieja juz odchodzila az po dwoch latach udalo sie:-) Teraz stwierdzilismy ze nie bedziemy juz czekac niewiadomo na co, sa rzeczy ważne i ważniejsze