jola.24
Fanka BB :)
Witajcie ciężaróweczki
Wczoraj zgadałam sie z kolezanka, ma termin na lutego i przytyla juz 10kg I pomyslec ze ja nadal -2kg ale sie nie rzejmuje i tak bede potem miesiacami zwalac te kiloski
Słyszałam że rower nie bardzo ale różne są opinie, wedlug mnie chyba nic nie powinno sie stac
krakowianka cieszę sie ze z brzuszkiem juz lepiej, uwazaj na siebie i pogon te swoje sny;-)
Witam nowe kwietnioweczki i zdrówka zycze:-)
gosikk_s jest nas wiecej oczywiscie moj Olek ma dopiero 8 m-cy;-)
Ja dzis czuje sie deko jakby lepej ale nie zapeszam bo wczoraj tez sie tak czulam a wieczorem bliskie spotkanie z muszla klozetowo zaliczylam Cos mi sie te mdloci na wieczor nasilaja
Spokojnego wieczoru dziewczynki:-)
Wczoraj zgadałam sie z kolezanka, ma termin na lutego i przytyla juz 10kg I pomyslec ze ja nadal -2kg ale sie nie rzejmuje i tak bede potem miesiacami zwalac te kiloski
witajcie z rana
ja tez walcze z lenistwem, a wlasciwie juz sie poddalam, corcia w szkole, tatus w pracy a ja wlazlam do lozka. Brzuszek rosnie, ale troszke chyba tluszczyku za duzo, trzeba chyba zaczac sie ruszac. Tylko jaki sport mozna? basen na pewno a moze rower?
witaj agapaszko22
Słyszałam że rower nie bardzo ale różne są opinie, wedlug mnie chyba nic nie powinno sie stac
krakowianka cieszę sie ze z brzuszkiem juz lepiej, uwazaj na siebie i pogon te swoje sny;-)
Witam nowe kwietnioweczki i zdrówka zycze:-)
gosikk_s jest nas wiecej oczywiscie moj Olek ma dopiero 8 m-cy;-)
Ja dzis czuje sie deko jakby lepej ale nie zapeszam bo wczoraj tez sie tak czulam a wieczorem bliskie spotkanie z muszla klozetowo zaliczylam Cos mi sie te mdloci na wieczor nasilaja
Spokojnego wieczoru dziewczynki:-)