reklama
agapaszko22
Zaciekawiona BB
Witam dziewczyny.
Mam nadzieje ze uda mi sie jakos wkrecic w temat bo dawno tu niezagladalam.
Ja wizyte bede miala za tydzien 14 lutego.Teraz puki co czuje sie dobrze choc szyjka juz mi sie troszke skraca i musze odpoczywac.
Co do foteliku to moj maly jezdzil w takim do okolo pol roku.
Mam nadzieje ze uda mi sie jakos wkrecic w temat bo dawno tu niezagladalam.
Ja wizyte bede miala za tydzien 14 lutego.Teraz puki co czuje sie dobrze choc szyjka juz mi sie troszke skraca i musze odpoczywac.
Co do foteliku to moj maly jezdzil w takim do okolo pol roku.
Justi83
Fanka BB :)
ja po wizycie Z Filipkim wszytsko w porządku! Mały waży 2106 g. No i stałam się marcówką.. termin CC 28.03
co do leukocytów jutro mam zrobic posiew moczu i dostałam leki.
pandora83
ja po wizycie Z Filipkim wszytsko w porządku! Mały waży 2106 g. No i stałam się marcówką.. termin CC 28.03
gratuluję udanej wizyty też już bym chciała znać chociaż przybliżony termin cc ale ginka twierdzi że póki co jest wzorcowo i termin wyznaczy najwcześniej w 35 tc z jednej strony się cieszę a z drugiej już chciałabym wiedzieć na czym stoję:-(
Justi83
gratuluję udanej wizyty też już bym chciała znać chociaż przybliżony termin cc ale ginka twierdzi że póki co jest wzorcowo i termin wyznaczy najwcześniej w 35 tc z jednej strony się cieszę a z drugiej już chciałabym wiedzieć na czym stoję:-(
Ja musiałam wiedzieć, bo w KK jestesmy calkiem sami, M czesto wyjeżdża, a ja sama z Rafałkiem w trakcie porodu bym sobie nie poradziła, więc rodzinka musi przyjechać i biora urlop, więc tez musza ustalić... i wstepnie doktor wyznaczył , ze jak nic wczesniej smao nie ruszy to 28.03..
A
asiunia876
Gość
Super gratuluje wizyty.ja po wizycie Z Filipkim wszytsko w porządku! Mały waży 2106 g. No i stałam się marcówką.. termin CC 28.03
A dlaczego tak szybko to CC?
Tylko nas nie opuszczaj ok
pandora ja bede miala decyzje w 36tc wiec wogole na sam koniec pewnie wy bedziecie sie na dniach rozpakowywac a u mnie dopiero podadza date
pandora83
Ja musiałam wiedzieć, bo w KK jestesmy calkiem sami, M czesto wyjeżdża, a ja sama z Rafałkiem w trakcie porodu bym sobie nie poradziła, więc rodzinka musi przyjechać i biora urlop, więc tez musza ustalić... i wstepnie doktor wyznaczył , ze jak nic wczesniej smao nie ruszy to 28.03..
tak wiem, pisałaś wcześniej no i u Ciebie lepiej żeby nie zaczęły się skurcze, dobrze pamiętam?? a u mnie w sumie nie wiadomo czy nie będą chcieli poczekać
oj asiunia jeszcze może być odwrotnie;-)
Justi83
tak wiem, pisałaś wcześniej no i u Ciebie lepiej żeby nie zaczęły się skurcze, dobrze pamiętam?? a u mnie w sumie nie wiadomo czy nie będą chcieli poczekać
oj asiunia jeszcze może być odwrotnie;-)
dobrze pamiętasz, dlatego tak wczesnie.. w sumie 1,5 tyg przed terminem z OM..
reklama
Justi83
Super gratuluje wizyty.
A dlaczego tak szybko to CC?
Tylko nas nie opuszczaj ok
pandora ja bede miala decyzje w 36tc wiec wogole na sam koniec pewnie wy bedziecie sie na dniach rozpakowywac a u mnie dopiero podadza date
Niegdzie się nie wybieram ja juz sie zadomowiłam hihi a wczesnie masz napisane już jedno oczko wyżej , mój poprzednik wpis
Podziel się: