reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
U nas pogoda iście przedwiosenna...słonko świeci,dlatego szkoda dnia na siedzenie w domu!!!Byłam z Marysią w bibliotece i tak nam zeszły ponad 3 h! Za chwilę mąż wróci z pracy,to zjemy drugie i jeszcze raz na spacerek...
Antykoncepcja???A po co?;-)żartuję..
Po Marysi brałam pigułki dla karmiących,przed Marysią też były pigułki;bez gumek bo dla mnie to żadna przyjemność.Kalendarzyk odpada,bo cykle baaaaardzo były nieregularne,a poza tym-trzeba trochę popracować nad tym,Wkładka-nie,choć wygodna,zastrzyki-też nie,bo w razie złego samopoczucia trzeba jednak te 3 m-ce się pomęczyć.
Plastry?Nie wiem,nie próbowałam.Więc albo to albo piguła i sprawa załatwiona.
Do wyboru do koloru)
mitaginka-powodzenia na tej rozmowie!
Antykoncepcja???A po co?;-)żartuję..
Po Marysi brałam pigułki dla karmiących,przed Marysią też były pigułki;bez gumek bo dla mnie to żadna przyjemność.Kalendarzyk odpada,bo cykle baaaaardzo były nieregularne,a poza tym-trzeba trochę popracować nad tym,Wkładka-nie,choć wygodna,zastrzyki-też nie,bo w razie złego samopoczucia trzeba jednak te 3 m-ce się pomęczyć.
Plastry?Nie wiem,nie próbowałam.Więc albo to albo piguła i sprawa załatwiona.
Do wyboru do koloru)
mitaginka-powodzenia na tej rozmowie!
Justi83
Ja teraz z innej beczki, własnie doebrałam wyniki mocz, morfologia.. znowu leukocyty na które mój lekarz (cholera mial byc dobry, w koncu ordynator)chyba w ogóle nie zwraca uwagi, żadnych leków itp. Nie wiecie czy to jest może związane z tym, że bede miała CC? Cholercia, do wizyty jeszcze 2h wiec sie troche postresuje, wyniki krwi tez 'słabe' prawie wszedzie strzałki albo w górę, albo w dól :/ zobaczymy..
A
asiunia876
Gość
Kurcze nadal nie czuje bobka
A
asiunia876
Gość
zjadlam juz 3 ciastka z przepisu aenye i takie 2 rogale z czekolada... wiecej slodkiego w domu nie mam... od rana to wszystko z odstepami zjadlam (nie na raz) i nadal cisza... od 7.30 naliczylam zaledwie 5-6 ruchow (musniec bardziej niz kopniakow) i 1 czkawke ( a czkawka niby sie nie liczy.... nie wiem
Justi83
Mam tak:
Nabłonki plaskie - pojedyncze
nabłonki okrągłe 0-1
Leukocyty- usiane (poprzednio mialam 11-18 wpw) zakres wartości :1-5 w polu widz.
skupiska leukocytów poj. w preparaci
erytrocyty 0-3 wpw
bakterie pojedyncze
Nabłonki plaskie - pojedyncze
nabłonki okrągłe 0-1
Leukocyty- usiane (poprzednio mialam 11-18 wpw) zakres wartości :1-5 w polu widz.
skupiska leukocytów poj. w preparaci
erytrocyty 0-3 wpw
bakterie pojedyncze
reklama
Podziel się: