reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
U nas pogoda iście przedwiosenna...słonko świeci,dlatego szkoda dnia na siedzenie w domu!!!Byłam z Marysią w bibliotece i tak nam zeszły ponad 3 h! Za chwilę mąż wróci z pracy,to zjemy drugie i jeszcze raz na spacerek...

Antykoncepcja???A po co?;-)żartuję..:-D

Po Marysi brałam pigułki dla karmiących,przed Marysią też były pigułki;bez gumek bo dla mnie to żadna przyjemność.Kalendarzyk odpada,bo cykle baaaaardzo były nieregularne,a poza tym-trzeba trochę popracować nad tym,Wkładka-nie,choć wygodna,zastrzyki-też nie,bo w razie złego samopoczucia trzeba jednak te 3 m-ce się pomęczyć.
Plastry?Nie wiem,nie próbowałam.Więc albo to albo piguła i sprawa załatwiona.

Do wyboru do koloru:))

mitaginka-powodzenia na tej rozmowie!

Ja teraz z innej beczki, własnie doebrałam wyniki mocz, morfologia.. znowu leukocyty na które mój lekarz (cholera mial byc dobry, w koncu ordynator)chyba w ogóle nie zwraca uwagi, żadnych leków itp. Nie wiecie czy to jest może związane z tym, że bede miała CC? Cholercia, do wizyty jeszcze 2h wiec sie troche postresuje, wyniki krwi tez 'słabe' prawie wszedzie strzałki albo w górę, albo w dól :/ zobaczymy..

zjadlam juz 3 ciastka z przepisu aenye i takie 2 rogale z czekolada... wiecej slodkiego w domu nie mam... od rana to wszystko z odstepami zjadlam (nie na raz) i nadal cisza... od 7.30 naliczylam zaledwie 5-6 ruchow (musniec bardziej niz kopniakow) i 1 czkawke ( a czkawka niby sie nie liczy.... nie wiem :(

Mam tak:
Nabłonki plaskie - pojedyncze
nabłonki okrągłe 0-1
Leukocyty- usiane (poprzednio mialam 11-18 wpw) zakres wartości :1-5 w polu widz.
skupiska leukocytów poj. w preparaci
erytrocyty 0-3 wpw
bakterie pojedyncze

reklama
nieliczne leukocyty niby w ciąży mogą występować, 1-5 w pw to chyba ok, niestety na innych wynikach się nie znam. Ale dziś wizyta, więc pokaż to ginowi i niech oceni

Do góry