Wreszcie doczytałam co napisałyście, ufff
Beata trzymam kciuki
Moja paznokcie były w pewnym momencie mocne i ładnie rosły a teraz znowu miękkie i łamią sie, rozdwajają, koszmar, włosy dalej mi wypadają, ale szybciej rosną i sie mniej przetłuszczają.
Justi pomysł teściowej "od czapy", a mąż... chyba tego nie przemyslał, ale u synusiów to tak czasem jest, niestety...
Krakowianka ja chciałam policzyć, ale w pewnym momencie odpuściłam, stwierdziła, że chyba jednak nie chcę dokładnie wiedzieć....
My dzisiaj na imieniny do siostry męża, bedziemy przy okazji oglądać mieszkanie po remoncie, ciekawe jak zrobili, bo trochę pomysłów podpatrzyli u nas.
Pogoda by ła brzydka ale chyba zaczyna sie przejaśniać, moze jeszcze coś bedzie z tego dnia :-)
Acha obudziłam sie dzisiaj o 3 rano, bo jakiś je***y kundel szczekał jakby go ze skóry obdzierali, kurczę nie mam nic do psów, bo sama bardzo długo miałam, ale do jasnej chol** o tej porze ludzie chcą spać
przez to musiałam iść coś zjeść bo zaczęłam sie głodna robić, potem mnie suszyło, potem kreciłam sie przez 1,5 godz. o dopiero zasnęłam, jak dorwę tego właściciela psa to nogi z d*** powyrywam
Miłego dzionka dziewczynki skoro słoneczko wychodzi :-)