Ja z paznokciami mam tak, że wreszcie są twarde, nie łamią się i szybko rosną, zero odżywek, mnóstwo zmywania naczyń, mycia łazienki bez rękawic itp a one się nie łamią Włosy jak zawsze, mocne, ale boję się, że się osłabią po porodzie.
Koot, super, że remont idzie pełną parą
Justi, współczuję teściowej. Nie daj się, walcz o swoje.
Dzisiaj mi się śniło, że było lato, świeciło słoneczko i szłam z koleżanką się opalać. Byłam szczuplutka i tak mi było dobrze. Aż w pewnym momencie zaczęłam się martwić, czy moja córeczka nie jest głodna, bo została w domu z tatą. Ale fajnie było chociaż we śnie poczuć już ciepełko i lato No i nie czuć się jak wieloryb
aenye, dzisiaj wieczorem robię Twoje ciasteczka Jutro wiozę je do teściów, bo mamy zaproszenie na obiad
Koot, super, że remont idzie pełną parą
Justi, współczuję teściowej. Nie daj się, walcz o swoje.
Dzisiaj mi się śniło, że było lato, świeciło słoneczko i szłam z koleżanką się opalać. Byłam szczuplutka i tak mi było dobrze. Aż w pewnym momencie zaczęłam się martwić, czy moja córeczka nie jest głodna, bo została w domu z tatą. Ale fajnie było chociaż we śnie poczuć już ciepełko i lato No i nie czuć się jak wieloryb
aenye, dzisiaj wieczorem robię Twoje ciasteczka Jutro wiozę je do teściów, bo mamy zaproszenie na obiad