reklama
ja mam dzisiaj nalesniki z kapusta i grzybami, tzn jak tylko bedzie mi sie chcialo wstac, Kapusta sie rozmraza ale nalesniki same sie nie zrobia
Cocosova- na zawsze do rodzicow wyjezdzasz?? czy na 3 msc tylko?
napewno na pierwsze miesiace po porodzie, ale potem planuje wrocic... nie okreslam dokladnie daty powrotu, ale wiem, ze nie chce tam zostac zbyt dlugo. tu sie czuje bardzo dobrze, miasto daje wieksze mozliwosci. aktualnie nie mam innego wyboru, licze tylko na to, ze predko przeniesiemy z Julim do Warszawy.
jola.24
Fanka BB :)
Witam porannie...no prwie porannie:-)
Gratulacje dla Filipka:-)
aenye zzdrówka kochana, oby ci szybko przeszlo
No i dziewczyny mitaginka i aligatorek trzymajcie sie w dwupakach!!!!
Ja dzis na wizyte do szpitala sie wybieram na 14.30, mam nadzieje ze powiedza mi ze dzidzia glowka w dół, bo jakos sama nie moge wyczuc, kopie po calym brzuchu a dzis w nocy az mnie rozbolal
Wczoraj dostalismy caly karton ubranek od kolezanki i to po blizniaczkach....wszystko x2 branka super, dobry gatunek, firmowe ale.....wszystko różżżżżżż No cóż, przynajmniej ja malo rózu zakupilam ale szczerze mowiac dostac cos w innym kolorze to nie lada wyzwanie
łłłłooo matko musze spadac bo sie bandziorek na kolana m wspina
Milego dnia kobitki
Witam wieczorowo w podłym humorze.
Filip złapał katar, ale chyba to na ząbki, bo ostatnie dwa razy też tak było. Nie spałam już 3 dni i dwie noce, więc ledwo daję radę, ale to nie tylko zasługa Filipa, ale międzyinnymi dokuczają mi plecy strasznie. Okropny ból, aż w pewnych momentah mi słabo. Paracetamolu wziąc nie mogę, bo mam uczulenie, ciepła kąpiel nie pomaga. Dziś A. ma mi zrobić masaż, ale podejżewam, że bez ibupromu się jednak nie obejdzie.
Z dobrych wieści tyle, że Filipek dzisiaj zaczyna stawiać pierwsze kroczki jeśli trzymany jest za rączki.
Gratulacje dla Filipka:-)
aenye zzdrówka kochana, oby ci szybko przeszlo
No i dziewczyny mitaginka i aligatorek trzymajcie sie w dwupakach!!!!
Ja dzis na wizyte do szpitala sie wybieram na 14.30, mam nadzieje ze powiedza mi ze dzidzia glowka w dół, bo jakos sama nie moge wyczuc, kopie po calym brzuchu a dzis w nocy az mnie rozbolal
Wczoraj dostalismy caly karton ubranek od kolezanki i to po blizniaczkach....wszystko x2 branka super, dobry gatunek, firmowe ale.....wszystko różżżżżżż No cóż, przynajmniej ja malo rózu zakupilam ale szczerze mowiac dostac cos w innym kolorze to nie lada wyzwanie
łłłłooo matko musze spadac bo sie bandziorek na kolana m wspina
Milego dnia kobitki
Ja też bardzo Wam współczuje ,mam nadzieje że wszystkie chorowitki szybko wytępią te upierdliwe choróbska.
Mnie wczoraj na wieczór gardło zaczeło boleć przy przełykaniu i żeby nie dopóścić do dalszego rozwoju sytuacji zjadłam kilka łyżek lodów no i przeszło.Wiem że sposób może i ryzykowny ale jak do tej pory się sprawdza.W dzieciństwie miałam usunięty migdał i od tamtej pory jak tylko gardełko zaboli wcinam lody.
Oczywiście jak już choróbsko się bardziej rozkręci to lody nie pomogą.
Dostałam od koleżanki z pracy super pakiety prezentowe dla mamusiek które już urodziły.Ona pracuje w szpitalu na położnictwie.Bardzo dużo mam już wkładek laktacyjnych,pampersów,kremików do pielęgnacji dzidzi ,smoczki,płyny do prania i ponad ponad kg proszek do prania .Jeszcze ma mi dostarczyć jutro kilka rzeczy.Naprawdę bardzo się to wszystko przyda.:-)Pewnie takie pakiety dostaniemy po porodzie wychodząc do domku .
Mnie wczoraj na wieczór gardło zaczeło boleć przy przełykaniu i żeby nie dopóścić do dalszego rozwoju sytuacji zjadłam kilka łyżek lodów no i przeszło.Wiem że sposób może i ryzykowny ale jak do tej pory się sprawdza.W dzieciństwie miałam usunięty migdał i od tamtej pory jak tylko gardełko zaboli wcinam lody.
Oczywiście jak już choróbsko się bardziej rozkręci to lody nie pomogą.
Dostałam od koleżanki z pracy super pakiety prezentowe dla mamusiek które już urodziły.Ona pracuje w szpitalu na położnictwie.Bardzo dużo mam już wkładek laktacyjnych,pampersów,kremików do pielęgnacji dzidzi ,smoczki,płyny do prania i ponad ponad kg proszek do prania .Jeszcze ma mi dostarczyć jutro kilka rzeczy.Naprawdę bardzo się to wszystko przyda.:-)Pewnie takie pakiety dostaniemy po porodzie wychodząc do domku .
ja mam dzisiaj nalesniki z kapusta i grzybami, tzn jak tylko bedzie mi sie chcialo wstac, Kapusta sie rozmraza ale nalesniki same sie nie zrobia
Cocosova- na zawsze do rodzicow wyjezdzasz?? czy na 3 msc tylko?
a ja mam pierogi z kapustą i grzybami
a ja mam pierogi z kapustą i grzybami
Oj ja też pierogi z kapustą i grzybami.Smacznego życze :-)
A
asiunia876
Gość
Wiesz ja kupuje tantum verde w polskim sklepie w centrum. Z angielskiej apteczki to tradycyjnie - paracetamol hahahaAsiunia wlasnie wiesz moze co tutaj mozna kupic na gardlo? mam tantum verde w sprayu ale juz koncowke i oszczedzam dla mlodego...jak narazie lecze sie miodem cytrynka itp
nie ma tam u was jakiegos sklepu z polskimi lekami?
Mi szczerze bardziej pasuja tabetki tantum verde niz spray. Jakos silniejsze sie wydaja.
reklama
dzikuska_nie_miastowa
Fanka BB :)
pandorka, cucumber, madziarkas - a nie myślałyście o basenie na te plecy ? Ja też strasznie cierpiałam z bólu pleców, ale odkąd chodzę na basen nie mam już kłopotów z kręgosłupem
karina - dziewzyny dobrze piszą, lepiej zapytać lekarza, ale z nas też cieknie i to nie mało nawet
aenye - kuruj się i wracaj do zdrowia jak najszybciej !
lenka - mnie jeszcze pachwiny nie bolą
cocosova - mam nadzieję, że lokatorka się spisze na plus
narobiłyście tylko smaka z tymi pierogami - o wy niedobre
karina - dziewzyny dobrze piszą, lepiej zapytać lekarza, ale z nas też cieknie i to nie mało nawet
aenye - kuruj się i wracaj do zdrowia jak najszybciej !
lenka - mnie jeszcze pachwiny nie bolą
cocosova - mam nadzieję, że lokatorka się spisze na plus
narobiłyście tylko smaka z tymi pierogami - o wy niedobre
Podziel się: