reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Macie tak może że jak wstajecie rano to boli was w pachwinach .Zaczął mi ten ból dokuczać od kilku dni .A jak szybko zmieniam pozycje w nocy to tak mocno łapie mnie ten ból że kilka głębszych wdechów muszę wziąc.
Może to te więzadła.

Życzę miłego dzionka kochane .Buziaki
Ja tak mam już od dawna. Już nawet nie reaguję na te bóle, nauczyłam się powoli przekręcać i np jak kicham to się lekko pochylam i też wtedy nie boli.

witam porannie:-)
ja przy heratce,bo kawki mi nie wolno...
:-)niunia jeszcze śpi,tylko maluch w brzuchu bonanze z rana robi,
dziś mam zamiar wybrać się po pieluszki tetrowe i flanelke,i poprać ciuszki które kupiłam,póżniej wstawie na odpowiedni wątek:)
w czwartek do ginki bo zwolnienie mi się kończy...
biotre się za śniadanko zrobie naleśniki z serem i dżemem:))))))
a dupsko rośnie:):-):-):-)
miłego dnia:-)

Hey :-)
już po śniadanku, kolejna część ciuszków się pierze a te wczorajsze wyschły i zaraz biore się za prasowanie.Jeszcze mam zamiar choinke wynieść na strych, denerwują już mnie te wszystkie ozdoby świąteczne

Kot siedzi na parapecie i wydaje dziwne odgłosy mrucząco-wyjące, po drugiej stronie okna w ogródku siedzi jakieś wypasione kocisko, garfild jakiś podwórkowy no i chyba sobie flirtują.

cucumber ja mam od kilku dni potworne bóle krzyża czy siedzę, czy stoję czy leżę:baffled: chyba se zaraz na rękach postoję grrrr

a tak miałam spytać dziewczyny jak leże na boku a czasami też na plecach,pod piersią wtak w mostku czuje takie dziwne kłucie i to bardzo boli,macie coś takiego co to może być??

w sms, sms od Mitaginki

Beata- mam tak czasami, czasami sie boje ze to bol serca :(, ale serce nie boli wiec to pewnie macica uciska

Karina, jest taki test w aptekach wykrywający wyciek wód płodowych: TEST Bobo Safe do wykr. płynu owodniowego 3szt | Testy diagnostyczne | Wykrywanie chorób | i-Apteka.pl ale a. drogi, b. ponoć nie zawsze wiarygodny. Gdzieś na forum czytałam też, że wystarczy pod krocze podłożyć sobie zwykłą watę. Jeśli po godzinie będzie porządnie wilgotna - wody, jeśli tylko lekko wilgotna - normalne ciążowe upławy. Ale najlepiej chyba poradzić się lekarza - chociaż telefonicznie tak na początek. Ja myślę, że to normalna wydzielina.

pisze sms z Mitaginka i sie wlasnie zastanawiam czy na sali juz po porodzie tej kilkuosobowej z dziecmi to mozna miec tv albo radio?? bo przeceisz z nudow mozna umrzec :(

nadrobiłam :tak: biedne brzuchatki jak chorują :-( zdrówka kochane!!!

Margola-jak tam zakupki??

o kochana, alem poszalała z M :-D najpierw H&M- cudowny dresiczek na 62(10 zł), potem C&A przepiekne body z dł rękawiem na 62 (20 zł za dwupak) a w reserved kids dla starszej bluzę za 19zł :tak: no i z racji że mało juz tych wyprzedaży to pojechaliśmy na marywilską, i tam istne szalestwo: wszystko co kupilismy to różowe:-D nareszcie !! śpochy z kaftanikami po 10 zł za komplet, pajace po 15, pieluszki flanelowe po 2 zł!! no niestety z racji na mojego zylaczka który sie odezwał i zaczął boleć musielismy skończyć tą wyprawę, i jak wróciliśmy ro była juz 16 ;-) praktycznie juz sie z łóżka nie podniosłam do wieczora, dlategoż nic nie napisałam wczoraj.. Aż miło było patrzeć jak M wybiera to wszystko z radością niczym małe dziecko w sklepie z zabawkami :tak: co chwila coś maleńkiego mi pokazywał i zachwycał sie jakie to wszystko piękne :-) Fajnie jak facet czasem tak mięknie ;-)

no, a dziś juz po sniadanku, zaraz zmywanko, odkurzanko, i lecę do psiapsiuły na herbatkę i ploteczki. AAAAA, jeszcze po drodzę muszę zajść do naszego sklepu z ciuszkami zobaczyć czapunie i zwykłe białe kaftaniki :-) mysle tez o nowym większym staniku :-D
taaaaaa, to bedzie dobrydzień:tak:

reklama
nati też na początku myślałam że to serce ale u mnie to po przeciwnej stronie:)
u nas nie można było mieć nic takiego,a mnie i tak nie przeszkadzało bo byłam zaaferowana córcią:-)
ja wczoraj zapowiedziałam mężowi że nie chce żadnych wizyt w domu na początku,po porodzie z majką tego samego dnia kiedy wróciłam do domu przyszła do mnie teściowa:wściekła/y:myślalam że szlak mnie trafi,teraz powiedziałam że mogą wpaść do szpitala a potem to może po 2 tyg,stwierdziłam że ja będe musiała teraz zająć sie dwójką dzieci a to nie to samo co jedno w domu i ęde potrzebowała troche czasu,nie wiem czy dobrze robie ale postanowiłam

Do góry