reklama
Sunshine_Baby
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny,
próbuję nadrobić lekturę postów, ale tyle wszystkiego że kilka dni czytania przede mną
próbuję nadrobić lekturę postów, ale tyle wszystkiego że kilka dni czytania przede mną
..aenye
Mama grudniowa'06
hej hej,
od 2h siedze na bb i caly czas doczytuje, zeby byc na biezaco i odpisac nie moge
heh. mi troche schodzi wsio, tzn odrywa sie z kaszlem.. mam nadzieje, ze zejdzie wreszcie i bedzie po chorobie, bo juz mam dosc :-/
chcialabym z domu wyjsc, a tak mule cale dnie przed allegro i d..pa. ;-) ani nie sprzatam, ani nic doslownie nie robie. masakra.
ja na obiad potrawke z kurczaka, z cebula, czochem, pomidorami i fasola, z curry i papryka ostra. mam nadzieje, ze przezre mi to chorobsko.
no i tyle sie wysililam. opadlam z sil po napisaniu 1 posta. koszmar.
od 2h siedze na bb i caly czas doczytuje, zeby byc na biezaco i odpisac nie moge
heh. mi troche schodzi wsio, tzn odrywa sie z kaszlem.. mam nadzieje, ze zejdzie wreszcie i bedzie po chorobie, bo juz mam dosc :-/
chcialabym z domu wyjsc, a tak mule cale dnie przed allegro i d..pa. ;-) ani nie sprzatam, ani nic doslownie nie robie. masakra.
ja na obiad potrawke z kurczaka, z cebula, czochem, pomidorami i fasola, z curry i papryka ostra. mam nadzieje, ze przezre mi to chorobsko.
no i tyle sie wysililam. opadlam z sil po napisaniu 1 posta. koszmar.
pandora83
to ja nie o chorobach bo o tym wolę zapomnieć:-) ale opowiem wam co wczoraj mój T wymyślił- pyta mnie wieczorem czy jak będę miała cesarkę to on będzie mógł przy tym być, odpowiedziałam mu że raczej w naszym szpitalu tak nie ma ale może czekać na korytarzu i może pozwolą mu być przy ważeniu i mierzeniu małego, a on mi na to że to dobrze bo on się najbardziej boi że nam dziecko zamienią a tak to on ma fotagraficzną pamięć i jakby co to będzie wiedział że to nie nasz Antek normalnie myślałam że ukatrupie- ja myślałam że on chce mnie wspierać bo wie że to tak prawie na żywca i ja będę wszystko słyszała i widziała a on mi tu jakieś niestworzone historie wymyśla
jola.24
to ja nie o chorobach bo o tym wolę zapomnieć:-) ale opowiem wam co wczoraj mój t wymyślił- pyta mnie wieczorem czy jak będę miała cesarkę to on będzie mógł przy tym być, odpowiedziałam mu że raczej w naszym szpitalu tak nie ma ale może czekać na korytarzu i może pozwolą mu być przy ważeniu i mierzeniu małego, a on mi na to że to dobrze bo on się najbardziej boi że nam dziecko zamienią A tak to on ma fotagraficzną pamięć i jakby co to będzie wiedział że to nie nasz antek:-d normalnie myślałam że ukatrupie- ja myślałam że on chce mnie wspierać bo wie że to tak prawie na żywca i ja będę wszystko słyszała i widziała a on mi tu jakieś niestworzone historie wymyśla:-d
:-d:-d:-d
..aenye
Mama grudniowa'06
dobre!!! naogladal sie filmow hamerykanskich chyba, hehe
ducha
Tymciowa mama :)
A mnie wczoraj wzięło na placki ziemniaczane więc dziś je serwuje:-) ze śmietanka i keczupem pycha bomba kaloryczna, ale co tam raz się żyje
mam straszną niemoc , a taki ładny dzień słonko świeci szkoda go zmarnować a mi się tak nic nie chce masakraaa
mhhh, placki ziemniaczane. Ja jestem od nich uzależniona chyba. Nie ma tygodnia, żebym nie smażyła. Groszek chyba ziemniakowy będzie ;-).
pandora83
dobre!!! naogladal sie filmow hamerykanskich chyba, hehe
ta też tak myślę, albo jakiejś sprawy dla reportera no dosłownie wziąść i dusić a z drugiej strony no martwi się chłopina;-)
reklama
lilou
Hej,
Podczytuje ale brak weny na pisanie bo wszystko się chrzani:-( podjęliśmy decyzje o kupnie mieszkania które oglądaliśmy w piątek (to wielki sukces bo mieszkania szukamy od czerwca) no i zeszłam powiedzieć o tym właścicielom (ta sama klatka) a oni ze oni nie wiedzą czy chcą sprzedać bo woleli by wynajmować.. tylko przy oglądaniu słowa o tym nie powiedzieli..a my wczoraj mieliśmy ostatni dzień na złożenie wypowiedzenia wynajmu, co też uczyniliśmy... w środę mają podjąć ostateczną decyzję..
aenye dużo zdrówka!
pandora ale masz zapobiegliwego męża
Co do spania to lekarka mówiła o lewym boku, jak już się nie da wytrzymać to lepszy prawy niż na plecach.
Podczytuje ale brak weny na pisanie bo wszystko się chrzani:-( podjęliśmy decyzje o kupnie mieszkania które oglądaliśmy w piątek (to wielki sukces bo mieszkania szukamy od czerwca) no i zeszłam powiedzieć o tym właścicielom (ta sama klatka) a oni ze oni nie wiedzą czy chcą sprzedać bo woleli by wynajmować.. tylko przy oglądaniu słowa o tym nie powiedzieli..a my wczoraj mieliśmy ostatni dzień na złożenie wypowiedzenia wynajmu, co też uczyniliśmy... w środę mają podjąć ostateczną decyzję..
aenye dużo zdrówka!
pandora ale masz zapobiegliwego męża
Co do spania to lekarka mówiła o lewym boku, jak już się nie da wytrzymać to lepszy prawy niż na plecach.
Podziel się: