reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
hej hej,
od 2h siedze na bb i caly czas doczytuje, zeby byc na biezaco i odpisac nie moge :-D

heh. mi troche schodzi wsio, tzn odrywa sie z kaszlem.. mam nadzieje, ze zejdzie wreszcie i bedzie po chorobie, bo juz mam dosc :-/

chcialabym z domu wyjsc, a tak mule cale dnie przed allegro i d..pa. ;-) ani nie sprzatam, ani nic doslownie nie robie. masakra.

ja na obiad potrawke z kurczaka, z cebula, czochem, pomidorami i fasola, z curry i papryka ostra. mam nadzieje, ze przezre mi to chorobsko.

no i tyle sie wysililam. opadlam z sil po napisaniu 1 posta. koszmar.

to ja nie o chorobach bo o tym wolę zapomnieć:-) ale opowiem wam co wczoraj mój T wymyślił- pyta mnie wieczorem czy jak będę miała cesarkę to on będzie mógł przy tym być, odpowiedziałam mu że raczej w naszym szpitalu tak nie ma ale może czekać na korytarzu i może pozwolą mu być przy ważeniu i mierzeniu małego, a on mi na to że to dobrze bo on się najbardziej boi że nam dziecko zamienią:szok: a tak to on ma fotagraficzną pamięć i jakby co to będzie wiedział że to nie nasz Antek:-D normalnie myślałam że ukatrupie- ja myślałam że on chce mnie wspierać bo wie że to tak prawie na żywca i ja będę wszystko słyszała i widziała a on mi tu jakieś niestworzone historie wymyśla:-D

to ja nie o chorobach bo o tym wolę zapomnieć:-) ale opowiem wam co wczoraj mój t wymyślił- pyta mnie wieczorem czy jak będę miała cesarkę to on będzie mógł przy tym być, odpowiedziałam mu że raczej w naszym szpitalu tak nie ma ale może czekać na korytarzu i może pozwolą mu być przy ważeniu i mierzeniu małego, a on mi na to że to dobrze bo on się najbardziej boi że nam dziecko zamienią:szok: A tak to on ma fotagraficzną pamięć i jakby co to będzie wiedział że to nie nasz antek:-d normalnie myślałam że ukatrupie- ja myślałam że on chce mnie wspierać bo wie że to tak prawie na żywca i ja będę wszystko słyszała i widziała a on mi tu jakieś niestworzone historie wymyśla:-d

:-d:-d:-d

A mnie wczoraj wzięło na placki ziemniaczane więc dziś je serwuje:-) ze śmietanka i keczupem pycha bomba kaloryczna, ale co tam raz się żyje:tak:
mam straszną niemoc , a taki ładny dzień słonko świeci szkoda go zmarnować a mi się tak nic nie chce masakraaa

mhhh, placki ziemniaczane. Ja jestem od nich uzależniona chyba. Nie ma tygodnia, żebym nie smażyła. Groszek chyba ziemniakowy będzie ;-).

Pandora83 na ciebie już sie napatrzył to pozna gdyby cię podmienili wiec jeszcze musi popatrzeć na dzidzię :-D hahahaha

reklama
Hej,

Podczytuje ale brak weny na pisanie bo wszystko się chrzani:-( podjęliśmy decyzje o kupnie mieszkania które oglądaliśmy w piątek (to wielki sukces bo mieszkania szukamy od czerwca) no i zeszłam powiedzieć o tym właścicielom (ta sama klatka) a oni ze oni nie wiedzą czy chcą sprzedać:szok: bo woleli by wynajmować.. tylko przy oglądaniu słowa o tym nie powiedzieli..a my wczoraj mieliśmy ostatni dzień na złożenie wypowiedzenia wynajmu, co też uczyniliśmy... w środę mają podjąć ostateczną decyzję..:wściekła/y:

aenye dużo zdrówka!

pandora ale masz zapobiegliwego męża :-D

Co do spania to lekarka mówiła o lewym boku, jak już się nie da wytrzymać to lepszy prawy niż na plecach.

Do góry